אני זקוק להסבר מה זה בדיוק????????????
מ מחושמלת New member 1/9/02 #5 כן. זה הם! אני לא יודעת מה איתכם, אבל התמונה הזו ממש אותי! רק בגלל זה, בא לי להראות לכם תמונה מצחיקה במיוחד (לא שזה מכפר...) של אחד מהם (נחשו מי זה)! תהנו!
כן. זה הם! אני לא יודעת מה איתכם, אבל התמונה הזו ממש אותי! רק בגלל זה, בא לי להראות לכם תמונה מצחיקה במיוחד (לא שזה מכפר...) של אחד מהם (נחשו מי זה)! תהנו!
M made in china New member 1/9/02 #7 אוווו....*חורקת שיניים* אני הולכת לתת מכות למישהו בגלל התמונה הזאת!!!!!! אני אנסה לברר מה כל העיניין....מאיפה הוצאתם אותה?
אוווו....*חורקת שיניים* אני הולכת לתת מכות למישהו בגלל התמונה הזאת!!!!!! אני אנסה לברר מה כל העיניין....מאיפה הוצאתם אותה?
X xero1 New member 3/9/02 #25 טוב זאת לא ממש הנקודה כאן, פשוט רציתם לדעת מי צילם (אחרי הכל, זאת תמונה אמיתית) ההיא? אז הינה אני לפניכם.
טוב זאת לא ממש הנקודה כאן, פשוט רציתם לדעת מי צילם (אחרי הכל, זאת תמונה אמיתית) ההיא? אז הינה אני לפניכם.
D Deadnight Warrior New member 7/9/02 #38 אני שמח שאתה עושה צחוק מהדברים האלה כנראה שהמוח שלך קטן מדיי על מנת להבין שלא עושים צחוק מהשואה אבל עזוב, מצאתי עם מי לדבר, חתיכת אדיוט
אני שמח שאתה עושה צחוק מהדברים האלה כנראה שהמוח שלך קטן מדיי על מנת להבין שלא עושים צחוק מהשואה אבל עזוב, מצאתי עם מי לדבר, חתיכת אדיוט
N Nightwinds Lullaby New member 7/9/02 #40 למה בדיוק אתה חושב שהוא צחק? לדעתי הוא דווקא היה רציני מאוד!
U Unicorn Fairy New member 8/9/02 #41 לא יכול להיות שבראד לבש חולצה עם הצלב קרס הזה-הסבר: רוב (המתופף, למי שלא יודע), הוא יהודי (כן!) ולכן אין שום סיכוי שחבר בלהקה ילבש חולצה כזאת, שיכולה לפגוע בחבר אחר בלהקה. ככה זה!
לא יכול להיות שבראד לבש חולצה עם הצלב קרס הזה-הסבר: רוב (המתופף, למי שלא יודע), הוא יהודי (כן!) ולכן אין שום סיכוי שחבר בלהקה ילבש חולצה כזאת, שיכולה לפגוע בחבר אחר בלהקה. ככה זה!
U Unicorn Fairy New member 8/9/02 #42 אה-הא!!! התמונה המקורית-כאן! הוחכה שזה לא התמונה המקורית (עם הצלב קרס)... זאת המקורית------>