אני חדשה כאן....ואשמח לא להשאר כזאת...

iuliana14

New member
אני חדשה כאן....ואשמח לא להשאר כזאת...

האמת היא,שמה שהכי חשוב לי זה לדעת מה זה מורה טוב?כלומר,איך אני יכולה לדעת שהבן שלי,נמצא באמת במקום הנכון,עם האנשים הנכונים?!הרי הוא כזה חסר אונים,כזה שלא יכול לספר לי מה עובר עליו,למעשה,אני שמה את האוצר שלי בידי אנשים ש...לך תדע מה עושים לו?!אני ממש חרדה. מצד שני,אני לא קרציה,לא רואה את עצמי מנדנדת למורה, או מגיעה לעשות אמבושים, ולבדוק און ליין מה קורה.בטח בכל מקום יש כל מיני מורים,אבל...איך אפשר לדעת מה קורה באמת?

iuliana14

New member
טוב,לא יודעת....

אני כל הזמן רוצה לחשוב חיובי,אבל,פוחדת שזה משאיר אותי לא ערנית.מבינה?

iuliana14

New member
תודה,תודה.....

בטח אשאר כאן,זמן מה.....זקוקה להיות עם אנשים כמוני.

ברוכה הבאה. אני חושבת שגם אם הבן

לא יכול לספר, את מרגישה עליו אם טוב לו ואם הוא חוזר מרוצה או מתוסכל ומבועס. וחוץ מזה, אפשר מידי פעם לעבור ולבדוק, לשמוע מהורים אחרים שבודקים, וכו'. לא יותר מידי, כדי לא להעיק... בהצלחה!!! בן כמה הבן שלך ?

חני ח

New member
בוקר טוב וברוכה הבאה../images/Emo24.gif

גם אצלנו הילד לא מדבר . לדעתי אין כמו הרגשה של אמא. רק את יכולה לדעת אם טוב לילד. את חייבת גם ללכת במפתיע ולהיווכח בעצמך. האמת, אני עושה את זה לפעמים -ולא תמיד הייתי מרוצה אך הערתי ודברים תוקנו והישתפרו. בהצלחה וברוכה הבאה לפורום שלנו.

ברוכה הבאה

גם אני חדשה כאן אבל כבר מרגישה בבית. אנחנו צריכים לסמוך על הצוות בגן אך תמיד יש חששות לעיתים מוצדקות ולעיתים לא. אני מציעה לך מנסיון להפתיע בגן בשעות לא צפויות כי את יכולה לגלות דברים שלא חלמת עליהם. גם בהסעות צריך להיות עם יד על הדופק. אני עבדתי בחינוך מיוחד ורוב האנשים שפגשתי עושים את מלאכתם נאמנה ומכל הלב ואני שמחה על כך, אז בהצלחה.

iuliana14

New member
בן 9.

ולא מדבר,כלומר,מילה כאן,מילה שם.ולדעתי הוא במקום מצויין,וכבר שמעתי שיש כל מיני בתי ספר....אנחנו גם צפויים לעבור דירה במהלך השנה ולהגיע למרכז ואז הוא ילמד כנראה בת אביב.איך המסגרות בתל אביב?מדובר בילד עם פיגור בינוני,לפי האיבחונים שעבר עד עכשיו.ובנוסף,גם PDD

בוקר טוב לחדשה וברוכה הבאה../images/Emo140.gif גם אנחנו נשמח

שתשארי איתנו. כמו שאמרו לך כאן, לכולנו יש את החששות וזה הדבר הכי טבעי, אם לא יהיה לו טוב חלילה את תראי את זה לפי ההתנהגות, אבל אני מאמינה ובטוחה שהוא יהיה מאושר.. מאחלת לכם המון הצלחה ושיהיה לילד טוב ונעים. את צודקת גם אני לא אוהבת להיות קרציה (כי אם זה מוגזם לפעמים זה פוגע) אבל בגלל הבעיה של הילדים שלנו, אין ברירה אנו חייבים תמיד להיות עם יד על הדופק לדרוש מה שמגיע להם כי הרי אנחנו הפה שלהם. מאמינה שלבן שלך יהיה טוב בע"ה, כי גם אני תמיד בכל שנה משתגעת מהחרדות שמה יהיה, ובסוף תמיד טוב, אז אל לך יקירה לדאוג בע"ה יהיה לילד בהצלחה אמן ואמן!!! שיהיה לכם יום נעים ושוב ברוכה הבאה
מימי.

iuliana14

New member
זה מעצבן שכל שנתיים

בערך,מתחלפת המחנכת.אם לילד טוב עם אותה האחת....למה אי אפשר להמשיך לפחות עוד שנה?

יש משהו בזה, אבל יחד עם זאת זה יכול להיות

לטובה, ויכול להיות שתבוא עוד יותר טובה. בשנתיים הראשונות בגן הייתה לבן שלי סייעת אישית מדהימה ( שחשבתי אין שני לה) שקידמה אותו בכל התחומים ואהבנו אותה מאוד, מסיבות שלה נאלצה לעזוב אותנו היה לי מאוד קשה לא ישנתי בכיתי הייתי בחרדות נוראיות את מי יביאו לילד, בסוף קיבלנו בשנה שעברה אחת עוד יותר מדהימה היה בניהם קליק מהיום הראשון, היום הוא לא מוכן לחזור לקודמת למרות שהוא מאוד אהב אותה. עכשיו היא תלווה אותו בב"ס (בע"ה הוא יהיה בב"ס רגיל) ואני מקווה שהיא תמשיך איתו עוד שנים רבות. וכל זה אני אומרת לך מכוון שאנחנו מגזימים עם החששות וסתם מוסיפים לעצמנו סבל מיותר. נקווה בע"ה שיהיה רק טוב אמן ואמן! בהצלחה
מימי.

iuliana14

New member
אני מבינה מה שאת אומרת

ונכון שהילדים אמורים להתרגל לכל מיני אנשים ולא לפתח תלות באף אחד.אבל,כשמתרגלים למישהו ועוד למישהו שאני יודעת בטוח שהוא טוב לילד,מאוד קשה עם השינוי.לך היה מזל,כי הגיעה מישהי רואיה,אבל,מאיפה אני יודעת מה יגיע לנו????

את צודקת נכון היה לנו מזל נפלנו על צוות נהדר

שזה הכי חשוב. מקווה שהמזל הזה ימשיך וניפול על מורה טובה. אני גם מאוד סומכת על הסייעת כי אני יודעת כמה חשובה לה טובת הילד והקידום שלו, ובכל זאת אני מודאגת כי ב"ס זה לא החממה שבגן. ולגבי הביקורים בבה"ס זה תמיד כדאי אין ברירה, אם את מבקרת ומתעניינת במה שקורה עם הילד זה לא אומר שאת קרציה אם זה בגבול הטעם הטוב, כי אני אישית הכרתי אמהות (מהחינוך הרגיל) שאין יום שלא קיטרו והיו להם הערות וסתם, ביקרתי המון בגן התעניינתי ביקשתי שירשמו לי כל יום במחברת קשר מה הילד עשה בגן וכך היה, במשך השנתיים שהוא היה בגן חובה אפילו הערה אחת לא הייתה לי. כי תמיד שיתפו אותי במה שקורה איתו ואם הגננת לא ראתה אותי כמה ימים הייתה מתקשרת. זהו מה אומר לך באמת תלוי על מי נופלים יש לי חברה שהילד שלה עם הפרעות התנהגות קשות והוא בגן טיפולי ובגלל שהיא כמעט ולא התעניינה ולא ביקרה בגן, הגננת דיווחה לרווחה שכאילו נראה לה משהו לא בסדר עם ההורים והרווחה ביקרה בביתם והתחילו לתת להורים הדרכה. והאמא בכלל לא התעניינה כי פחדה להראות קקרציה, וגם לא היה לה כוח לתלונות של הצוות בגלל ההתנהגות של הילד. מאחלת לכם מעבר קל למרכז ושיהיה לכם ולילד בהצלחה אמן! מימי.

iuliana14

New member
היי מימי...

תראי,הייתי רוצה שירשמו לי כל יום במחברת מה הילד עשה,אבל,מנסה להיות הגיונית,יש הרי בכיתה שלי 7 ילדים,והמורה נמצאת מס' שעות מאוד מוגבל,איך אני יכולה לצפות שהיא תרשום לי ולעוד שישה הורים מה הילד שלהם עושה כל יום?הרי רק בשביל זה היא צריכה משרה נוספת,מבינה?אז הן "גונבות" כאן דקה,שם דקה....אבל,בתכל''ס,זה לא עובר את מבחן המציאות.ברור שהייתי רוצה לדעת מה קורה איתו כל דקה.וצוות טוב זה באמת עניין של מזל,והכי חשוב זה הסייעת,כי המורה הרבה פעמים עסוקה בכל מיני דברים,ישיבות,עניינים,אבל מי שמטפל באמת בילד זאת הסייעת.לא מזלזלת במורה,בכלל לא,היא באמת מס' 1,אבל המגע היומיומי,זה עם הסייעת.כך נראה לי.נראה מה יהיה בשנה הבאה....

מאי אל

New member
מימי יקרה../images/Emo140.gif

סליחה שאני ככה נדחפת לכן באמצע, אך כאשת חינוך אני רוצה להרגיע אותך ואת כל ההורים המודאגים. גם אני אמא לילדים, וגם לי בדיוק כמוך יש את החששות מי תהיה המורה , ולמה אין מספיק משגיחים בהפסקה, אך אני רוצה לומר לך שדווקא בגלל שילדיכם נמצאים בנקודה בה הקושי הוא יותר גדול מילד "רגיל" הקושי להתבטא, הקושי להגיב, וכ"ו בוחרים רק את הטובים שבטובים, עיזבי את כל האיבחונים, הראיונות, המבדקים שהם עוברים עד שהם הופכים להיות חונכים, מורים או סייעות או כל תפקיד אחר שדורש קירבה לילדים, יש להם גם את כל הכלים להתמודד עם כל בעיה שלא תהיה , שלנו לפעמים אין. אז הסירו דאגה מליבכן אימהות יקרות, ובואו נפתח את השנה עם חיוך רחב ושנשמע רק טוב ב"ה. מאחלת לכולנו שנת לימודים מהנה ומוצלחת. ללא חששות. אמן.

smo

New member
ברוכה הבאה יוליאנה ../images/Emo142.gif

החששות שלך לגמרי מובנים. בגלל זה צריך להיות עם בית הספר בקשר תמיד. לא צריך לנדנד למורה רק לשאול שאלות כשמפריע לך משהו. והכי חשוב לעקוב אחר מצב הרוח שלו... ושוב, ברוכה הבאה אלינו

למעלה