אני הרוסה

אני הרוסה

קשה לי קצת לשתף אבל מרגישה שהצורך גובר. בעבר סיפרתי שבני השני בן ה-20 מאז התגייס לצבא גר אצל הורי,חלק מהצורך שלו להתגורר שם הוא הרצון הפסיכולוגי שלו לצאת מתחום אחריותי עקב הקשר החזק מידי שהיה ביננו מאז ומתמיד. לא פעם הוא בועט בי ומבקש להשתחר מהקירבה והחנק שלי (לדבריו),הבנתי את רצונו להתבגר סוף סוף ולצאת לעצמאות. אצל הורי הקשישים הוא מוצא עצמו מרגיש הרבה יותר עצמאי ובעיקר מטפל בכל צרכם. הבן שהחליט להתבגר סוף סוף והתחל את גיל ההתבגרות באיחור רב (לפני שנתים בערך,ממש עם הגיוס)גילה את המין השני והתחיל קשר עם אחת החיילות בבסיס לפני כשנה,לפני כמה חודשים החליט שהקשר לא מתאים לו,וביקש להיפרד. הוא מצא את עצמו בלחץ עצום מול חברתו שלא מוכנה לוותר עליו ועל החברות. נפרדים חוזרים נפרדים חוזרים ,במהלך כל החודשים האחרונים כאשר השיא (כך חשבתי) היה לפני כחודשיים כשהבחורה מודיעה לו על הריון,יחד הם טיפלו בנושא ועברו את ההפלה אחרי לחץ עצום שלה להשאיר את ההריון ואת הקשר .למזלינו לבסוף הסכימה לעשות הפלה. אני הבנתי כבר אז שזה לא יגמר ככה ולא הצלחתי לתקשר עם בני על הנושא,הוא כמתבגר מתחיל אמר לי שהוא מסתדר. היום הגיע הבום הגדול,הייתי אחה"צ בביקור אצל הורי ומתבר לי מאבי שהבחורה לא משחררת את בני ומתקשרת בלי סוף ומתייצבת מעבר לדלת ביתם יום יום ודורשת מבני להתחתן,כן אתם שומעים טוב,היא רוצה להתחתן איתו כי לפי דבריה לא עשתה הפלה ועכשיו הוא עוזב. קיבלתי שוק,בני בן ה-20 צעיר בהרבה מכפי גילו לא מעוניין בקשר ומאויים באשמת הבטחת נישואין. ניסיתי לדבר איתו על הנושא והוא לא מוכן לדבר איתי,בשבילו התערבות שלי מחזירה אותו לגיל הגן ושוללת ממנו את ההרגשה של מבוגר שיכול להסתדר. אני מאד מודאגת ולא יודעת מה לעשות? אני חוששת מהסיבה שהרקע ממנו היא באה קשה ביותר ,ואני בטוחה שגם בני חושש.......... חשבתי על אפשרות לגשת לקצין העיר ולבקש שיעבירו אותו לבסיס רחוק ביותר,אך לא יודעת האם הצעד הזה נכון? מישהו שיגיד כבר משהו......................

rolan

New member
רגע רגע, תנשמי יקירתי

מה הוא אומר? מה הוא באמת רוצה, את יודעת?

בעיקר

שאף אחד לא יתערב כי הוא יסתדר לבד... לאמא שלי הוא סיפר את הרוב ,ואמר שהיא לוחצת אותו ולא נותנת לו מנוחה. הוא לא מוכן להתחתן ,הוא כבר לא אוהב אותה ולא מאמין לה,ואפילו לא רוצה לשמוע ממנה,אבל היא עברה לגור ליד דלת הורי.

rolan

New member
אני חושבת

ששיחה "בריאה" איתו לא תזיק. שיחה כזו צריכה להיות ממקום של דאגה, לא ביקורת חלילה (אני יודעת שלא תעשי זאת...). לדבר אל ליבו ולהסביר לו עד כמה את מודאגת, עד כמה את לא שקטה סביב מה שקורה עם הבחורה. לנסות לשמוע ממנו מה היה רוצה ממך כעזרה, לא לומר לו מה לדעתך צריך להיעשות, זה רק יקומם אותו, הוא כבר גבר ויודע לבד... אני חושבת שאם תתני לו את התחושה שבצד הדאגה שלך, תרתמי לעזרתו בכל דבר שירצה, זה יועיל לקדם את העניין ולך יתן את השקט כי העשייה הזו תיתן לך שקט. מה את חושבת?

גם אני חשבתי כמוך

ולכן נכנסתי לחדרו היום וביקשתי שיקשיב לי רגע אחד,הוא סרב בתוקף שאני לא אתערב,מילה נוספת הוא לא שיחרר לאויר. ביקשתי מאבי שהוא מצליח לדבר איתו ,שישכנע אותו לדבר עם המפקד שלו ויבקש העברה,אני מרגישה שהוא חייב להתרחק כמה שניתן ממנה וממשפחתה....... עד כה אף אחד לא הצליח לדבר איתו ,גם לא הבן הגדול שניסה כחבר להעלות את הנושא. הוא אומר שהוא מסתדר.

princess lis

New member
יונתי../images/Emo24.gif

לדעתי מה שנשאר לך לעשות לבקש מהורייך שישוחחו איתו אולי הם יוכלו להשפיע עליו גם להתייעץ איתך. שבת שלום וחג שמח

תודה ליז

זה בדיוק מה שאני מבקשת מהם,כרגע הוא לא משתף פעולה,אולי בהמשך כן. אני עכשיו יורדת להורי אולי אצליח יותר,אדווח בהמשך. תודה ושבת שלום וחג שמח

../images/Emo122.gifכשילדי לא רוצים התערבןת שלי

אני מוצאת אדם נטראלי אשר יכול לדבר איתו ולהשפיע עליו. האם יש לך אדם כזה. יכול להיותגם גורם טיפולי,חברה,רב,וכו.את בטח יודעת מי יכול להתאים.הבצלחה

קודם כל תנשמי עמוק../images/Emo88.gif

וואו איזה תיק, ילדה. ותגידי איפה ההורים שלה בסיפור? האמת היא איך שאת מספרת,הידיים שלך קשורות את לא יכולה לעשות כלום אלא אם כן הבן יבין שזה תיק כבד מדי עליו ויבקש עזרה. אני מציעה להגיד לו ברור שאת מכבדת את הבקשה שלו לא להתערב אפילו שזה עולה לך בדם אבל
תדגישי את העובדה שאת כאן להגיש עזרה
ולחשוב ביחד איתו על איך לפתור את הבעיה במידה וירצה, אולי אם תהיה לו האופציה לבחור יחליט לבחור בלקבל את העזרה שלך. יונה יפה כאם לשתי בנות-נערות גדולות אני יודעת כמה זה נורא להרגיש חוסר אונים וכשהם מציבים מחסום לפנינו.
ומחשבותי איתך הלוואי והבעיה תיפטר במהרה לפני שיהיה מאוחר. אנא תעדכני בהמשך
באה מאהבה,חיה מאהבה.

תודה מומנט יקרה

כל נושא המשפחה שלה רצוי לא להזכיר כאן..... בגדול משם יבואו הצרות..... חזרתי עכשיו מהורי אין חדש הוא מסרב לדבר . תודה מומנט על התמיכה והעידוד ,הוא יודע שאני בשבילו כל רגע ,וזאת הבעיה,הוא זקוק נואשות להרגיש שהוא מתמודד לבד . מבטיחה לדווח על כל שינוי. תודה

rolan

New member
אם כך...

נדמה לי שבאמת ידייך כבולות, עם כל הצער, את צריכה להמתין בסבלנות, עד שיבקש ממך לשתף פעולה איתו. אני בטוחה שהיום הזה יגיע, כי מי יוותר על עזרה ותמיכה מאמא נהדרת כמוך. את יודעת שהוא יודע את זה, עד כמה שזה קשה לומר זאת - סמכי על שיקול דעתו... מחזקת אותך ב
ענק לעידוד ועוד קצת אהבה ממני

אבל יונה../images/Emo35.gif

הנערה בהריון או לא? אם כן זה לא משהו שאפשר להתעלם או לטאטא מתחת לשטיח ובטח לא יעלם אם יעבור בסיס. את מבינה? זה מה שמדאיג אותי מה עושים אם היעניין הזה ,מה??? אני מוכנה לתרום מכיסי על מנת לפתור את הבעיה כמו שצריך העיקר לגמור עם זה כבר. אז יונה לא להתבייש אם את צריכה עזרה כספית רק תגידי "כן". בשביל זה אנחנו פה. בקיצור ,אני מוטרדת. תמשיכי לדווח!

יקירה..

אני לא ממליצה לך לגשת אל קהקצין מפני שבנך יתרגז עליך מאוד. אם הנושא טופל הבחורה בוודאי עושה זאת רק בשביל לשים טבעת על אצבעו. בכל מקרה, היא יכולה להביא את "הילד" שהיא "נושאת" ברחמה לעולם ללא חתונה. אין זו חובה! אם בנך לא מעוניין בהתערבותך הכי טוב שתגידי לו כי את שם בכל עת שיזדקק לך ותני לו מעט מרחב בנוגע לסיפור. אי אפשר להכריח את הבן שלך לעשות שום דבר נקודה. ואם מה שהבחורה עושה גובל בהטרדה אזי ניתן להגיש תלונה במשטרה ולהוציא צו הרחקה!

פרי חיכיתי לתגובתך

אמנם לא הבנת אותי באופן מדוייק,הם עשו הפלה,תודה לאל אין הריון. יש לחץ להתחתן ,ובכלל להיות בקשר,בני לא רוצה . לגבי תלונה,במסר פרטי תשובתי. תודה

הבנתי

אם אין דאגה של הריון... היא יכולה ללחוץ עליו להתחתן כמה שהיא רוצה. אני מניחה שזה לא יעזור לה

rolan

New member
ו.... אם כך

אין מקום לדאגה. גם אני הבנתי שיש עדיין הריון. סמכי עליו, הוא יעשה את ההחלטות הנבונות עבור עצמו, וידע לבוא אלייך לקבל את עזרתך ועצתך.

ואני הרוסה ממך!!!!

שאני אגלה את זה ככה??!!! הצילו איזו השפלה!!! לא לשכוח שיש לי לב רגיש!!! האמת שמה שאני לא הבנתי זה אם היתה הפלה או לא והאם היא בהריון עכשיו או לא... לא מציקה לך.ולא נעלבתי באמת. תתקשרי כשבא לך לדבר... אוהבת אותך מלאנ'תלפים.
נ.ב. אולי את רוצה כלב? או להסתכל על העולם מזוית אחרת? או איזו אהבה אלכימית???

יונה, רק עכשיו ראיתי את השרשור!!!!

היינו עסוקים בארוחת ערב חגיגית בסוכה עם אורחים. כיוון שאני מכירה את הסיפור משיחות טלפוניות בינינו, אני ארשה לעצמי להמשיך לדבר איתך בטלפון יקירתי, כדי להרגיעך. כיוון שעכשיו עשר ורבע, אין לי מושג אם אפשר להתקשר עכשיו, אם אפשר, שלחי מסר. אוהבת אותך, קחי נשימה עמוקה.

דווקא זה ברור שהיא

עשתה הפלה,אין הריון. הבעיה היא הלחץ להתחתן תגידו אתם מבינים ? חתונה......טרוף מוחלט. אושר,סליחה אבל ממש לא היה לי חשק לדבר ובעיקר כשאני מוקפת סביבי....מחר נדבר טוב פולניה?. יעלי,נדבר מחר. לכולם תודה,נראה שכרגע מה שנותר זה להמתין שהורי יעשו את העבודה במקומי,אדווח בהמשך ,מחר עוד יום שאנחנו יחד אולי הנושא יעלה בהצלחה תודה לכולם מהלב

למעלה