אני ואלה מעלים מומלצ"ש IטמבלI

moshe butt

New member
אני ואלה מעלים מומלצ"ש IטמבלI

(בהסכמה של זמי
) מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה (רק של גברים עירומים.):

Honey, the road'll even end in kathmandu

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לפעמים (לא כ-ז-ה שיר השבוע, אבל שיר
) - שיר השבוע (כללי): Janis Joplin-Cry Baby/Little Girl Blue - אלבום השבוע: ... - האדם שעשה לכם את השבוע: וואי, אף-פעם לא חשבתי שאני אגיד את זה, אבל אני עצמי ואנכי בהחלט תרמתי משמעותית לעצמי. אז אני !
סתםםםםםם, וכל מי שהיה בתאטרון
. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "You can go all around the world Trying to find something to do with your life, baby, When you only gotta do one thing well, You only gotta do one thing well to make it in this world, babe." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): היה צחוקיםםםםםםםםם בתאטרון
- דבר שהשגתם השבוע: קצת שחרור :) - מאכל השבוע: האוכל הסיני יש מצב! :) - משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעה. - משהו שהרס את השבוע: אחותי ואמא שלי שהחליטו לעשות עליי קנוניית קרציות... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תשמעו ג'ניס ג'ופלין :) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיהיה מגניב. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה כייפפפפפפפפפ :) -שיר שפתחתם איתו את השבוע: ג'ניס ג'ופלין-CRY BABY -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כל מי שבא יאללה חפלההההה! סתם: - תמונה (רק של גברים עירומים.): אומנם לא ערום, אך בהחלט גבר מסוקס ונועז
.

חמדונה

New member
כשאת עוברת בעקב גבוה...

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): גניבה :) ועידן האלוהים עשה קאמבק מטורף לראש שלי! - שיר השבוע (כללי): עצוב בלעדייך, של אביב. לא מאמינה שחזרתי לשמוע אותו, שמישהו ידפוק לי מחבת בראש. - אלבום השבוע: בקושי שמעתי מוזיקה השבוע - האדם שעשה לכם את השבוע: כל מי שלא היה בסביבתי הרי הוא משובח. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לא מצאתי אף משפט על שנאת אנשים. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אני אוהב אותך. - דבר שהשגתם השבוע: מה השגתי מי השגתי, זה היה שבוע דרעק. - מאכל השבוע: חומוס. טוב שבוע דרעק, אני מפסיקה לענות לגביו. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חנוכהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: גשםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם -שיר שפתחתם איתו את השבוע: knockin on heavens door -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: גלי. נעלמת לי. סתם: - תמונה (רק של גברים עירומים.): גברים זה דרעק. קבלו תמונה שלי.

נוב 07 עייפים- עד מתי?

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): גם כשלא בוכה, עזר לי במסעות ללכת עם תד"ל, שק חול, אפוד ונשק ארוך בלי בעיות - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: אין - האדם שעשה לכם את השבוע: כל החברים הטובים מהתרום טירונות, שלצערי נגמרת - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): כמויות, בתרום אתה רק צוחק - דבר שהשגתם השבוע: לסיים גובוש יחטיות, מלא דם במרפקים, פצעים ושריטות בכל הגוף! שבוע שעבר- חוגר, נסיעות חינם, הרבה גרביים ודברים שווים מהבאקום, ושיער קצר, כי כבר אין ראסטות! - מאכל השבוע: לוף!!!! - משהו שעשה לכם את השבוע: לסיים גיבוש ולראות את כל אלה שפרשו צועקים לך ומחבקים אותך. - משהו שהרס את השבוע: זחילות למוות - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: כל הזין בליהיות צהובים (משפחת סימפסון) כל הזין בשמנ"ש (רובוקופ) כל הזין בניווטים (משה רבנו) כל הזין במצב שתיים (יוסף טרומפלדור) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: תשובות לגבי הגיבוש, לדעת אם התקבלתי לגדס"ר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיגידו, "לביא הרטוב, אתה במחלקה 2, מיועדים לפלס"ר" -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא זוכר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ----- סתם: - תמונה (רק של גברים עירומים.): רציתי להעלות, אבל כל הגוף פצעים וחתכים, אז לא כדאי השבוע, שבוע הבא אחרי גלח"צ כולל.

LoLi Goddess

New member
נוב' 07 עייפים? אז מה יגידו נוב' 06?

הוווו הצעירות. איזה מגניב שכבר יש לי "ילדים" אללללללללה נוב' 06! נוב' 07 צעירים חחח (סתם סתם, חלאס עם ההתפזמויות)

Poisonn

New member
יחס"ר אתה יודע של מה

התגייסת לפני יומיים עוד לא חירבנת בשירותים בכלל אתה רוצה לעשות גיבוש יחטיות?! ומה זה משנה את העובדה שאתה צעיר.

Poisonn

New member
אמאלה

אתה מכיר שמות של המפקדים שלך תגיד לי? צריך לתת לך טיפול..

LoLi Goddess

New member
קורא לה אלההההההה

השבוע שעבר:
שיר השבוע (של היהודים):
עידן האלוהים
שיר השבוע (כללי):
Janis Joplin - Summertime
אלבום השבוע:
האדם שעשה לכם את השבוע:
מנואל, מוש, צחר, טלי, טל.
משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
"אמא של טל משתזפת ערומה, בתאילנד תאילנד, תאילנד הקדושה"
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
צחר: "וואי, בלוג השיעמום. נשמע מעניין"
~צחר מקבל מכה חזקה~ "אחח ירד לי פרופיל" כעבור כמה דקות, שומעים תאונה של רכב מבחוץ וצחר אומר: "היי, גם לו ירד פרופיל" אני: "יווו צחר אתה לא מבין, מסתבר ששתי האחיות של משה לבשו ת'מדים שלי בזמן שיצאנו, ראיתי תמונות שלהן במדים שלי!!" צחר: "כל המשפחה לובשת לך ת'מדים. פתאום אתם מוצאים במחשב תמונות של אבא של משה עם המדים שלך" אני: ~על השלט של "כאילו" בהופעה אתמול~ "משה, תאר לך עכשיו היהודים עושים את "כאילו" ואז החבר'ה שם הופכים ת'שלט וכתוב מאחורה "תודה" משה: "חחח ואם הם לא יעשו את "כאילו" אז יהיה כתוב מאחורה "זונות!" כוסאמק איך לא רשמתי את כל הציטוטים הטובים שהיו השבוע. היו לי מלא ושכחתי
דבר שהשגתם השבוע:
ה-ו-פ-ע-ה
מאכל השבוע:
פיצה
משהו שעשה לכם את השבוע:
החופש בסופ"ש
משהו שהרס את השבוע:
טחינת שעות מסריחה.
מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
כל הזין
השבוע שבפתח:
משהו שאתם מחכים לו השבוע:
ח-ו-פ-ש, נסיעה לירושלים, והגיוס של צחר
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
שצחר יתגייס כבר ויעוף לי מהחיים
(אוף די אני אתגעגע ואבכה ואמות)
שיר שפתחתם איתו את השבוע:
אלה! אין ספק...
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
מנואל בעיקר. וכל מי שרק יחפוץ בלראותי
סתם:
תמונה (רק של גברים עירומים.):
אתמול בהופעה, אני עם שתי הביצ'ז הבלונדיות שלי, שפחות מין קטנטנות

kingnothing1

New member
גמאני חשבתי על זה..

שהם היו צריכים להכין שלט תודה.. אבל הזונות.. לא עלה על דעתי אפילו.. נב התמונה לא עלתה.. אחרי שהיא תעלה נראה אם זאת את..

Tom 7

New member
לא מאמין שלא באתי לתיאטרון..../images/Emo7.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): קיל מי, ככה אני, דונט לייק - שיר השבוע (כללי): מטרופולין- חוזר אליי - אלבום השבוע: מטרופולין- הסליל - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): " למחוק לרשום,לחוות להבין ולטעום, לשאוף ולנשום, ככה אני" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "שתמשיך השביתה" =] - דבר שהשגתם השבוע: חוסר שינה מרובה - מאכל השבוע: פרגיות - משהו שעשה לכם את השבוע: העל האש.. וחברים - משהו שהרס את השבוע: הידיעה שאני לא בא לתיאטרון - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: בא לי למות......
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: נר ראשון, וירושלים!!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שתמשיך השביתה.. ועוד הרבה -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עוד לא התחלתי את היום -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה (רק של גברים עירומים.):

yotem 17

New member
אני רוצה להאמין../images/Emo83.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): להיות, SE, חופשי - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: פורטה - האדם שעשה לכם את השבוע: דניאל - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע:שפעת - מאכל השבוע: כריך מוצרלה של סגפרדו - משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעה אתמול - משהו שהרס את השבוע: שהייתי חולה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: סאן דייגו מחורבנת, התיאטרון שווה, תיזהרו לא להצטנן השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אממ לעבוד כמובן (יש לי ברירה?), וחוץ מזה שום דבר מיוחד - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אמן- היהודים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה (רק של גברים עירומים.): זרמתי..

Z A M i

New member
שוגר...הו,האני האני.../images/Emo11.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):לעולם מצידי - שיר השבוע (כללי):jealous guy-john lennon - אלבום השבוע:אוסף של ג'ון לנון שקאסי הכין.. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):[סעמק,דווקא השבוע כתבתי כל כך הרבה משפטים בפלאפון..:-\..מה שאני זוכרת:] #עשינו בערב החופשי החלפת מיטות בגרעין, ואני בוסי וספיר ישנו במיטה 'זוגית' ביחד: *התשתי את בוסי עם איזה סיפור.. בוסי:"תיסכלת אותי..זהו! אני מתוסכל! ניצחת!!!" *~לספיר נפלט גרעפס קל
~ בוסי:"גם אני אוהב אותך ספיר!!!! את אהבת חיי!!!" #יום שישי, יצאנו אחריי הכיבויים לפאב לחגוג למורה חיילת שמשתחררת מהכפר..ובאמצע הנסיעה לפאב התקשרו לציטרין שניר ואוחנה ואמרו להם שם צריכים לחזור לפינוי(שלוקחים חניכים לבי"ח) קייייייצר. * אחרי הפאב ישבנו בחוץ ציטרין שניר ואוחנה עושים משלוש על מי יילך לפינוי..לרגע ציטרין לא היה מרוכז.. שניר:"ציטרין!!בוא לפה!!אתה לא משקשק מספיק!" *עשינו ממש רעש..וציטרין קלט שיש שם שכנים..ציט:"יו יוווו..אנחנו חיייבים להפסיק לפני ששכן יוצא אלינו ושולח את שלושתינו לפינוי!!" *ציטרין מתקשר למדריך הבוגר(אייצ'ו) ומגלה שהוא כבר נסע עם החניך לבי"ח:"יוווו אייצ'ו....תישן כשהוא בבדיקות!
" *חן מספרת על תגובה שלה למישהו חתיך שהיא ראתה:"יש לו לוק...אש!!!. וגבות?! ..גם!" #בילבי החניכה מספרת על תקרית עם לודמילה המדריכה:"היא אמרה לי ללכת לישון..תפסה אותי ביד העיפה אותי כבר שכבתי על המיטה וחלמתי חלומות!" #אני מזמרת במח"מ :"
אתה לא אוהב אותי יותר...היא אומרת..!",בילבי:"מזהה? מי פגע בך!? תגידי לי מי פגע בך, אני אפגע בו!!!"
טוב.אנלא זוכרת עוד.. - דבר שהשגתם השבוע:שהוא עבר בטיל.. - מאכל השבוע:סופגניות - משהו שעשה לכם את השבוע:השבת כפר, העובדה שסיימנו לקשט את החדר אוכל,את המועדונים ולהכין חנוכיות, וההופעה. - משהו שהרס את השבוע:שנעלם לי הפלאפון
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:בהופעות, תשאירו את הפלאפון בתיר. אל תשימו אותם בכיסים!!! אה.ותגבו כל חודש את העניינים בפלאפון. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:גיוס לצחר
,וחופשששש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שצחר ייצא יומיות
-שיר שפתחתם איתו את השבוע:השיר של הראפר הערבי
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:את צחר עם קצוץ ומדים
סתם: - תמונה (רק של גברים עירומים.):אני מקווה שלצחר אין דבר כזה על המחשב
טוב.כנראה שזה בתיקייה נסתרת

billi bob

New member
../images/Emo41.gif"מסתבר שאנ'לא בוחר מה לשכוח..."

השבוע שעבר: שיר השבוע (של היהודים): תענה לי, בסוף תבכו
שיר השבוע (כללי): לך- שילה פרבר אלבום השבוע: פחד מוות, מציאות נפרדת האדם שעשה לכם את השבוע: תום
משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אולי אני זאת שאוהבת יותר מדי הרבה" משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): |יושבים בגינה ומעבירים נוסטלגיה על יומטוב| "הרוצח מוכר למשטרה. אז למה לא עצרתם אותו?! איך זה הולך במשטרה? מי רצח? - ביטון -אהה חח ביטון והשטויות שלו"
"מכירים את החטיפים האלה שכתוב עליהם "עשוי להכיל בוטנים"? מה, אתם לא יודעים מה אתם שמים בפנים? אולי גם שמתם ציאניד ולא אמרתם לנו?" "מכירים את החומרי ניקוי האלה שכתוב עליהם "לא למאכל"? מי חשק בזה?" "מכירים את המכוניות האלה שכתוב עליהם "רכב זה הינו רכב חלופי"? מה איכפת לי?!" טוב די. חח שני מדברת שעה בטלפון עם איזה טכנאי של האינטרנט שמנסה למצוא איך לתקן את התקלה. בסוף השיחה: טכנאי: "תלחצי רגע על הדבר הזה בצד שמאל, מה את רואה?" שני: "problem was found וואלה!!"
נכון בתחילת משחק כדורגל השחקנים עומדים בשורה עם ילד ליד כל אחד מהם.. דודה של חברה שלי: "מה, זה הילדים שלהם?" דודה אחרת: "אני לא חושבת, הם כולם דומים..."
אתמול אחרי ההופעה גיא יוצא החוצה ואיזה ילד אחד שהיה שם, זה שהתחיל לשיר ולקפוץ [לא חושבת שהרבה פספסו אותו
]: "גיא, הסולו ב"הנה זה בא" היה סולו של החיים" גיא: "וואלה, תודה" הילד: "תלמד אותי אותו" גיא [כולו לא מבין מה הוא רוצה מהחיים שלו]: "אממ טוב, סבבה
" דבר שהשגתם השבוע: אממ הופעה? מאכל השבוע: שוקו
- לא, מאכל אבל תתמודדו. משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעה אתמול, למרות שהייתה קצת מאכזבת, הייתה סוג של קרן אור. משהו שהרס את השבוע: שומדבר ספציפי חוץ מגאונות צה"ל. מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: חלומות הם מה שעוזר לנו להיאבק כששום דבר לא נראה לנו בסדר- איזה משפט "קטנטנות" זה, יא-אללה
השבוע שבפתח: משהו שאתם מחכים לו השבוע: ההופעה בירושליים, בעזרת השם משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אממ שיהיה בסדר, אני יודעת?
שיר שפתחתם איתו את השבוע: "הנה זה בא"- אתמול בהופעה האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:לא משתוקקת
סתם: תמונה (רק של גברים עירומים.):

Poisonn

New member
בוקר טוב...

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): ניו יורק סיטי - שיר השבוע (כללי): עיר של קיץ / ברי סחרוף - אלבום השבוע: חם על הירח / ברי סחרוף - האדם שעשה לכם את השבוע: לירון - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: שומדבר - מאכל השבוע: טמפורה - משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעה אין ספק - משהו שהרס את השבוע: כל השבוע - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תבוא קטן תצא גדול, תבוא גדול אולי לא תצא בכלל.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חינם =) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיעבור בסדר -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אמממ נראה לי זה היה של הבנות נחמה באוטובוס -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא ברוך הבא

למעלה