זה נשמע שאת כנראה קצת קוברת את הראש בחול.
כשאת נפגשת עם מישהו שכל היכרותך איתו מסתכמת בצ'ט אינטרנטי (או חמישה, לא משנה) ושיחת טלפון קצרה,
אין לך דרך להכיר אותו לעומק באמת בדייט של שעה. אפילו לא של שלוש שעות.
מהסיבה הזו אנחנו מקטלגים אנשים לפי פרמטרים קטנים מהחיים שלהם.
למשל: גבר או אשה מעל גיל מסויים (כל אחד מחליט מה הגבול שלו בנושא הזה) שלא עובדים למעלה משנתיים,
לא לומדים וגרים אצל ההורים - זה אומר דרשני. מה הוא הגיל המסויים שהופך את צירוף הפרמטרים הללו לבעייתי?
לא יודעת, כל אחד מחליט מה נראה לו הגיוני.
למשל: גבר שמדבר כל הזמן על כמה הוא מרוויח ומנפנף בארנק שלו זה טרן-אוף רציני מבחינתי,
כי אני מניחה שמדובר באדם שמייחס לכסף יותר חשיבות מלדברים אחרים שהם מהותיים לטעמי
יותר מכסף במערכת יחסים. או שאולי הוא מרגיש שזה הדבר הכי חשוב שיש לו להציע.
באותו אופן, גבר או אשה שהם לא חסרי ניסיון ולא היו להם מערכות יחסים - זה אומר עליהם משהו.
לא כל מערכת יחסים חייבת להיות שנתיים של מגורים משותפים, יש הרבה אמצע בעניין הזה.
אבל מישהו שזרם מסטוץ לסטוץ כל חייו - אולי הוא בכלל לא מעוניין במערכת יחסים רצינית?
את יכולה להחליט שאת מתעלמת מהפרמטר הזה באופן אישי, שאת לוקחת את הסיכון שבלצאת עם גבר
שההיסטוריה מעידה עליו שעד כה רק חיפש זיונים ועכשיו טוען שהוא מחפש משהו אחר.
אני הייתי מעדיפה לעשות החלטה כזאת באופן מודע, כשאני יודעת מה היה לו לפני ובכל זאת התרשמתי
שהאדם שמולי באמת מציג רצון למשהו אחר ממה שהיה לו עד כה.
להגיד שזה לא צריך לשנות לאף אחד זה קצת לא לעניין בעיניי.
ועוד משהו, שנוגע לפורום:
אותי אישית לא עניין אם לבן הזוג שלי יש או אין ניסיון מיני או זוגי, כי התרשמתי שהוא בחור רציני מהדייט הראשון.
הוא הרגיש בנוח עם מגע ועם עירום כשהגיע הזמן המתאים ולכן ההיסטוריה שלו לא היתה רלוונטית לקשר בינינו.
יחד עם זה, יש אנשים (ונשים) שמעדיפים לא לקחת את הצ'אנס שייאלצו להתמודד עם פרטנר שיש לו/לה בעיה עם הנושאים האלה.
זכותם. לא כולם מתאימים לכולם וזה בסדר גמור.
בדיוק כמו שאני פסלתי מעשנים כל חיי, לא כי הם אנשים לא טובים אלא כי לא מתאים לי להיות עם מישהו שמריח כמו מאפרה.
אז מותר לשאול, זה לא פסול בעיניי להתעניין בזה.
אני תמיד אומרת שאני בעד לענות את האמת אבל בנונשאלנט, כי זה לא אישיו מבחינתך.
כמו להיות חסר ניסיון בנסיעות למזרח או באכילת קרם ברולה.