אני חדשה...אפשר הסבר?

Avril The BOOM

New member
זאתי שאומרת : איזה סוג של דתיים...

אז שתדעי...אני יכולה לעשות הכל כמוך.. לרדת במשקל יותר קשה מלהתיפות (להיות חתיך). אני יכולה ללכת עם מכנסיים גופיות וכו' , אני יכולה לא לשמור שבת , אני יכולה להתנצר...ובקיצור הכל...אין יהודי שלא יכול לעשות הכל. הכל תלוי ביצר הרע והטוב וכן תלוי באמונה ובבחירה שלך בעולם ה-2 (גן עדן או גיהנום) ששם ישארו כל חייך. אני דתיה רגילה. שומרת שבת הולכת יחסית צנוע לחילוניים...שלא תבינו לא נכון.

ברודי

New member
היא רק שאלה..../images/Emo4.gif

והאמת, אל תעלבי, אבל עם כמה שאני גם דתייה והכול, לא הבנתי כלום מההסבר שלך :|..
. עולם הזה עולם הבא.. היא רק שאלה איזה דתייה את. אני משערת שההגדרה היא- דתי-לאומי. למעשה אפשר לומר שההבדל החיצוני היחיד בין דתיים לחילוניים הוא החצאית לבנות והכיפה לבנים, חוץ מזה אני אישית לא רואה הבדל גדול. כמובן שההבדל הרציני הוא פנימי שזה האמונות והרגשות וכ"ו.

LiLi128

New member
קודם לזאת יש שם: לי../images/Emo70.gif או לילי../images/Emo9.gif

ורק רציתי לדעת אם אתם (כל מי שאמר שהוא דתי) איזה סוג דתי הוא... לא התכוונתי לפגוע
ואני מאוד אשמח לקבל תשובה ברורה יותר כי לא הבנתי כלום

אני איתך!

אני לא סובלת את אלה שאומרים שדתיים וחרדים הם אותו הדבר! למשל אני, אני הולכת עם חולצות עם שרוול ממש ממש קצר וחצאיות קצרות ולא אלה שמגיעות עד לריצפה, ובגדים באיזה צבע שבאלי, גם אם זה "צעקני" מידי בשביל החרדים. ושמה איזה שרשראות וצמידים שבאלי בכל מיני סוגי צבעים וגדלים- בלי שאפחד יגיד לי מה לעשות!!!! ויש הבדל גדול מאד בין חרדים לדתיים!!!

יופי, כי אני לא ס-ו-ב-ל-ת דוסים

את הולכת עם גרביים וחולצות שלושתרבע וחצאיות ארוכות כאלה?

../images/Emo12.gif

אני הולכת עם מכנסיים, חולצות (לא גופיות) וגרביים... אני שונאת גרביים אני הולכת רק עם ספורט...<כמו של בנים> או הקטנים האלו... שלא רואים אותם..

ברודי

New member
מה באמת?!...

טוב כי את לא גרה בעיר או משו. גם בקיבוץ יש מלא דתיות עם מכנסיים. אצלנו זה עיר לא קטנה אבל אנחנו גרים בסביבה כזאת שאתה לא יכול ללכת עם מכנסיים כי חצי מהשכנים שלך מורים. (לא שאני רוצה אבל נניח) וכל שנייה אתה עושה שלום למישהו..

טחחח...

כל המורים שלי גרים במושב שלי..
בכל מקרה... אפ'עם לא גרתי בעיר.. ככה שאין לי מושג מה הייתי אם הייתי גרה בעיר..

קוראים לי הדס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בפעם הבאה שאת פונה אלי תקראי לי הדס, ולא "זאת שמאוהבת בדניאל רדקליף" (למרות שזה מאד נכון...
) והתכוונתי גם אליך וגם ל"פריקית מתלמדת"

sk8tergirl

New member
אני הולכת עם מכנסיים כשאני לא בבית.

אנחנו גרים במקום קטן אז...יש הלשנו וכאלה,אין לי כוח לבעיות. כשאני אצל משפחה אני כל הזמן עם מכנסיים...

למעלה