אני הרוסה

עד היום לא שמעתי פעם אחת

על נישואים שהתחילו עם הריון והצליחו עד הסוף.. בלי שום קשר הגיל אינו מתאים ובטח לא בשנת 2003 הוא ילד ילד שצריך לנשום את אויר העולם להאהב לכאוב להכיר לצאת לנפוש לטייל ומה יש לו? ילד לילד.. לא יודעת איך מתמודדים ממש לא צר לי שלא אוכל ליעץ אבל מרגיש לי שזה מחויב נתק מהבחורה.

פרח 11

New member
וואו...

ממש מפחידה הבחורה הזאת, עד לאן היא מסוגלת להגיע... אם אין הריון זה מצוין. ואם בנך נעול וסגור על כך שאינו רוצה בקשר איתה זה עוד יותר מצוין, היא יכולה לתפוס בלמפה. לפי דעתי תסגרי את העניין איתו בכך שאת אומרת לו שאת מאוד דואגת לו ואת בכלל לא רואה אותו בתור ילד קטן, את אמא שלו וגם כשהוא יהיה בן 50 את תדאגי לו ותרצי רק בטובתו. את תמיד תהיי שם כשהוא יצטרך. אני מאמינה שיגיע איזה שלב שממש יימאס לו מכך עד שהוא יחליט לפעול בצורה יותר קיצונית, ישנם אנשים עם יותר סבלנות וישנם עם פחות.

rolan

New member
../images/Emo45.gif אלו בדיוק הדברים הנכונים../images/Emo70.gif

תודות לכולם

אני כמוכם חושבת שהחשוב מכל הוא לתת לבני לדעת ולהרגיש שאני דואגת ומוכנה לעשות הכל בשבילו כאשר ישתף,ויחד עם זאת לתת לו להבין שאני סומכת עליו. אשב ואכתוב לו את הדברים בצורה ברורה ולא מאיימת במכתב כפי שהציעה לי סביבוש במסר פרטי. יחד עם זאת אני אכתוב לו גם שלדעתי כדאי לו לבקש העברה לבסיס מרוחק גם בשביל השקט שלו וגם בשביל החוויה עם שינוי האווירה. אני מודה לכולם על העידוד התמיכה וכל העצות שבהחלט חיזקו אותי בדרכי. אתם באמת משפחה נפלאה וכל מילה ואייקון אנצור. אוהבת ואחבק במפגש

בונוסית

New member
יונה- אולי תתני לו לקרוא את השירשור

???? הבחורה זקוקה לעזרה והוא צריך להיות חזק. אולי כדאי לערב את ההורים שלה?

בונוסית

אם אני מראה לו את השרשור היחסים שלנו גמורים סופית, האמון ישבר והכעס רק יגדל . לגבי ההורים ומשפחתה,אני לא מכירה אותם אישית ולא רוצה להכיר...אני יודעת שאחיה מעורב ויודע על המצב מפני שהוא מביא אותה ברכבו אל בית הורי וממתין שם עד שהיא משחררת אותו,או לחילופין שבה איתו הביתה. היום היינו יחד כל היום והוא נראה לי הרבה יותר רגוע ,אמש בילה עם בחורה אחרת אולי משם תבוא העזרה....? תודה בונוסית יקרה

*יערית

New member
חיזור גורלי...יונצ'../images/Emo24.gif

לפני הכל
העצ'בים עלו לי לראש...מאתמול לא הייתי ליד המחשב, עכשיו אני בביקור אצל חברה וקוראת את זה...מה אומר לך, הכל התכווץ לי.......הבטן,השכל,האצבעות...אני כותבת עם שגיאות ומוחקת.. אני {תסלחו לי}הייתי תופסת את ההיא ...הזנ....ומראה לה מאיפה ה...משתין! מה זה?אנחנו לא נמצאים בעולם השלישי! לא יקום ולא יברא שהבן שלי יקבל סחיטות ואיומים ! ואם הוא לא מוכן לדבר איתי...אין בעיה..אבל אני לא אנוח עד אשר אדבר איתה פנים מול פנים ואנסה לעשות הכל בכדי שהיא לא תדפוק לו את החיים. רגע אני עוצרת וקוראת את עצמי מתוך כעס ועצבים...שנייה שנייה.. זהו קראתי לא מצאתי את עצמי כובתבת משהו אחר, מאוד מכעיס אותי מיקרים שכאלו ולמה..... למה כי אותי הפילו במלכודת הזו..ולי לא היה גב וכוח נפשי בכדי לעצור את זה...אז הנה התחתנתי בהריון התגרשתי עם שני ילדים מקסימים ו.....?ו.... לא רוצה שזה יחזור על עצמו,לא רוצה שמישהו אחר יבחר עבור הילדים שלי,לא רוצה שיופעלו לחצים....הכל הכל תהייה מהחלטה ורצון מלא שלהם! אז יונצ'...הוא אולי יכעס,יתבייש,לא יודעת..לא ירצה לשוחח איתך, אבל את...אל תעמדי בצד ותחכי שהוא יפתח לפנייך, שהוא יבקש עזרה...זה גבר!הוא לא יבקש עזרה הוא ינסה לעשות הכל בעצמו..ויש שנפלו גי הם "גברים" כך אני הייתי נוהגת...לא איכפת לי שהוא יכעס עלי, שהוא לא ירצה לדבר איתי...אני אסכן את מערכת היחסים שלי איתו {ויודעת שזה יהייה זמני והוא יערית זאת בעתיד} מחכה לרגע ,עוקבת,וכשתופסת אותה....... תאמיני לי...היא כבר לא תרצה אותו בשבילה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוהבת אותך מתוקה,אל תישברי...זה הזמן שלך להיות אמא לא חברה,לא סחבקית,לא פסיכולוגית...נטו אמא!
אוייש מתנצלת על העצבים..מתנצלת שאני נשמעת קשה אבל דברים מהסוג הזה מוציאיםאותי מדעתי..{ותאמיני לי ששומעים אותי מקלידה עד הקומה הראשונה בבית הזה}

יערונת מתוקה

כמה את מזדהה ,ככה הרגשתי אתמול כשכתבתי ולכן הכל יצא לא ברור..(הריון כן? או לא?) אני לא בוחרת לפעול כמו שאת מציעה מפני שיש לי נסיון מר עם התערבות . אמא שלי היתה מתערבת בחיי ועדיין,כל פעם שהיא לא קיבלה ממני מידע היתה מתקשרת לחברותיי ובודקת מה קורה וכמובן מעבירה הודעות ורצונות. רק לפני חצי שנה גיליתי שהיא פנתה לחברה שלי בקשר ליחסיי עם התור. המצב הזה רק מרחיק יותר ויוצר המון כעסים שלעולם לא נסלחים ובעיקר לילד מתבגר רק מחדד את היותו בלתי אחראי. דיברתי עם אבי וביקשתי שהוא ידבר איתו ואמרתי את דעתי. זאת הדרך שלי לתקשר איתו כרגע וגם להישאר בשליטה. היום הוא נראה הרבה יותר רגוע וגם אחיו הגדול הבטיח שידבר איתו. אז אני הולכת צעד צעד ומקווה שבדרך זו אגיע אליו ואצליח לעזור לו. לדבר עם חברתו ,זה יקרה רק כאשר כל מאמציי לא ישאו פרי,ואז באמת הלך עליה ...................................ואולי גם עלי? יערונת אוהבת אותך מאד.

*יערית

New member
../images/Emo45.gif

אתמול עבר עלי יום לא קל
חשבתי עליך הרבה{ויש לי חברים מסביב שהיו ערים ועדים לכך} סומכת עליך שאת יודעת מה הטוב ביותר עבורך ועבורו . שהתקופה הזו תעבור מהר

yochay10

New member
יונה לבנה או ורודה???????

אולי אני מתפרץ לדלת פתוחה... אין לי ילדים בגיל הזה אבל...... אני מניח שאת מכירה לא מעט חברים וחברות של בנך, ולא מעט אנשים שלהם יש תקשורת איתו, לדעתי את צריכה לגייס את מירב הכוחות שלך סביב טבעת החברים והקרובים שלו, וביחד איתם לנסות ולעזור לו, כולנו מסכימים שהוא צריך את עזרתו של מי שכבר היה בסרט הזה, ובמיוחד את הוריו, אבל הוא אינו מוכן לבגוד בעצמאות שלו, ואף לאבד אותה במקרה הזה. לדעתי יש את יכולה להגיע אליו דרך אותם אנשים שאיתם הוא כן בקשר והוא כן מוכן ורוצה להקשיב להם. ועוד קטנה אחת, אל לך להתייחס אל חברתו, היא מבחינתך מחוץ לתמונה, עד שתגיעי לבנך. לאחר שתהיה לך תקשורת עם בנך אני מניח שאז גם תוכלי לתקשר ביחד עם בנך אל חברתו הדחויה. יוחאי

יוחאי

את חבריו של בני אני לא מכירה כי כולם מהבסיס והם לא נפגשים בזמן החופשי,חבריו מהתיכון כולם רחוקים ויש בינהם קשר דל והם לא בתמונה. מכיוון שבני לא גר איתי כבר שנתיים מאז הגיוס גם את מעט החברים אני לא מכירה כי הם לא מגיעים הנה. היחידים שעושים את העבודה ומתקשרים איתו הם הורי ולכן אני משתדלת לטפל בעניין דרכם. גם אני חושבת שכרגע חברתו היא מחוץ לתמונה ואת העזרה אגיש כרגע דרך הקרובים לנו ביותר הורי. אגב שמתם לב שהאבא בכלל לא בתמונה? לא מתעניין ולא עוזר ,רק עושה רוח סביבו, בבעיות הוא לא מטפל רק בשמחות הוא משוויץ כמו טווס. תודה יוחאי

blonda3

New member
יווווווווווווווווו../images/Emo12.gif../images/Emo53.gif../images/Emo12.gif

הצרות שלי מתחילות להתגמד ליד הסיפורים שלך תמיד פחדתי להגיע לכאלו מצבים בתור אמא...... נדמה לי שאני הייתי מנסה לדבר עם הבחורה ולא עם הבן שלך.... לא הייתי ניגשת לקצין העיר, לא היתי מתערבת לו בענייני השירות הצבאי אולי הייתי מבקשת ממנו לעבור לגור אצלך... קשה לי לייעץ כשאין לי נסיון במצבים כאלו לבינתים קבלי

בלונדי מתוקונת

הלואי והיה מסכים לגור איתי,זה נוגד את כל הצרכים שלו להתרחק ולהיות עצמאי, וגם להעניש קצת בדרך. לגיל ההתבגרות אין גיל וזה הכי קשה..... תודה חומד

blonda3

New member
גיל ההתבגרות../images/Emo9.gif

את צודקת גם אני עדיין לא סיימתי להתבגר....מודה ב"אשמה".... וזוכרת את השטויות והטעויות שעשיתי בגילו של הבן שלך, לא הבנתי איך פתאום נעלם ההריון שהיה בכל אופן הריון זה לא סיבה לחתונה מי כמוני יודעת..מנסיון. אבל אובססיה זה דבר לא בריא ואם הבחורה מפריעה לבן שלך במהלך חייו התקין, ואת בטוחה שהוא מבין את העניין ורוצה לסים את הקשר איתה אז אולי יש מקום להעמיד את הבחורה במקומה. מה עם לנסות לערב את האבא של הבן שלך? מה דעתו של התור השחור על העניין? הבחורה חייבת לדעת שחתונה בכוח זאת לא הדרך. השאלה עד כמה הבן שלך מחובר אליה... והאם הוא באמת מסוגל להתנתק ממנה לחלוטין? כי את יודעת-יש מה שנקרא מסרים כפולים.... והשאלה גם אם הוא יהיה מוכן לדבר איתך פתוח וגלוי על הנושא... ואם לדבר איתו אז בגובה העיניים-כמו אל חבר שיבין שאת לא באה אליו מלמעלה..אלא כחברה.....

אבא שלו? חחחחחחחחחחחחחחחחחח

לא בתמונה ולא מתעניין כבר שנים. התור דיבר איתו היום ורק הצליח להגיד לו שהכל דואגים ורק רוצים לעזור לו.הוא הקשיב בדיוק 30 שניות חיך ויצא לחדר אחר. איך מתנהלים שם המסרים אני לא יודעת ,מה שאני רואה זה שהוא מסנן את השיחות ממנה .

1נתי 1

New member
עצה לצערי אין לי - רק ../images/Emo24.gif ענק

כי קשה לתת עצות מנקודת מוצא שונה לגמרי אך בטוחני שתמצאי את הדרך להגיע אליו ובטוחני שבתוך תוכו הוא יודע שאת תמיד מאחוריו

עין 3

New member
סליחה שלא הייתי כאן

אני עדיין בלי מחשב בבית... אם ברור שאין הריון, וממה שהבנתי זה אכן ברור, תני לו "לשבור את הראש" לבד. בהחלט את יכולה לבקש מהורייך שינסו לדבר איתו, וגם לומר לו בעדינות שאת שם בשבילו אם וכאשר ירצה. מה שאותי הפחיד, זה שאם היא לא עשתה הפלה, הוא עלול למצוא את עצמו משלם מזונות עבור הילד. תבדקי טוב טוב שהיא אכן עשתה את ההפלה, אחרת ברור שחייבים להתערב לפני שיהיה מאוחר מדי.

עין צודקת, אבל ...../images/Emo70.gif

אני מסתכנת בעמדה לא פופולרית, אבל את ההחלטה האם לעשות הפלה או לא רק הבחורה יכולה לעשות. כולנו היינו נעמדות על הרגליים האחוריות אם מישהו היה מנסה להכריח אותנו או את הבת שלנו לעשות הפלה בניגוד לרצונה. אני מסכימה שיש פה סיכון של מזונות לילד (אם אכן נשאר הריון), אבל עם כל כמה שזה עצוב, זה הסיכון שלוקח על עצמו בחור כשהוא שוכב עם בחורה, ולא חשוב עד כמה משתמשים במה. זה חלק מהסיבה שעדיף להיות בוגר נפשית לפני שמתחילים עם הדברים האלה, למרות שאני יודעת שזו לא גישה פופולרית אצל מרבית בני הנוער! יונה, אני לא חושבת שאת יכולה לעשות יותר ממה שאת כבר עושה. שיידע שאת שם בשבילו, וזהו. את דעתך את יכולה וצריכה להגיד, כי אחרת יום אחד הוא יטיח בך שלא היה לך מספיק אכפת בשביל להגיד לו את דעתך ולריב איתו בשביל זה, אבל את לא יכולה לקבל בשבילו החלטות או לגרום לו להחליט אותן. הוא חושב שהוא ילד גדול - שיהיה ילד גדול. אני מחזקת את ידיך ומ-מ-ש לא מקנאה בך...

למעלה