little WhiSper
New member
לה לה לה.
השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אין לך מקום. WDYG, WAY מההופעה אתמול. - שיר השבוע (כללי): Aerosmith-dont want to miss a thing ZvooveInGroove - Sandrine ג'קו- גרמת לי ללכת - אלבום השבוע: רדיו. - האדם שעשה לכם את השבוע: בוּבי
- משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
תן לי רק דקה לנשום, באת לי כל כך, כל כך פתאום.
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: הופעה, לראות אותו אפילו קצת. - מאכל השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: יום ראשון שהוא בא- להרבה, יום רביעי שהוא בא- לקצת. וההופעה. - משהו שהרס את השבוע: עצבייים... מרפי בן זונה! שדברים התבטלו. להכנס לסרטים. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: גודל הציפיה כגודל האכזבה. (קיצר- אל תצפו.) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: סופשבוע
(ולראות אותו נו.) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שמה שנתכנן יקרה, ויקרה טוב -שיר שפתחתם איתו את השבוע: כלמיני רן דנקר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
My boy. סתם: - תמונה (רק של גברים עירומים.):
השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אין לך מקום. WDYG, WAY מההופעה אתמול. - שיר השבוע (כללי): Aerosmith-dont want to miss a thing ZvooveInGroove - Sandrine ג'קו- גרמת לי ללכת - אלבום השבוע: רדיו. - האדם שעשה לכם את השבוע: בוּבי