אני היחידה שלא מעניין אותה לשאול בדייט לגבי

dahoe

New member
אני חושב שזו כן שאלה רלוונטית כנושא שיחה

מטבע הדברים, בדייטים מדברים על זוגיות, והעבר הזוגי הוא רלוונטי.
השאלה היא איך זה עולה, אם כחלק טבעי מהשיחה, כתחקור, וגם עד כמה נראה שהצד השני שיפוטי כלפי זה.

אולי אם מצליחים להוריד את מסך השיפוטיות אבל

פגישה ראשונה עם הסתברות גבוהה יותר לשיפוטיות וקבעונות מחשבתיים כי זו פגישה ראשונה עוד אין את הקשר האינטימי הזה והיכולת לראות את המכלול של האדם אני לא שוללת שזה יכול לקרות אבל חושבת שבהכללה פגישה ראשונה פחות מתאימה לכך.

dahoe

New member
שוב, בעיני זה תלוי מקרה

אני מסכים שלא צריך לחטט בדברים, אבל אבל נראה לי טבעי שהנושא יעלה במהלך השיחה. זה לא נראה לי כמו משהו שצריך להיות טאבו לדבר עליו. לי אישית יש דברים שחשובים לי יותר לדעת (ולי אישית מישהי חסרת ניסיון דווקא תעורר אצלי הרבה יותר הערכה והזדהות), אבל אני לא יכול להאשים אדם נורמטיבי שמכניס קשרים קודמים כנושא שיחה. אבל גם כאן, רק כנושא ולא כתשאול כמויות ואיכויות. אני מסכים שזה פשוט לא לעניין

supersonic777

New member
לא יודע מי כתב,אבל לפלף!מזה,ראיון עבודה?!סדרת תחקירים?!

מעניין,איך גברים נופלים ב"רשת" של בחורה בדייטים...!
הרי למה השאלות?היא רוצה לדעת,למשל,כלומר,מכוונת לשם,איך אומרים - מה"דלת האחורית"(ולא,לא מה שאתן חושבות,לא זה!)בעצם,מה שהיא ניסתה,הוא לבדוק אם כדאי לה לצאת איתו,במילים אחרות,אם יש לו הרבה "הרצלים"... חח

supersonic777

New member
דהיינו,ג'ובות...

supersonic777

New member
עוד משהו,בחורה ששואלת "ספר לי על עצמך",זה מרגיש כמו...

ראיון עבודה!אלה בחורות,שלא באות להכיר או לא רוצות להכיר את אותו הבחור ספציפי...!

dahoe

New member
מה זאת אומרת?

הבחורה שמגיעה לדייט רוצה להכיר את הבנאדם. "ספר לי על עצמך" נשמעת כמו שאלה הגיונית. לא השאלה הכי מוצלחת, כי קשה לענות לשאלה כללית כזאת, אבל שאלה הגיונית לחלוטין.
ואת מי הן רוצות להכיר אם לא את הבחור הספציפי? את אחיו?

bluish raindrop

New member
סיפור מצחיק

הייתה מישהי שרצתה להכיר אותי בפייסבוק.
שאלתי אותה: ספרי משהו על עצמך
היא: כמו מה?
אני: מה את אוהבת לעשות? מה התחום שלך?
היא: כל מיני אני לא יכולה לסכם הכל בדקה
אני: אה סבבה אז נדבר כשיהיה לך זמן.
*הגיע ערב*. אני: אז מה, ספרי על עצמך משהו.
היא: כגון?
&nbsp
ואז ויתרתי
חחח איזה אנשים קשה קשה, זה כמו לדבר עם בול עץ

למעלה