אני חדשה כאן....ואשמח לא להשאר כזאת...

ברוכה הבאה אלינו../images/Emo140.gif

תרגישי חופשי להיות "קרציה" בביה"ס - זו זכותך המלאה אם את לא מקבלת את המידע שאת חושבת שמספק אותך - (אני סופר קרציה בביה"ס...)

iuliana14

New member
לא חושבת שלהיות קרציה

זה הפתרון.רוצה בסך הכל להאמין לאנשים שמטפלים בילד שלי.ולרוב,יש לי תחושה טובה לגביהם...אבל,תמיד ,שכאילו...סימני שאלה.מבינה?

haya or

New member
גם אני כל בוקר בבית ספר../images/Emo8.gif

למעשה יותר בכניסה ... אין לי זמן תמיד להכנס - אני מסיעה אותו כי ההסעה מגיעה מאוחר מידי ואשקלון לאורכה ולרוחבה 10 ד'ק'.....אז אני מסיעה אותו בדרך לעבודה , לרוב עוצרים אותי - פתחתי סניף של מקום עבודתי שם......

haya or

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה

אני אמא של רועי, בן 17 , עם תסמונת דאון. עם ניסיון השנים , למדתי שאין ברירה , אני מגיעה לבקורים מידי פעם - וחייבת לציין שתמיד נחמד לי לראות מה קורה והמורים תמיד מתלהבים להראות לי את ההתקדמות או כל מיני עבודות חדשות שהוא עושה, אם יש צורך אני מתקשרת ומבררת , אני לא רואה בזה קרציתיות או נדנוד - מאוד טבעי שנתעניין בקשר לילדינו דווקא בגלל שקשה להם להביע את עצמם או לא מסוגלים להעביר את הרגשתם. רועי דווקא לרוב מצליח להעביר לי רשמים וחויות מהבית ספר , אך לי חשוב להיות מעורבת מעבר לכך. אני חושבת שאפשר להרגיש על הילד אם לא טוב לו . אני לא קוראת לביקורים שלי "אמבושים" אני מגיעה בשעות שנוח לי וחושבת שאפילו הצוות מבין את הצורך שלנו ההורים להיות מעורבים ולראות מה קורה- נראה לי לא טבעי לא לעשות את זה - דווקא בגלל מצבם של ילדינו.

iuliana14

New member
טוב,הוא גדול,אצלך

ואת כבר רגילה לצוות ומכירים אותך ואת אותם. אני קצת בחרדות כי אנחנו מתחילים את שנות הלימודים באזור מגורינו,ואחרי כמה חודשים צריכים לעבור למרכז ואני לא מכירה שום בית ספר באזור ת''א ולא מה הרמה שלהם...

haya or

New member
אין קשר לגילו

הבן שלי עבר הרבה מסגרות ,לצערי, ובכל מסגרת שהיה ,דאגתי תמיד ,כמו כל אמא, הייתי מגיעה לביקור , אני בהחלט חושבת שזה לא נקרא אמבוש , תמיד קיבלו אותנו יפה כשהגענו(אני או אביו:): וזה לא קשור לותיק או חדש. להיפך אם הוא חדש מצופה אפילו שתגיעי ותתענייני , לצערי רוב ההורים לא עושים את זה לגבי אזור מגורים חדש , כדאי להתחיל להתעניין ואני בטוחה שאורית הלפרין = מומחית לנושא וודאי הורים נוספים שבפורום. לפני המעבר שלי לעיר אחרת , בררתי לגבי המסגרות הקיימות ואפילו ביקרתי בגנים .שיהיה בהצלחה במסגרת החדשה ובטח במעבר לאזור מגורים חדש.

iuliana14

New member
היי,קראתי את שכתבת...

זה כן קצת קשור לגיל...כי כשהילד גדול וכבר נמצא במסגרת זמן מה,את כבר פחות או יותר מכירה את המסגרת,את הצוות,פחות בלחץ..יודעת למה לצפות,יודעת איפה הנקודות הטובות של בית הספר ואיפה החלשות,מבינה?אני גם מבקרת,ובכייף ואף פעם לא ראו בי קרציה מפני שאני פשוט לא כזאת.אני יודעת שמייד רואים על הילד אם הוא מרוצה או לא,וחוץ מזה שאני די סומכת על האינטואיציה שלי לגבי הצוות ומה שקורה.בכל מקום יש אנשים שעושים את עבודתם מכל הלב ותמיד יהיו גם כאלה שמחפפים.ככה זה בכל מקום.תודה על התגובות שלך,מרגישה את העידוד ו...זקוקה לו מאוד.גם לכם בהצלחה בשנה הקרובה.ובכלל..שיהיה טוב.

שלום וברוכה הבאה יוליאנה ../images/Emo24.gif

אני מאוד רוצה להרגיע אותך לגבי מסגרות בתל אביב. אני מניחה שאם לילד יש פיגור בינוני אז הוא ילמד בבי"ס הצרי בת"א. שי הבת שלי לומדת שם וכמו כן לומדות שם שיר הבת של מיכל, וגם קטרין הבת של ריקי. אני משמשת כיו"ר ועד ההורים שם אז הסירי דאגה מליבך כי הילד שלך יהיה בידיים מצויינות במסגרת שהיא אחת הטובות בארץ. אני בטוחה שתהיי מרוצה ביותר, ואם אכן תעברו צרו איתי קשר מיד עם המעבר, ונדאג לכם גם במסגרת סניף אקים המקומי שאני יושבת בראשו. יהיה בסדר יוליאנה
אורית

iuliana14

New member
שלום אורית

מפיך זה נשמע ממש בטוח ומרגיע.את יודעת איך זה כשעוברים ממקום למקום,וצריך להסתגל מחדש למסגרת אחרת,צוות,ילדים...שמעתי על הבית ספר הזה,לא בקרתי בו,אבל שמעתי דברים טובים מאוד.זאת אכן אופציה מבחינתינו.הבן שלי עם פיגור בינוני,וגם PDD.ואני חוששת מכל מעבר,כי בדרך כלל המעברים האלה לא עוברים תמיד בשלום.אשמח אם תשארי קרובה...תודה על העידוד.

רובי א26

New member
הייי יוליאנה

טוב אז ככה בקשר להצרי הסירי כול דאגה צוות מצויין אוהב את הילדים וכמובן שעושה את המירב והמיטב... לקדם אותו אני מסכים עים כול מילה של אורית בקשר להצרי. אני סייע כ4 שנים בהצרי ועים יד הללב בית ספר טוב. אז בהצלחה בכול במעברים ומי כמוך יודע למה את חוששת כול מעבר הוא חרדה מפני עצמה . לפעמיים אני אומר שאנחנו יותר אטיסטים מהילדים אנחנו אובססיבים
יותר מהם... טוב שיהיה בהצלחה למרות כול החששות ואת צודקת...יישר כוח. רובי

למעלה