שוגר...הו,האני האני.../images/Emo11.gif
מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):לעולם מצידי - שיר השבוע (כללי):jealous guy-john lennon - אלבום השבוע:אוסף של ג'ון לנון שקאסי הכין.. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):[סעמק,דווקא השבוע כתבתי כל כך הרבה משפטים בפלאפון..:-\..מה שאני זוכרת:] #עשינו בערב החופשי החלפת מיטות בגרעין, ואני בוסי וספיר ישנו במיטה 'זוגית' ביחד: *התשתי את בוסי עם איזה סיפור.. בוסי:"תיסכלת אותי..זהו! אני מתוסכל! ניצחת!!!" *~לספיר נפלט גרעפס קל
~ בוסי:"גם אני אוהב אותך ספיר!!!! את אהבת חיי!!!" #יום שישי, יצאנו אחריי הכיבויים לפאב לחגוג למורה חיילת שמשתחררת מהכפר..ובאמצע הנסיעה לפאב התקשרו לציטרין שניר ואוחנה ואמרו להם שם צריכים לחזור לפינוי(שלוקחים חניכים לבי"ח) קייייייצר. * אחרי הפאב ישבנו בחוץ ציטרין שניר ואוחנה עושים משלוש על מי יילך לפינוי..לרגע ציטרין לא היה מרוכז.. שניר:"ציטרין!!בוא לפה!!אתה לא משקשק מספיק!" *עשינו ממש רעש..וציטרין קלט שיש שם שכנים..ציט:"יו יוווו..אנחנו חיייבים להפסיק לפני ששכן יוצא אלינו ושולח את שלושתינו לפינוי!!" *ציטרין מתקשר למדריך הבוגר(אייצ'ו) ומגלה שהוא כבר נסע עם החניך לבי"ח:"יוווו אייצ'ו....תישן כשהוא בבדיקות!
" *חן מספרת על תגובה שלה למישהו חתיך שהיא ראתה:"יש לו לוק...אש!!!. וגבות?! ..גם!" #בילבי החניכה מספרת על תקרית עם לודמילה המדריכה:"היא אמרה לי ללכת לישון..תפסה אותי ביד העיפה אותי כבר שכבתי על המיטה וחלמתי חלומות!" #אני מזמרת במח"מ :"
אתה לא אוהב אותי יותר...היא אומרת..!",בילבי:"מזהה? מי פגע בך!? תגידי לי מי פגע בך, אני אפגע בו!!!"
טוב.אנלא זוכרת עוד.. - דבר שהשגתם השבוע:שהוא עבר בטיל.. - מאכל השבוע:סופגניות - משהו שעשה לכם את השבוע:השבת כפר, העובדה שסיימנו לקשט את החדר אוכל,את המועדונים ולהכין חנוכיות, וההופעה. - משהו שהרס את השבוע:שנעלם לי הפלאפון
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:בהופעות, תשאירו את הפלאפון בתיר. אל תשימו אותם בכיסים!!! אה.ותגבו כל חודש את העניינים בפלאפון. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:גיוס לצחר
,וחופשששש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שצחר ייצא יומיות
-שיר שפתחתם איתו את השבוע:השיר של הראפר הערבי
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:את צחר עם קצוץ ומדים
סתם: - תמונה (רק של גברים עירומים.):אני מקווה שלצחר אין דבר כזה על המחשב
טוב.כנראה שזה בתיקייה נסתרת