אני ובנצור.. אני חושב.. באמת עמדנו שם באזור

תפרטי למה לא מסכימה.....

זה כמו שאני אגיד לך שהשמיים תכולים ואת תגידי לי שאת לא מסכימה והם סגולים....!

סבינה89

New member
פירוט

מהסיבה שיש דברים בחיים שלפעמים כדאי פשוט לשתוק, במיוחד פה, כשאתה לא מכיר את האנשים שנכנסים לפורום. זה לא נקרא צביעות, זה נקרא לחשוב מה שאתה רוצה ופשוט לא להוציא את זה החוצה כדי לא לפגוע באנשים. וזה לא משנה אם אתה מכיר אותם או לא. אין לך שום מושג אם אנשים שקוראים פה בפורום הם הומואים או לסביות או סטרייטים. פשוט כדאי לשקול מילים ולהבדיל בין צביעות לבין כבוד מינימלי כלפי אנשים, גם אם אתה לא מכיר אותם.

אני אסביר לך למה את טועה סבינושקה..

איך אפשר להפגע מבנאדם וירטואלי ? איך אפשר להפגע מבנאדם שלא מכיר אותך ולו ברמה הכי כללית שיש ? איך אפשר להפגע מדעה שקיימת ומושרשת אלפי שנים.. מדעות שמוצגות לאור יום כאילו אין מחר למה לשקול מילים ולא להביע אותם בחריפות? בגלל זה המדינה שלנו נראית ככה, בגלל זה העולם מתנהל ונראה ככה, כי אנשים סותמים ת'פה ולא אומרים ועושים מה שצריך, כי אנשים משחקים ולא חיים.. אז אני חי ואני אגיד מה שיש לי להגיד כל עוד כוחי במותני ואם זה פוגע במישהו אני מצטער אבל אלה הן דעותיי נניח וכך הדבר ואם יש פה הומואים או לסביות הם ודאי מודעים לזה שהם חריגה מסוימת של הטבע ואין בזה כל רע, רק אמרתי שכל אחד יעשה בביתו מה רצונו הוא, וימנע את הבושה והביזיון והפגיעה בציבור הרחב במצעדים או תהלוכות כי זה באמת לא נורמטיבי ואנחנו חיים בחברה והרוב המוחץ במקרה הזה הוא סטרייט כמוני וכמוך. אני לא מוריד מכבודם לדעתי, ברגע שגבר הולך ומזיין גבר אחר בתחת!, זה כבר מוריד מהכבוד שלו לדעתי אז אם נגיד את זה בקול רם, זה המעט שבמעט שאפשר לפגוע בכבודו של אדם כזה או אחר.. לא ככה ?

סבינה89

New member
שמע

לדעתי דווקא כן אפשר להיפגע מזה. כי כרגע אין שום סיבה לשפוט אנשים לפי הנטיות המיניות שלהם. ותאמין לי שהם עברו מספיק קשיים בחיים וזה לא קל בכלל לצאת בהצהרה כזאת, ועוד להחליט עם עצמך אם אתה בטוח לגבי זה. אז אתה לא עוזר להם במיוחד. ואם כל אחד היה עושה ואומר מה שבא לו במדינה הזו או בעולם כולו, תהיה בטוח שהסוף לא היה טוב. אתה הומופוב? סבבה. אתה נגד הומואים? סבבה. אבל יש דרך להגיד את הדברים האלו, וחריפות לא עובדת במקרים כאלו. וזה ממש לא משנה אם הרוב הם סטרייטים או לא, ומה הדעות של הרוב לגבי הומואים ולסביות, אתה תדע להיות אחראי לעצמך ולנסות לפגוע באנשים כמה שפחות, גם אם הם לא מכירים אותך. אם הם היו רוצים לשמוע את כל הדברים האלו, הם היו נכנסים לפורום נגד הומואים, אבל פה אין שום סיבה שישמעו את הדברים האלה, כי זה באמת יכול לפגוע, וזה כן פוגע. קשה להם מספיק להתמודד עם זה ביום-יום.

את ממש לא מבינה ומדברת בחוסר הבנה..!!!

תקשיבי למה שאת אומרת.. תקראי את זה שניה.. תקראי את זה שוב ואת תביני!!!! מי שופט בנאדם לפי הנטיות שלו !? אני שפטתי מישהו לפי הנטיות שלו ?! לא.. כמו שבנאדם ערבי יכול להיות בנאדם טוב.. ככה גם הומו יכול להיות בנאדם טוב.. מה קשוררר.. ומעניין אותי הקשיים שלהם בחיים? לכל בנאדם ולא משנה מה הנטייה שלו יש מלא קשיים בחיים? אז נתחיל להיות צבועים לכולם? בגלל שרוב האנשים צבועים אז העולם מתקלקל ונהיה צבוע ולא אכפתי ומנוקר!! עכשיו הקטע הכי חזק!!!!!!! תקראי את זה בעיון רב!!!! .....:::::: למה בשם אלוהים לי ולך ולכל עם ישראל צריך להיות אכפת שהוא הומו המזדיין בתחת הזה?! למה הוא צריך להצהיר על זה?! ממתי צריך להצהיר את הנטייה המינית שלך ?! מבינה על מה אני מדבר!! בדיוק על זה.. שלא יצהיר על כלום ושיזיין את החבר שלו בתחת בשקט בבית בחדרי חדרים!! מה הוא מצהיר על זה?! מה הוא הומו? או אולי אפילו סובל בפיגור שכלי מסוים(בלי לפגוע במפגרים חס..) אבל כנראה שיש להם בעיה אם הם צריכים להצהיר על זה. שיצהיר בבימה"ש, שם דופקים הצהרות. :::: קראת? הפנמת? אני מקווה שכן... לדעתי אני לא פוגע באף אחד.. ואני אמשיך להגיד את דעותיי בצורה כזאת, ואם מישהו נפגע אני מצטער אבל הוא צריך לבדוק את החסינות שלו ואת הפגיעות שלו כי אני סה"כ מדבר בצורה הכי נורמלית שיש, הכי אמיתית. אין כזה דבר להיות מוכן לביקורת, ביקורת באה ממקום אמיתי וכעוס ואמורה לבוא בצורה טבעית ולא להכין מראש מישהו כי זה צביעות וזה לא יהפך לביקורת אלא לקבוצת תמיכה ואני לא רוצה להעשות קבוצת תמיכה של הומואים. יש סיבה שישמעו בכל מקום כמו שיש סיבה שהם משמיעים את דעותיהם המיניות בכל מקום מה ההבדל בין הומו לסטריייט כבנאדם רגיל שחי חיי יום יום ..? אין הבדל.. רק בלילה במיטה הוא מזיין מישהי והשני מזיין מישהו.. למה העולם צריך לדעת את מי כל אחד מזיין? למה סטרייט לא נפגע אם אני ארד עליו שהוא מגעיל ומזיין נשים ? למה ? כי כנראה יש דברים בגו .. אז אם יש דברים בגו, אז הם צריכים להאמר בפול ווליום ובלהט והאמת תישמע. ובסופו של דבר, אם קשה להם להתמודד עם זה ביומיום, אז יש בתי חולים נפלאים לבריאות הנפש, שיתאשפזו ויטפלו בהם שם יפה מאוד... ומי יודע, אולי בסוף הם גם יבריאו :) חיחיחי

סבינה89

New member
אוף, אני שונאת כשאתה מתנהג ככה.

תבין, זו לא צביעות. יש דברים שלא אומרים פשוט! אתה לא חייב להגיד כל דבר בפרצוף! אם יהיה לך חבר, ותחשוב שהוא מכוער, תבוא ותגיד לו בפרצוף "שמע אחי, אתה מכוער אש!"??? כי זה מה שאתה חושב? נו באמת... ונגיד שאתה רוצה להגיד דברים ולהביע את דעתך, יש דרך להגיד את זה, אתה לא חייב להיות כל כך קיצוני! ואני לא מגיבה פה על די הרבה דברים מההודעה האחרונה שלך מהסיבה שזה אתה ואתה מזל אריה ואתה עקשן סופני, ואין לי סיכוי לשכנע אותך והשיחה הזו לא תיגמר.

לא, אם הוא חבר שלי אז אני אהיה מודע לזה

והוא מודע לזה, והוא יהיה מודע לזה שאני יודע את זה ולכן כשכולם יודעים אז ההפך הוא, ואין טעם לגלות את אמריקה כי כבר גילו אותה, אז אני רק אחזק אותו ואטפח לו את הבטחון העצמי והאגו ואעזור לו להתגבר על בעיה מסוימת. מבינה? זאת לא צביעות, אבל לדבר עם אנשים וירטואלים או שאני לא מכיר או אכפת לי מהם, זה לא נקרא רוע או לפגוע, זאת פשוט האמת, ואם לא נאמר אותה, אז זאת תהיה צביעות! אני לא קיצוני בכלל ... אני יכול להתבטא בצורות יותר קיצוניות ואני לא עושה את זה מפאת הנפש החלשה של רוב בני האדם. מה לעשות שככה זה רוב מזלות אריה.. נכון שהשיחה לא תיגמר כי כל פעם אני אגיב לך ואוכיח לך שאני צודק!!! אין פה בכלל על מה להתווכח..

סבינה89

New member
תן לעצמך סטירת לחי ודמיין שאני הבאתי לך אותה.

אני לא אגיב ולא אמשיך את השיחה המיותרת, מהסיבה שאני אשאר בדעתי ואתה תישאר בדעתך.

קיצר תפסיקי להיות כזאת הומואית ולראות

סרטים של הומואים שאחד מהם חולה איידס בגלל שהאקס שלו דפק אותו בתחת ונתן לו מתנת פרידה צאי מהסרט שהומואים חמודים ! ותפסיקי לאהוב כל כך .. או שאת סוג של הומואית במסווה! סטירת לחי חזרה! קבלי גם ח"ח על הסיום ויכוח.

סבינה89

New member
ה-ל-ו איש!

לא ראית אפילו את הסרט!! אין לך זכות בכלל לשפוט את הסרט הזה עד שלא תראה אותו! אגב, מדובר על "היום ה-24". ואין לי שום דבר בעד הומואים או נגד הומואים, אני פשוט מנסה להסביר לך שגם הם בני אדם בדיוק כמוני וכמוך, ולא מגיע להם יחס כזה ודעות כל כך חריפות. וזהווווווו! כאן נגמר הדיון סופית! וקבל לק באוזן.

הם בני אדם ואין לי כלום נגדם כשאני לא יודע

מה נטייתם המינית, אבל כשהם מחצינים את זה ומכניסים את זה לחיי היומיום.. כאן מתחילה הבעיה! ודרך אגב הם לא אותם בני אדם, החשיבה שלהם שונה, הקול שלהם שונה, המראה ולבוש, ההתנהגות.. הכל זה גנטיקה.. זה תורשה וככה המוח שלהם עובד ורואים את זה בצורה חיצונית בד"כ .. אז הם לא דומים לנו.. תפסיקי להיות הומואית. אני אוהב לקים באוזן.. תמשיכי תמשיכי..

סבינה89

New member
לא נכון ! ! ! ! ! ! !

איזה שטויותתתתתת!!!!! יש את המחצינים ויש את אלה שלא! ואתה לא יכול לדעת לפי הקול, המראה, הלבוש וההתנהגות! עובדה שלי יש ידיד הומו, ואם הוא לא היה מספר לי על זה, אז בחיים לא הייתי חושדת אפילו! אוף אתה סתם מדבר שטויות. חדל קשקשת.

אמרה הצעירה.. חדל קשקשת ברשת

אמרתי רוב ההומואים !! לא כולםם .. נכון שיש כאלה שאי אפשר לזהות, אבל את רובם בקלות אפשר לזהות, ואם את לא מזהה אז הבעיה היא אצלך ולא אצלם ואת צריכה לשפר את כושר השיפוט שלך במידה מה.. טעון שיפור!!! ויש לך ידיד הומו .......... אההההה..... מפה מתחילים הסרטים האלה ... תפסיקי להיות הומואית !

סבינה89

New member
אמן תיפול עליך משאית.

מציק אתה... יש לך מזל שאני מכירה אותך...
מדבר הפז"מניק שכל החיים שלו הם גימלים...

cobainos

New member
לא יפה אחי

הם גם בני אדם...בלה בלה בלה. אתה מכיר את דעתי הפלצנית (אבל הנכונה, וזה לא קשור אם אני צוחק עליהם או לא)
רובם נולדו ככה ואני מניח שהיו מעדיפים להיוולד סטרייט כמוני וכמוך ואני, כמו שאתה יודע, אוהב נשים (שאני לא בטוח שזה כזה טוב כמו שאתה ואני יודעים!!)

למעלה