אני הייתי שם מטר מהמכונית

fame4

New member
אני הייתי שם מטר מהמכונית

אתם פשוט לא מתארים את הפחד שעובר כשמשהו כזה קורה... אני לא מאמינה שאני מצליחה לכתוב אני עדיין בהלם והגעתי רק עכשיו משם... אחרי הפיצוץ הראשון היו צרחות,חושך ואי ודאות היינו בטוחים שזה בלון גז אבל בפיצוץ השני כבר הבנו שזה פיגוע וההינו בטוחים שאנחנו לא נצא משם חיים.. פשוט סיוט...זו הפעם השלישית שלי שם ולא חשבתי לרגע על דבר כזה..חופש וים..מי בכלל העלה על דעתו דבר כזה... אני ניצלתי בנס כי דקה לפני הפיצוץ עברנו מהמסעדה לחוף הים..פשוט נס אין לי איך להגדיר את זה אחרת..פעם שלישית ואחרונה..כל ה"שקט" וה"שלווה" הים והאוירה שכל כך אהבתי לא שווים את הטראומה שעברנו ואת הציפיה שמישהו יבוא כבר להוציא אותנו משם..לא מאמינה עדיין שאני פה... תשמרו על עצמכם..

tiesto 1

New member
שבוע של אבל בסיני

סיני כבר לא מה שהיתה מהיום אפשר להתאבל על סיני כי לחזור לשם רק משוגעים יחזרו מי שרוצה להתאבד ישוב לסיני

fame4

New member
מעורפל

היו שם בסביבות 150 איש אז קצת קשה לי להגיד לך חד משמעית אם ראיתי או לא היו שם המון בחורות שעונות לתיאור שלך..אני מקווה שתמצא אותה.. תודיע לי אם את יכול.

ברוכה השבה בשלום !!!

יהיה בסדר. תעשי נשימות עמוקות. תשמחי שקיבלת את החיים לסיבוב נוסף. יהיה בסדר.

מטפל

New member
זה לחזור מהתופת

צריך לברך ברכת הגומל מאחל לך מעכשיו שיהיה רק טוב ושתצליחי להתמודד בצורה הכי טובה שאת יכולה. בברכה. אלון

fame4

New member
תודה

אני ממש מודה לך...אבל אני חייבת להגיד שקשה לי לחזור לשיגרה כאילו ניתנה לי עוד הזדמנות.. לא יודעת אני בדרך כלל לא מאמינה לדברים האלה ואף פעם לא חויתי דבר כזה מחריד..אבל כל פעם שאני רק ממצמצת אני שוב רואה את כל מה שהיה שם וזה ממש קשה.. אומנם חזרתי בלי שרטיה משם וזה גם מזל שאני צריכה להודות לו..אבל אני יודעת שהחיים שלי פשוט לא יהיו אותו הדבר.. מוצ"ש אנחנו נפגשים כל החברים שהיו שם ואני מקווה שזה יחזק אותי.

netbosda

New member
אני חזרתי יום לפני ....

עכשיו את יכולה להגיד לי איפה זה היה בידיוק הפיצוץ בחוף של מוברק ??? הראשון עם הסלע או בחוף אחר ... כי עדיין לא הצלחתי להבין בידוק איפה

fame4

New member
2 הפיצוצים

היו בחוף שליד מובראק חוף שנקרא "מון איילנד" זה החוף האחרון ברצועה של ראס א שטן

תרגישי טוב

תרגישי טוב ותודי לאלוהים ששמר עלייך!!! \שמרי על עצמך ולמרות שהחיים שלך לא יהיו עוד כמו שהיו תדעי שזה לא בהכרח לרעה,,,,, עכשיו את יודעת,, שיש מי ששומר עלייך ואם לא רק תחזבי על זה שהסיכויים ששוב יקרה לך משו אפסיים!!!! מקווה שתרגישי טוב... ושמח שאת פה להית'

fame4

New member
זו שוב אני

עכשיו אני קוראת את מה שכתבתי ואני עדיין לא מאמינה שזו הייתי אני..זה היה ממש כמו איזה סרט איך שכולם התחילו לרוץ לים,אני הייתי בטוחה שזה רק עניין של כמה שניות עד שהפיצוצים יגיעו אלינו..חוסר אונים מוחלט הרגשתי כמו איזה נמלה קטנה שבורחת מהתקפה.. אחרי שעה שכולם נרגעו פחות או יותר ..אני עדיין נשארתי בהיסטריה..הגיע בחור שאמר שהוא איתנו והוא יטפל בענינים..חיכינו שעות ולא הבנו איך זה שאף אחד לא מגיע 2 הגופות היו שם ...זה היה מזעזע הבחורה שנהרגה פשוט הלכה לישון בחושה ובפיצוץ התיקרה נפלה עליה והבחור השני עף מההדף.. אין לי איך לתאר את זה..רק רציתי לחזור הביתה כבר..אפילו אמרו לנו שיגיע מסוק ושנארגן מדורה כדי שהוא יראה אתנו.. זה לא נתפס..

טופי11

New member
זאת שנהרגה ראית אותה לפני זה חיה?

ואח"כ ראית אותה מתה? פששששששששש איזה סיוט

shiRan 3

New member
תחזיקי מעמד ...

ותחזרי לחיי השגרה כמה שיותר מהר... מחזקת ומחבקת אותך מפה...

דלבי

New member
=[

"מי בכלל העלה על דעתו דבר כזה" ?! היו מלא התראות !! ביקשו לא לנסוע בחגים לסיני וקראו לכל מי ששם לחזור!! למה עשיתם את זה?! זה באמת שווה את סיכון החיים שלכם !? למה לא חשבתם...? אני משתתפת בצערך ואני חושבת שזה דבר נורא !! באמת !! אני מקווה שתצאי מההלם כמה שיותר מהר ותחזרי לחייך...... היה לך מזל !!

miss chupi

New member
את ממש טועה!

א. היו התראות על פיגועים על פיגועים אחרים בכלל לא היו התראות על הפיגועים האלו!! ב. אנשים נסעו להינות קצת לא מגיע להם? מאיפה הם אמורים לדעת שדווקא איפה שהם יהיה פיגוע לפעמים קורה שלא מצליחים לעלות על זה עד שזה קורה וזה רע מאוד. אז קצת התחשבות באנשים שחוו את את לא יודעת מה הם עברו!

פיצוש 1

New member
אני גם חושבת שכדאי שמי שבא לכן להטי

להטיף כדאי שיתחפף.... לא יתכן שהיו התרעות כאלו חמורות אחרת המשרד ללוחמה בטרור היה יודע מכך ולא מאפשר לעשרות אלפי ישראלים לנסוע לשם****היה פשוט סוגר את הגבול,אולי...***** אז ברצינות אם אנשים שנכנסים לכאן לא מעוניינים לתמוך ולהקשיב כדאי שתתחפפו...ואני משתתפת בצערם של כל מי שהיה באיזור הפיגועים בסיני. גם אני לא אשוב לשם בחיים וחבל מאוד מקום מקסים ושקט,גם לאילת אני לא ארד***הפסידו.

דלבי

New member
אז ככה..

תקשיבי לא באתי בטענות או משהו אמרתי את זה בתור אחת יעני שמאוד עצוב על מה שקרה ומנסה להבין למה אנשים עשו את מה שעשו.. היו התראות עוד בראש השנה! אני זוכרת עוד את הכותרת הגדולה בעיתון לא לנסוע בחגים לסיני !! גם אני ואבא שלי רצינו לנסוע ואמא לא נתנה בגלל ההתראות... עכשיו מבינה למה התכוונתי?! אין אשמים...זה לא מה שבאתי להגיד! משהו כמו מגיע לכם היו התראות נסעתם בכל זאת... אבל את יודעת אני מנסה בכל זאת להבין אנשים....מה לא חבל על החיים שלכם?!~ :(

טופי11

New member
את ממש ראית הכל?

פצועים וזה כן עברת טרואמה אין ספק אבל למה לא שמעת את ועוד רבים אחרים בעצת השב"כ ומשרד החוץ לא ליסוע לשם? בפעם הבאה אני בטוח שכבר תשמעי להמלצות שיש התרעות חמורות כל כך צריך לשמוע לא להגיע למקום כזה חבל שרק עכשיו מבינים שמשרד החוץ צדק כיום רודפים את עמנו בכל מקום בעולם לצערי וכל מקום כבר לא בטוח אני האמת מרגיש יותר בטוח כאן אך גם לחיות בארצי די מפחיד.

avitalmor

New member
די עם ההטפות

ערב טוב לכולם! (עד כמה שהערב יכול להיות טוב) עברתי על ההודעות ועל "הוספת התגובה" של כל ענין "הטרור בסיני" יכולה אני רק לומר שזו הבעיה בישראלים: תמיד מסתכלים על הדבשת של השני, נוברים ומחפשים מה היה ולא היה, אף פעם לא מסתכלים איך הם היו מתנהגים באותו הרגע. אני אישית הייתי באילת כאשר הודיעו על הפיגועים הנוראים והטבח אשר ביצעו בעם שלנו, מצד אחד חשבתי , מה הישראלים שלנו נורמלים, אילת לא מספיקה כדי לצאת לחופשה? מאידך גיסא גם אני בכיף הייתי יורדת לסיני אם לחברים שלי היו דרכונים, לא הייתי חושבת על הפיגועים, הרי התראות של פיגועים יש בכל מקום ובכל מקום שתמצא תוכל להפגע, לכן אני מציעה שלפני ששופטים אדם אחר ובייחוד אחרי טראומה כזו יש לעצור ולחשוב מה אני הייתי עושה. לאלו שנסעו וחוו את הפחד והפיגוע: אינכם אשמים בהחלטה לנסוע, היו שלמים עם עצמכם ועם ההחלטה שקיבלתם, הרי דבר לא היה מונע בעדכם לנסוע גם אם היו התראות ממוקדות. לאלו שלא נסעו: אני חושבת שלא נסעתם בגלל סיבות אחרות ולוא דווקא בגלל האיומים. אני משתתפת בצערם של המשפחות ומאחלת החלמה מהירה לנפגעי הטרור והלוואי שלא נדע צער יותר... שלכם , אביטל

למעלה