אני הורדתי מלא דברים מהממים !!!

זה ממש מצחיק

שראיתי כבר המון תמונות של התאומות עם מעריצים שחתכו את המעריצים... איזה מעליב זה!! :):):):)

באטרקאפ

New member
נכנסתי לאתר של ריאל פלייר...

וכשרציתי להוריד אז זה כתב שאני צריכה לתת את ה מספר כרטיס אשראי כי זה עולה כסף..

תשובה...

אני חושבת שכבר דיברו על זה בפורום כמה פעמים אבל בכל מקרה..זה תוכנה שאפשר לראות בה את הקטעים של התאומות כולל סדרות הופעות בטלויזיה וכו´.. 8.0 זה מספיק אפשר גם להוריד כל מס´ זה פשוט דירוג מה חדש ומה פחות חדש! תהני

באטרקאפ

New member
מישהו יכול..

לשים קישור לאיפה שאפשר להוריד ריאל פלייר..... בבקשה.......

איפה עוד אפשר להוריד ריל פלייר?

איפה עוד אפשר להוריד את התוכנה כי כל שנייה נתקע לי הקאזה..... אז בגלל זה כל מה שהורדתי על התאומות מקאזה לא עובד לי? תודה רבה למי שהעלה את הנושא כי אני לא הבנתי למה זה לא עבד לי על המחשב ובזמן שהורדתי זה כן עבד.....אז תודה רבה!!!

OMRI COHEN

New member
לכל מי שלא יודע מאיפה

להוריד"RealOne". אני שם הקובץ בקאזה וקוראים לו "omrireal" תיכנסו לsoftware ותחפסו את שם הקובץ מקווה שעזרתי לכם

omer wild

New member
לכל מי שרוצה הכתובת של הרייל פלייר

הנה את הכתובת של האתר.... http://www.real.com/ זאת הכתובת של האתר !! תחפשי איפה שרשום - Free RealOne Player וזה רשום למטה כזה בקטן..בצבע כחול..ולא לדאוג זה לא עולה כסף !! אחרי זה זה מגיע לעמוד שרשום למעלה להוריד את התוכנה עם כסף... אבל תרדי קצת למטה ורשום עוד פעם בקטן יותר ...Download the ויש המשך אבל זה סתם ארוך... בקצור את מורידה וזהו !! נ.ב התוכנה הזאת מעולה !! אם מישהו עדיין לא הבין אז הוא ממש אבל ממש מסכן...

בקאזה יש המוןןןןןן.....

עשיתי חיפוש של ריל פלייר בסופטוור וזה מצא לי המון...יש איזה 3 של ריל וון פלייר ועוד 2 של ריל וון קריק..... ועוד כל מיני....אז במה נבחר?

omer wild

New member
לפי דעתי...או ניסיון אישי...

פשוט תורידי מהאינטרנט לא מהקאזה זה נראה לי יותר מסובך! נתתי קצת יותר למעלה את הכתובת של התא עם כל ההסבר...זה נורא קל !! נ.ב גם אני חולה על קמילה..ובכלל על קטנטנות!!

תלחי על

REAL PLAYER 8 PLUS ותבדקי לפני שאת מורידה שרשום ב DEVELOPER שזה ליד השם של תוכנה את ה SERIAL כי את צריכה את המספר בשביל להתקין ואני הורדתי את התוכנה וזה עובד מצוין

למעלה