אני חדשה בתוכנית האח הגדול.

עלמה נ

New member
אני חדשה בתוכנית האח הגדול.

במשך שבוע ראיתי את כל המיטב וכן את הפרק האחרון. כאחת שמסתכלת על התוכנית ולא לוקחת צד של אף מתמודד כמה נקודות שאני ראיתי. א. אשר לא יודח רק אולי שבוע או שבועיים אחרי סוכות. הוא נכנס כטריגר לחברים ונותן הרבה צבע לתוכנית. כל העניין של החגים אם לא אשר לא היו חגים ולא את כל הסבטוחה שמסביב שמאד אופיינית לעם הישראלי. ב. שפרה. אין לי מושג מאיזה בית ``חרדי`` היא באה. היא הביאה לאשר את התרוץ מהספר על קידוש ביום השישי כאשר כתוב לילה. כל ילד קטן בישראל שעוד לא הגיע למצוות יודע את עניין הקידוש אחרי השקיעה ולא לפני השקיעה (ואני מדברת על ילדים מביה``ס דתי ולא חרדי). עוד דבר. איתי עיין בספר הלכות של אשר ושאל את שפרה לפשר הסכין בעניין חיתוך בצלים ופלפלים חריפים. שפרה גימגמה דברים בעליל שאינם קשורים והתשובה פשוטה שבצלים וכו דינם כדברים חמים!....המשך בתגובות.

עלמה נ

New member
לכן.

שפרה היא אדם מקסים ויפיפה במידות והיא בועטת בכל מוסכמות דתית שהיא ב י ו ד ע י ן ויודעת שבכך היא פוגעת באשר. חבל שהיא נופלת בתוכנית על דבר שבעבר היה כל כך משמעותי בעיניה...האומנם? עוד דבר. זה ששפרה חזרה בשאלה ומגדלת את שתי אחיותיה כבר לא מעמיד אותה באור הזרקורים מסיבה אחת פשוטה. העם הבין וראה וקיבל את דרך החזרה בשאלה. די כבר נמאס לו. מבחינתו זהו עוד סטנדרט שיצא מהארון ולכן שיפרה אכן מוסיפה צבע לתוכנית באופי המקסים שלה אבל לא תחזיק מעמד אחרי שאשר הבין את טעותו וילמד לשמור על לשונו להבא.

My Little Fairy

New member
אכן, לשפרה יש מידות יפהפיות ../images/Emo99.gif

פרט לכך לא הבנתי מה ניסית לומר.

עלמה נ

New member
יוסי בובליל....

הוא חידה בעיניי....איך שאני רואה את זה הוא לוקח ובגדול. עינב הבת תשאר עד השישיה או החמישיה לסוף ואז היא יורדת.... למה? אך ורק בגלל אבא! אם היו אומרים לי שהמשחק מכור הייתי בהחלט מאמינה.

עלמה נ

New member
לאון.

מעולם לא התעניינתי בהומואים או לסביות. מסיבה אחת. אין לי עניין בהם. אבל לאון מבחינת בן אדם הוא אחד האנשים החזקים בחבורה. הוא אמיתי כנה ויודע לברוח מהאש בזמן. הוא אוהב את כולם וכולם אוהבים אותו. בכלל לאון מבחינת אישיות הוא אדם מקסים.

עלמה נ

New member
שי.

הקשוח שבחבורה ומצהיר שהוא בא לקחת את המיליון. מעבר לזה אחרי התוכנית כולם מבחינתו לא קיימים. כל אחד לדרכו. אין לו סיבה להמשיך ולהשאר בקשר עם משהו מהם. שי לא יחזיק מעמד לחמישיה האחרונה. הוא לא יוזם כלום. הוא נראה כמו שיח סעודי שבא להתארח וכולם חייבים לו. הוא מקטין ראש ועד שלא יגידו לו לעשות משהו הוא לא יעשה. מעבר לכך הוא יודע לחמם את האנשים הנכונים ולהצית את רעיון הסכסוך לאנשים הנכונים וזאת כמובן ...כרצון טוב לעזור. עד שעם ישראל יקלוט את זה ועד שמפיקי התוכנית יכינו לשי מטעמים מהירהורי ליבו לחברים הוא ימצא את דרכו החוצה והכי מעניין יהיה ששאר בני הבית לא יבינו על מה ולמה אלא רק אחרי שיקרינו לשי את סרט חייו מהבית הגדול.

יNOT

New member
את נהנית לדבר עם עצמך?!

5 פוסטים ברצף שאת מגיבה לעצמך..... בכל מקרה תיהני מהפורום

עלמה נ

New member
זה מה שקורה כשהמחשב מקולקל

וגולשים מפון....נחמד לדעת שזה מה שיש לכם להגיב.... כנראה שאתם פשוט נהנים להראות את ``היחודיות`` שלכם בהתנשאות כלפיי חברים חדשים.....תהנו.

ShukyD

New member
ברוכה הבאה לפורום עלמה

היה מעניין לקרוא את דעתך ולא הפריעה לי בכלל הצורה שבה בחרת להציג אותה גם אם תקלה וגם אם כי סתם התחשק לך ככה אני מציע שלא תקחי קשה כל הערה פה, כי הרבה תגובות להרבה אנשים פה הן בסגנון הזה את מוזמנת להתעלם ממי שלא מוצא חן בעיניך ולכתוב את דעתך כמה שבא לך ובעיקר להשתדל להנות כי בסופו של דבר זו המטרה פה

כן אל תתיחסי לנוטי-הוא משתדל לתת תגובה על כל

"פוסט" של כל אחד כדי להיות מקום ראשון בפורום מן הסתם שגם על התגובה הזו שלי הוא יגיב :)

bibaso

New member
אני מתנצל על התגובה פרווה (ל-NOT) מקודם

באמת לא הייתי "מכניס אורחים" מי יודע מה

ליטליקSD

New member
../images/Emo45.gif למרות שאני לא מסכאימה עם הרבה ממה שכתבת

אני רק אומרת לך, לא כולם בפורום כמו נוטי, הוא מבקר פה תגובות של כולם ואני לא היחידה שתגיד את זה. כמו שאמרתי, אני אומנם לא מסכימה עם כל מה שכתבת על ההתוכנית, אך חושבת שיש דרך להתייחס אל אנשים ונוטי הגיב בציניות הרגילה שלו ולגיטימי אם הוא פגע בך. ברוכה הבאה

יNOT

New member
בשום שלב לא התכוונתי לפגוע

ואף אחד אחר לא מיהר כל כך להגיב לה.... בכל נקרה כל הכבוד לה על התקתוקים ככה עם הפון
זה ממש קשה.

ליטליקSD

New member
אתה אולי לא מתכוון, אבל זטאת התוצאה

ואני לא היחידה שתעיד על כך. והנה, שוב אתה ציני במקום להיות עניייני...

יNOT

New member
זה לא היה ציניות, לי לוקח שעה לתקתק SMS

באמת
ואני לא אחראי לתגובות של אנשים בפורום לפוסטים שלי, עד עכשיו קיללו אותי , רצו שאני יעזוב, ועוד.... אנשים אלו לא קיבלו יחס דומה. בטוח שלא ממני

ליטליקSD

New member
תראה,

לא ציניות, כן ציניות.. לא ממש רלוונטי.. יא השקיעה וכתבה את דעתה על המתמודדים ועל התוכנית וכל מה שעניין אותך לרשום כתגובה זה "את אוהבת לדבר לעצמך?!"... מן נהסתם בנאדם שאכן השקיע וכתב דרך הנייד, שזה עולה כסף והרבה יותר קשה, ייפגע מתגובה צינית כזאת. ראיתי איך הגיבו לך, ואל תשכח שהרבה לאיזה מחנה אוהדים חלקם הגדול שייך (עינב?..). אבל אני גם קוראת את התגובות שלך (פה, בשיחה של איתי ושוקי ועוד), ואיך לומר בעדינות.. "אין עשן בלי אש"..

למעלה