אני חדשה בתוכנית האח הגדול.

יNOT

New member
בנושא של כותבת ההודעה המקורית

כולם פתאום פה
אף אחד לא טרח להגיב לה בכלל עד שאני לא הגבתי, וגם אז זה לא בדיוק הוציא ממכם את הטוב... אני הבהרתי שזה היה אי הבנה, ואם לא אמרתי סליחה אז
. כל כוונתי הייתה שיותר הגיוני לדבר עם מישהוא, במקום עם עצמך, ויש מספיק שרשורים בשביל זה. זה הכל. אם הייתה מבהירה מראש שהיא כותבת מ
לא הייתי בכלל מגיב. באשר לתגובות אחרות שלי בפורום , זה קצת מחוץ להקשר, שוב, את יכולה לבחור איזה "מחנה" שאת רוצה
ולי זה לא משנה, אי אפשר לומר שאני זה שהורס את הפורום, מתי שבלי שאני כותב בכלל (שרשור העדכונים) גם ככה הפורום או השרשור נמצא בגסיסה איטית.
וזהו, אם את נהנית לראות "עשן עם אש" תיהני
זה באמת לא בשליטתי

ליטליקSD

New member
ושוב אתה נסה להתחכם עם ציניות

וזה לא מצליח, כי זה לא מצחיק בכלל.. זה בא במן חוסר טקט וקשר.. מלאכים? אני רק כשהגבתי ראיתי את השרשור שלה. מזה משנה איך היא כתבה את מה שהיא כתבה? מזה רלוונטי בכלל? וכן, היא רשמה שם "המשך בתגובות.." לא אמרתי שבחרתי מחנה, וזה שוב לא רלוונטי. וגם לא אמרתי שאתה הורס את הפורום, סה"כ הרבה ממה שאתה כותב מעניין. אתה פשוט הרבה מאוד פעמים כותב דברים בצורה מרגיזה סתם בשביל הקטע, וזה לא לעניין..

יNOT

New member
אני משער שלא משנה מה אני אגיד תתרגזי ../images/Emo4.gif

יש רלוונטיות לאיך שהיא כתבה, כי שיטת הכתיבה מסבירה את אי ההבנה (וזה רק אי הבנה ) ואין דרך אחרת לומר את זה, אבל אף אחד אחר לא פנה אליה. ולרוב מי שכותב ככה הוא טרול וזה בפורומים אחרים... אבל לא משנה. ולא לא הגבתי בציניות (אני באמת שלא יודע איך לכתוב את זה בצורה שתאמיני לי ) קחי את הטוב ממה שאת מוצאת , ואל תחפשי את הרע בפוסטים של אנשים בפורום. תיהני וזהו.

ליטליקSD

New member
העיקר אחר"כ את מתעצבנת

כשמשתיקים אותך ומחליטים עבורך דברים (מה שלא נכון כי את היחידה שאחראית לפעולות של עצמך, אבל ניחא). מה גם שבעיעניי התגובות שלך האלה הן ברמה של ילד קטן שלקחו לו את הופל מהפה. זה בדיוק נקרא היות בנאדם לא סובלני.

עלמה נ

New member
האמת....

לא נפגעתי, נתקלתי באנשים מהסוג שלך. כל אדם יש לו את צורת התגובה שהוא אוהב להגיב. האם אתה אדם טוב יותר או פחות כי אתה בוחר להגיב כך? כל אדם ישקול אם מתאים לו או לא. האמת אין לי בעיה עם ציניות כשהיא באה במידה מסויימת...אם היא דרך חיים מן הסתם היא גם תגרום לאחרים לא להתייחס לציניות מעושה. אם טוב לך כך אשרייך. אגב אם מפריע לך שאני כותבת מפון אבין אם לא תגיב. אבל אל תרחם עליי! אני עושה זאת מרצוני החופשי.

יNOT

New member
../images/Emo9.gif רק בשביל להסדיר את ההדורים

אני לא התכוונתי לתקוף אותך , בשום רגע. צורת כתיבה של אדם שכותב לעצמו ועונה לעצמו היא לרוב של טרולים בפורום. (וזה נכון לפורומים אחרים ) אל תמהרי לשפוט אדם על חוסר הבנה, וזה לא היה ציניות. בכל מקרה לא משנה למי זה מפריע (ולי זה בטח לא ) את צריכה להמשיך וליהנות מהפורום איך שאת רק יכולה. ולא ריחמתי עלייך
רק ציינתי שלי זה קשה להדפיס SMSים אפילו בטלפון , לכן הודעה ארוכה כזו , היא מעל ומעבר עבורי
באמת רק תיהני

mordillo100

New member
אהבתי

ניסחת יפה ודי מפתיע שקלטת את כל זה כל כך מהר אל תתייחסי לכל "הנחמדים" שיש כאן. ברוכה הבאה

Ron613

New member
תיקון קטן..

מותר לקבל שבת וגם לעשות קידוש אפילו לאור יום. וזה לכתחילה

אריאל5

New member
בשעות ששפרה ביקשה אפשר רק בחו"ל

בשעות יותר מוקדמות מותר אם יש ילדים קטנים במשפחות דתיות שלא ישבו ליד השולחן לא נראה לי שמישהו מחביא את הילדים בבית

Ron613

New member
מותר גם כשאין ילדים קטנים.

מותר לקבל שבת ולהתפלל ערבית ממנחה קטנה נדמה לי..

עלמה נ

New member
ליתר דיוק מותר כשעה לפני זמן השקיעה

רק שלא ישכח אחרי השקיעה לקרוא קריאת שמע ושפרה ידעה שהיא טועה ולכן לא רצתה להקשיב לאשר שניסה להסביר לה את טעותה. ...רק אחרי כמה דקות היא הודתה שטעתה שפתיה נעו אך קולה לא נשמע.... אבל את ההתנצלות מאשר היא היתה חייבת שתשמע ולא פעם אחת..... שפרה למה את הורסת לעצמך??? את אדם מקסים!

עלמה נ

New member
עוד דבר....מקדשים את יום השבת ולא

את יום השישי. וזה שמכניסים את השבת שעה לפני ועושים קידוש כשכולם רק הולכים לביהכנ זה משום להוסיף מהחול על הקודש.

Jason2

New member
לא מקובל עלי הלמה את הורסת לך

זכותה להתווכח על דת וזכותה גם להתווכח עם אשר. למה מי הוא שאי אפשר להתווכח איתו? ואת מי זה מעניין חוקי הדת האלה? ואת מי מעניין מי טעה ואיך? למה הנושא של הדת חייב להיות מרכזי במשחק הזה? ואשר צריך היה להתנצל על כל הלכלוכים שפיזר יותר מפעם אחת ואגב היא לא ביקשה את ההתנצלות, זה הוא שבא והתנצל.

עלמה נ

New member
אשר הוא לא טלית שכולה תכלת.

אני רק נתתי נקודה אחת. טעית? תודי! ושלא תנפנף בקטע שהיא באה ממשפחה חרדית ירושלמית ואצלהם הדת היתה אחרת. יש חיה כזאת? דת אחרת? למה שפרה ישר הלכה לספר? כי היא יודעת שאת הדת לומדים מהספרים. היא ניסתה להעמיד מול אשר מראה. מה לעשות שהמראה היתה מעוותת?....אשר מצד אחר לא לומד לסגור את הפה שלו. במצב שלו במשחק כזה הוא צריך ללמוד גם לבלוע הרבה צפרדעים והוא לא מצליח. לכן הוא נפל והוא גם יפול שוב ושוב....אני לא נותנת לו יותר משבועיים.... ג`ייסון זה על תגובתך. לא יודעת למה אבל הפון לא מאפשר לי להגיב תחת תגובתך המקורית. כתבתי פעמיים והגורם הטכני לא אישר.

Jason2

New member
אני לא יודע אם יש דת אחרת

זה פשוט לא מעניין אותי וגם לא מעניין אותי מי צודק בויכוח הזה. והתגובה שלי היתה תוקפנית משהו בגלל שכל כך הרבה פעמים חוזרים לויכוח הזה שהיה לפני מי זוכר כמה זמן וזה לא היה מעניין גם אז וגם עכשיו ומעצבן אותי שנושא הדת כל כך משפיע על מהלך המשחק עד כדי כך שכל אחד צריך לבדוק טוב אם הוא בקיא בחוקי הדת כדי להמשיך במשחק.

עלמה נ

New member
זה שזה לא מעניין אותך אין לי ויכוח

על כך. זה צוות התוכנית בחר שזה כן יהיה עניין הצופים זה משהו אחר. אחרת לך תסביר לי אחרת איך הם התכוונו לתת לדתי ולחוזרת בשאלה לדור תחת קורת גג אחת ועוד בתקופת החגים??? ג`יסון עם יד על הלב אתה צריך להתלונן בהפקה.

אריאל5

New member
שעה ורבע בערך לפני השקיעה

שפרה דיברה על להכניס שבת ב-16 שזה יותר משעתיים לפני. והדעות שאני מכיר הוא רק שיש ילדים קטנים וזה לא מלכתחילה כלומר אשר צדק בטיעון שלו מי שלא רוצה שלא יבוא לקידוש אבל לא הייתה שום סיבה להקדים מה עוד שאם לא יקדימו הם ילכו לישון ב-19 20 ויקומו בשעה נורמלית אם ילכו ב-17 יקומו באמצע הלילה.

למעלה