אני ואלה מעלים מומלצ"ש IטמבלI

little WhiSper

New member
לה לה לה.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אין לך מקום. WDYG, WAY מההופעה אתמול. - שיר השבוע (כללי): Aerosmith-dont want to miss a thing ZvooveInGroove - Sandrine ג'קו- גרמת לי ללכת - אלבום השבוע: רדיו. - האדם שעשה לכם את השבוע: בוּבי
- משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
תן לי רק דקה לנשום, באת לי כל כך, כל כך פתאום.
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: הופעה, לראות אותו אפילו קצת. - מאכל השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: יום ראשון שהוא בא- להרבה, יום רביעי שהוא בא- לקצת. וההופעה. - משהו שהרס את השבוע: עצבייים... מרפי בן זונה! שדברים התבטלו. להכנס לסרטים. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: גודל הציפיה כגודל האכזבה. (קיצר- אל תצפו.) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: סופשבוע
(ולראות אותו נו.) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שמה שנתכנן יקרה, ויקרה טוב -שיר שפתחתם איתו את השבוע: כלמיני רן דנקר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
My boy. סתם: - תמונה (רק של גברים עירומים.):

eliavtu

New member
מתקשים לחשוב ישר...

השבוע שעבר:
- שיר השבוע (של היהודים): אין, כרגיל - שיר השבוע (כללי): Radiohead – Jigsaw falling into place , שלומי שבן - גור חתולים <מההופעה> - אלבום השבוע: שלומי שבן - עיר, נקמת הטרקטור - לאן הולכים פתאום כולם <אלבום מעולה מעולה, מומלץ בחום!> - האדם שעשה לכם את השבוע: לא מעט ב"ה - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ללכת שבי אחרי......." <מתוך "גור חתולים" של שלומי שבן, הבנאדם פשוט התחרפן בשיר הזה, במיוחד בסוף כשהשורה הזאת חוזרת על עצמה> - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "כדאי לך לבוא! יש לי אבוקדו!!" <דרך פיתוי נואשת, מה שמצחיק שזה הצליח חחח..> - דבר שהשגתם השבוע: כתבתי שיר! כמה זמן לא כתבתי שיר! - מאכל השבוע: גלידה חמה! - משהו שעשה לכם את השבוע: ממ.. לא עבדתי שלישי רביעי חמישי, אז זה איפשר לי לבלות הרבה, יצאתי בכל אחד מהימים האלה וגם אתמול.. ובחמישי הייתה הופעה מעולה של שלומי שבן. - משהו שהרס את השבוע: שלא עבדתי! אולי זה נתן לי לבלות, אבל הפסדתי מלא כסף!! - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: חופש זה כיף השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לעבוד! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: הופעה של אביתר בזאפה!! או של אפרת גוש איפשהו בצפון.. <זה תלוי ביותר מדי דברים שלא כדאי להיאחז בהם, אז הסיכויים לאחד מהם לא גבוהים במיוחד..> -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Shine on you crazy diamond, הנוסטלגי משהו.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חח.. זה אחד הדברים שההופעה של אביתר בזאפה תלויים בהם, אבל לא כדאי להאחז בזה כבר אמרתי, אז לא בטוח שההשתוקקות תעזור לי במקרה הזה.

ב י ז י

New member
מה עוד ביקשת, שתקת כך שהרעשת.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):Father - שיר השבוע (כללי): איש של החשיש- אביב גפן - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: יוני, פקו, וכל מי שהיה נוכח ביום רביעי. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): " כל כוס מסופק זו שמחה בשבילי" - נוף "פתחתם את שולה?"- פקו שואל על הנרגילה "תהיו בשקט, מה הרבה זמן לא קיבלתן זין?!" - דבר שהשגתם השבוע: נפגשתי עם מישו שלא ראיתי במשך שנתיים. - מאכל השבוע: סושי! - משהו שעשה לכם את השבוע: ראיתי את יוני. החברים של פקו מצחיקים שאין לתאר. יום רביעי. - משהו שהרס את השבוע: ההופעה של דילמה בוטלה, האהבה שלי התגייסה:( - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאהובה תחזור. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא סתם: - תמונה (רק של גברים עירומים.):

MamoOoshA

New member
../images/Emo204.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): ג'קי, what about you, חולמת. - שיר השבוע (כללי): love, john lennon. - אלבום השבוע: הפלאפון שלי. - האדם שעשה לכם את השבוע: המפתח שלי! - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
"אולי היום הדם יפסיק לזרום"?
"What about you?"
"חולמת, מנסה לצחוק. נרדמת, מקווה למחוק"
"אין לי כח [...] תן לי עוד" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): ריגש: "
Love is real, real is love, Love is feeling, feeling love, Love is wanting to be loved. Love is touch, touch is love, Love is reaching, reaching love, Love is asking to be loved. Love is you, You and me, Love is knowing, We can be. Love is free, free is love, Love is living, living love, Love is needing to be loved." (Love, john lennon).
לי: "בשבילך עד סוף העולם" - אני אוהבת אותך כל-כך, את לא יודעת עד כמה!
הצחיק:
לי מספרת בדיחה: שתי אתיופיות יובשות אחת ליד השניה בכיתה בזמן המבחן במתמטיקה. אתיופית א': *מעתיקה* אתיופית ב': "mat matika?" (מה את מעתיקה, במבטא אתיופי
)
חפירות יומטוב עם לי ושני. שני: "וואי, אני חייבת להוציא את הראש טוב הזה מהיום שלי!" - דבר שהשגתם השבוע: פשוט חיבוק. - מאכל השבוע: מקדונלד'ס
[ככה זה כשעובדים שם, כל יום טוחנים ארוחה אחרת...] - משהו שעשה לכם את השבוע: המפתח שלי! - משהו שהרס את השבוע: יום ראשון. פשוט כולו, לגמרי. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
מהשבוע השמש זורחת רק מהתחת שלי!
שבועיים זה יותר מידי.
לפעמים לחיות את הרגע, יכולה להיות טעות לכמה רגעים שאח"כ.
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
חנוכה, עבודה, ירושלים, מודיעין? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להנות, כמו שצריך. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: ההופעה אתמול. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: בא לי שבוע בדדי, אבל איך אפשר בלי לי
ושני
...?
סתם: - תמונה (תתפרעו.):

Dug E

New member
ימעכמהנימדארכיבסהכע.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): WDYG - שיר השבוע (כללי): אמונה-כפיר אפשטיין - אלבום השבוע: פנטרה-CFH - האדם שעשה לכם את השבוע: כ"כ הרבה.. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אמונה, אחת קטנה שנשארה בי. שהאמת שבי תלחש לי שהחושך ילך, שהאור ימלא - את הכל" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): נטלי על אבידת הטלפון: "יוו פאק!! כל במשפטים למומלצ"ש!!"
אני: "נטלי. נטלי. נטלי. נטלי" X80 אלה: "ואדים. ואדים. איררררררררההה"
- דבר שהשגתם השבוע: הרישיון הקבוע הגיע
- מאכל השבוע: קרמבו של שפע שוק
- משהו שעשה לכם את השבוע: משפחה. - משהו שהרס את השבוע: אין. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תזהרו מהבית של טלי.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לא בדיוק מחכה.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: גיוס קל. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: כ"כ הרבה ריטה. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שיבוא לגיוס :)

Poisonn

New member
מזה אומר

"ואדים. ואדים. איררררררררההה" לפני 10 דקות שמעתי את זה.

LoLi Goddess

New member
נוו זה מהסטנד-אפ של אדם שרון ב"יומטוב"

שהוא אמר שכל השכונה שלו מפוצצת רוסים, וכשאתה מנסה לנוח בצהריים אתה תמיד שומע אחד מתחת לחלון שאומר: "ואדים, ואדים... ואדים...." שעות ולא קורה כלום, ושאחרי שעה הוא מתייאש ומחליף ת'שם: "איייייייררררהההההה!!"

eliavtu

New member
../images/Emo6.gif אחד המערכונים!!

יו, כמה זמן הייתי מכור ל"אני לאאא" הזה שלו שם חח..

LoLi Goddess

New member
../images/Emo6.gif "ואדים..."

חחח ורק עכשיו אני קולטת למה נטלי התכוונה כשהיא אמרה "יו כל המשפטים למומלצ"ש"

משה, פתאום קלטתי כמה החתימה שלך מצחיקה../images/Emo6.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): "תשחק אותה" רק כי זמי קברה אותי בו עד כדי דמעות
- שיר השבוע (כללי): השיר החדש של שילה. - אלבום השבוע: לא היה ספציפי.. - האדם שעשה לכם את השבוע: יהב. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "עכשיו אחרי שהכל נאמר, נשארה רק שתיקה כואבת". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): נמחקו לי כל ההודעות מהפלאפון, יהיה קשה לזכור..
"ויכוח" בין שניר, אוחנה וציטרין מי ייסע לפינוי ב4 בבוקר, עושים משלוש, יוצא את שניר. היא אומרת "עד שלוש"
אוחנה: "משלוש יוצא...שניר! יוצאאא...שניר!"
לפני שהם עשו את ה"משלוש", אוחנה ושניר: "ציטרין! נבחרת ברוב קולות לצאת לפינוי.." ציטרין כולו בוכה: "מה? למה?.." שניר: "אלא אם כן אני אצא ואז אני גם אשלים עם ביגי..[חניך]" ציטרין מסתכל עליה: "תשלימי איתו!" והולך
זמי במח"מ מזמרת לה: "תה לא אוהב אותי יותר..היא אומרת..יותר" בילבי: "מי פגע בך?! תגידי לי.. מי פגע בך, אני אפגע בו!!", חניכה קוברת
במשחק של חניכים שלי ושל ספיר, חן המורה חיילת הקוברת מסתכלת על השחקנים של כפר-סבא.. פתאום עובר איזה אחד... חן: "שאנייי אמות!!! מה זה היופי הזה?" במבטא ערסי אחושילינג
ביציאה לחיפה, מגיעים למקום אליו רצינו לצאת, חן למיטל: "מה זה השירים האלה? אני אשבור לך את המצח!" - דבר שהשגתם השבוע: מילים יקרות. - מאכל השבוע: מרק. - משהו שעשה לכם את השבוע: החלפת המיטות בערב החופשי [למרות שהחדר שלנו היה הכי מעפן
.], חניכים, היציאה בשישי ואחרי ההופעה בתאטרון. - משהו שהרס את השבוע: התאטרון. ככה זה כשמצפים שמשהו יהיה נורא מסויים. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: כשכלום לא נוגע, עדיף לעצום את העיניים ולהמתין. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה בתאטרון ירושלים. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: .... -שיר שפתחתם איתו את השבוע: "לך"- שילה פרבר. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אותו. סתם: - תמונה (רק של גברים עירומים.): סורי, אין לי תמונות של גברים עירומים.

RtOoNmY

New member
יאללה ננסה.. פעם ראשונה ../images/Emo13.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לעוף - שיר השבוע (כללי): קרב אגרוף\אפרת גוש - אלבום השבוע: פורטה - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): עטפי היטב כל פצע חשוף, שם הוא מנסה לפגוע.. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לא זוכרת
- דבר שהשגתם השבוע: נסעתי בפראראי!! - מאכל השבוע: בייקון - משהו שעשה לכם את השבוע: פרארי =] - משהו שהרס את השבוע: בע - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: פרארי זה טוב
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לקפוץ - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע:לא זוכרת.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: =] סתם: - תמונה (רק של גברים עירומים.):

izzys

New member
מותר בדיליי על?

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אמן. - שיר השבוע (כללי): מניפולציה- בטי ונועם פנחסוב. - אלבום השבוע: לא חושבת שהיה.. - האדם שעשה לכם את השבוע: עידן, ספיר ונועם. וכמובן כל מי שהיה בתאטרון. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): כל מניפולציה. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): במומלצ"ש של שבוע הבא
. - דבר שהשגתם השבוע: הצילומים, למרות כל הקושי. - מאכל השבוע: סנדביץ' חזה עוף בארומה
. - משהו שעשה לכם את השבוע: בעיקר הצילומים, נועם בתמונע והתאטרון. - משהו שהרס את השבוע: הקושי הפיזי והמנטלי. הייאוש. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: יהיה סבבה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חיכיתי לטיול. להמשך- סופ"ש באריאל בע"ה, ירושלים, טלצ'וק. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שכל הכתובים לעיל יצאו לפועל. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אמש. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: זה די ברור, לא? סתם: - תמונה (רק של גברים עירומים.): מהבלאנס בתמונע.

למעלה