אני ובנצור.. אני חושב.. באמת עמדנו שם באזור

אני ובנצור.. אני חושב.. באמת עמדנו שם באזור

בהופעה של עברי ! עם הדס ושי ... איזה פפרצ'י !!!!!!!!

חןשסק

New member
../images/Emo6.gif מי צילם?

הופ

../images/Emo3.gifmary17

אני חושב שאנחנו צריכים לבקש תשובות ממנה....! אז מארי17.. מי צילם את הפפרצ'י ?

mary17

New member
לא מארי../images/Emo46.gif מרי!!!

וכן אני צילמתי את הפאפרצ'י! ונדמה לי שיש לי תמונת קהל יותר מקרוב אז אני אחפש ואעלה

בנצור, אני, הדס ושי

לפי הסדר הנ"ל שנמצא בתמונה בתוך התחום הכחול... הפסים מוחקים אנשים לא קשורים.. איזה פפרצ'י מדויק! כל הכבוד לך מרי ...........

cobainos

New member
איך היה לכם כח לחכות לו?

תהיו בריאים ואיך היה לך כח לחפש את עצמך ואת בן בתמונה הזאת?

mary17

New member
כי זה עברי!!../images/Emo47.gif

רציתי ללכת הביתה אבל חיכתי רק לו ותאמת למרות שהיה סופר קצר
היה שווה כל רגע!

עכשיו אתה מבין למה יש לי דובי על השעון באוטו?

כי תמיד נוסעים איתי לאנשהו ונהנים.. והזמן רץ כשנהנים, וככה אני גורם לאנשים לאבד תחושת זמן !! כי מחפשים את השעון ואז רואים שהוא מוסתר ולא תמיד יש כוח להזיז את יד ימין לכיס שמאל ולהוציא את הפלאפון מהכיס כדי לראות מה השעה ....... אה הא :)

חס וחלילה איכס איכס איכס..

ולכל ההומואים שבמקרה רואים את ההודעה הזאת, אני לא התכוונתי לפגוע בכם או להכפיש אני רק חושב שאיכסססססססססססססססס אחד גדול ואתם מגעיליםםםםםםםםםםםםםםם ברמות מטורפותתתתתתתתתת !!!!!!!!! ותפסיקו לבחוש בשוקולד בלגיייייייי !!!!! גועל נפש. גיסיס, עצור! אתה ה-ו-מ-ו !

../images/Emo24.gif אל תקחי אישית..

יש לי כמה ידידות לסביות.. אין לי משו כללי נגד זה.. רק שכל אחד יעשה בביתו מה שטוב לו ולא יחצין בצורה מופרזת דברים מוצנעים.

NoWords

New member
חח, אממ

אני סטרייטית בעצמי, אבל בכל מקרה- איך שכתבת את ההודעה שלך היה ממש בוטה ומגעיל. יש דרך להגיד דברים.

סבינה89

New member
אבל תמיד כדאי להבדיל בין צחוק לרצינות...

מה שבאינטרנט די קשה, אבל אני חושבת שהוא צחק, ואפילו כמעט בטוחה.

לא כיף לצבוע ולייפות דברים.. זה נקרא צביעות

עדיף להגיד אותם בצורה הכי ישירה ופוגענית כמובן כשמדברים באופן כללי.. כמובן שאם אני אדבר עם בנאדם.. פרט מסוים, אז אני לא אתייחס אליו ככה או אדבר אליו ואתנהג אליו כמו שאני מתאר, וזה לא יהיה צביעות אלא פשוט חוסר רצון לפגוע בבנאדם תמים שאינו חטא במאומה מלבד זה שנטיותיו נפגמו ע"י דרך הטבע .. אבל באופן כללי ובפורום כזה נרחב כשאנשים משתמשים בכינויים שונים ואינם מכירים זה את השני מלבד קשר וירטואלי מסוים אז אין סיבה שהיא לא לומר את האמת בפנים וכמה שיותר ישיר, יותר חזק, ויותר פוגע (בנק' הנכונה, ולוא דווקא פגיעה שלילית) אז זה משיג ת'מטרה, קחי לתשומת ליבך את כוונתי..

למעלה