אני היחידה שמרגישה כך?

alon11173

New member
דרך אגב לא הייתי אף פעם בחו"ל כי פשוט

לא היה כסף לא לי ולא למשפחה, אז זה שהיית "רק" פעמיים בחו"ל זה הרבה כי אני יכול לחלום עד שאטייל בחו"ל

h a j b i

New member
עזבי את הפייסבוק של אחרים

אם את מרגישה שלא חווית משהו אז למה את מחכה?

Any991

New member
את

צריכה להיות שמחה ומאושרת עם מה שיש לך, וזה ממש לא מובן מאליו.
יצאת לחו"ל פעמיים (ואת כולה בת 24),
יש לך זוגיות מאושרת,
את גרה עם בן זוגך,
את לומדת,
את עובדת.
וזה לא שלא הלכת אף פעם למסעדה, או שאת לא הולכת לסרט פעם ב. בפסייבוק יש באמת איזו אשליה שהחיים של כולם הכי מעניינים בעולם, הם עושים את הכל מהכל, ובאופן כללי הם טורפים את החיים. שוב כמו שאמרו כאן קודם, זה די הקצנה של המציאות שכל אחד עושה, אפילו אני כשאני מעלה איזו תמונה. אבל אם תסתכלי על זה את לא טורפת את החיים פחות מכך. לגבי המצב הכלכלי - יש כאן שיקול של מחייה עם הבן זוג במרכז או לא-זה כבר שיקול שלך. אני אישית מעדיף לא להיכנס למצבים של בזבוז כסף על שכירויות ותשלום חשבונות או מהחשש להיות במינוס, אבל שוב זה עניין שלך ואולי את יותר בוגרת בעניין הזה ממני ובכלל.

Purple Mushroom

New member
קצת מוכר לי, את לא היחידה.

צריך להיות צנוע, ולהגיד כל יום תודה על מה שיש. אפשר לקנאות בחברים שיש להם יותר. אבל בסוף זה מה שיש, ולהגיד תודה רבה על מה שיש.
משפחה תומכת יכולה באמת לעזור. אני באופן אישי, יש לי קצת ניסיון בחיים, עבדתי פה ושם, (שואף למצוא עבודה חדשה כבר כמה חודשים, האמת, כבר למעלה משנה),
היו לי כמה מערכות יחסית, בעשור האחרון, ובמיוחד ב7 פלוס שנים האחרונות, ואחרי הגירושין שלי, למדתי לחיות צנוע ולחסוך.
אני גם הייתי בחו"ל רק פעמיים, ורק על חשבון ההורים. אמא שלי עוזרת לי יחסית די הרבה ,ואחרי שעברתי את ה30 (מקרה חריג בפורום זה), ואת הגירושים, יש לי מטרה לחסוך חלק מהכסף לדירה משלי, בלי קשר לעבודה או זוגיות.
למדתי לחיות צנוע, ויש קצת כסף לשבת בבתי קפה ומסעדות. חי על תקציב די נמוך, ומצליח השנה קצת פחות מ50% מההכנסות. (קיצבאות), לשלם על שכר דירה יחסית נמוך בדרום דרום תל אביב (קרית שלום).
למרות שהדוגמא שלי די שונה מהנורמה, יכול להזדהות. בהצלחה בהמשך. (מציע את היכולת שלי בניהול תקציב חודשי):)

למעלה