אני זקוק להסבר

• פותח הנושא gntk
  • פורסם בתאריך

mscooter

New member
אבל זה לא !!

אין כאן מנהל שיחסום את הקרציות חסרות החיים האלה??
אין מקום לשונאים !

SuperTom

New member
יש מנהלת...

לפחות אמורה להיות... זאת הבעיה של הפורום הזה (כמובן חוץ מהעלוקות שונאי לינקין פארק שתקועים פה)..תפוז בוחרים פה מנהלים גרועים מאוד...הם לא מוחקים אף פעם ת´הודעות של הדפוקים האלה וגם מעירים אחרי זה לאלה שכן אוהבים את לינקין פארק ובאים לפה לדבר עם מעריצים אחרים שיתנהגו יפה ושישמרו על ראש פתוח ולא לרדת על אחרים שלא אוהבים את לינקין...כשכל המטרה של האנשים האלה זה לעצבן ת´אנשים פה ולגרום לפורום להיסגר שוב... טוב..שיעשו מה שהם רוצים..אתם מוזמנים בכל מקרה לפורום באתר שלי..הוא מכוער (רק בינתיים..חחח) אבל לא משנה..לפחות יש שם מעריצים אמיתיים של הלהקה...!
ממ..ת´אמת הציעו גם לי להיות מנהל פה אבל לא בדיוק היה לי כוח לזה

kiticat

New member
לפני שאתה חורץ דעה.

רק לשם הרקורד- בבית חולים הפרמטיבי שבו אני אושפזתי- אין אינטרנט. שנית, אם תוכל בדיוק לציין מתי אני אמרתי לשמור על ראש פתוח ועוד.... ממה שאני הבנתי- נטע לא מצאה עד שאני באה מנהל, ואני יודעת על אלו שהיו מועמדים- ומשום מה, שמך לא הוזכר.... בכל אופן, מי שלא שייך לכאן ומראה זאת בחוזקה, אני חוסמת. עד להודעה חדשה. תתפלא לדעת כמה אנשים נמצאים ברשימת החסומים.

SuperTom

New member
טוב סליחה...

זה פשוט לא נראה ככה..עם כל הנודניקים האלה כאן שרק רוצים להרוס ת´פורום הזה שהוא במילא לא משהו..
ונטע כן הציעה לי..תאמיני או לא..לא עכשיו, בפעם הקודמת שהוא היה..לפני שנסגר, אז היא הציעה גם לי..אבל מספיק לי לנהל אתר ופורום משלי של לינקין פארק ואני לא צריך ת´פורום הזה על הראש...

למעלה