אני חדשה כאן וזה דחוף !!!!

i am sweat

New member
אני חדשה כאן וזה דחוף !!!!

אני בת 12 וחצי והתאהבתי במורה שלי לריקוד ................ הוא בן 21 .....אוףףף ..... שנה שעברה אני עיצבנתי אותו מאוד ומאז הוא לא מתייחס אלי רק הי ביי ואני כל הזמן בוכה בלב .... כי הוא צוחק עם חברות שלי ומדבר איתן וזה נראה לי בגלל שאני שמנמונת והן רזות ויפות ....!!!!!!!!! אני לא יודעת מה לעשות !????!!!!!!?????!!!!?????? אני חייבת לדבר על זה עם מישהו !!!!!!!!!!

קחי אויר,

תנשפי, ועכשיו תתחילי מההתחלה
מה קרה שאת כ"כ נסערת?

i am sweat

New member
תקשיבי ...

אני התאהבתי במורה שלי לרקוד והוא בן 21 .... בשנה שעברה אני גרמתי לו להוציא אותי מהריקוד בגלל שלא הגעתי לחזרות של הריקוד ואמא שלי צעקה עליו ואז הוא החזיר אותי לרקוד. השנה הוא לא מתייחס אלי ואל חברות שלי הוא מתייחס וצוחק איתן ויש להן שיחות איתו ואלי הוא לא מתיחס . לא משנה כמה אני מנסה הוא לא מתיחס ואני כל הזמן בדיכאון וגם חברות שלי רזות ויפות ואני שמנמונת .... אני לא יודעת מה לעשות !??????.

KatyRose

New member
חמודה,

מה זה משנה אם הוא מדבר איתן ואיתך לא? או אם את שמנמונת והן רזות ויפות? את בת 12 והוא בן 21 אין לזה ממש עתיד, אם את רוצה שהוא סתם ידבר איתך בלי קשר להתאבות שלך בו, למה שלא תדברי איתו פשוט על מה שמציק לך? שלדעתך נראה לך שהוא מתייחס אליך פחות טוב בגלל מה שקרה שנה שעברה? תגידי שמה היה היה, ושינסה לשכוח ולשים את זה בצד ולהתייחס אליך כמו אל שאר הבנות

i am sweat

New member
את צודקת אבל אני לא מסוגלת ....

את צודקת אבל אני לא מסוגלת לדבר איתו על מה שמציק לי ..... אני פוחדת שהוא יצחק עלי עם שאר המורים ....

KatyRose

New member
אם הוא באמת יעשה ככה

אז הוא ממש אדם מיותר ומורה לא מקצוען בכלל אז למה לך בכלל לבכות ולהרגיש רע בגלל אדם כזה?

i am sweat

New member
כי אני לא סתם התאהבתי בו .....

כי אני לא סתם התאהבתי בו ..... יש בו משהו ....

pacific ocean

New member
בובה תקשיבי...

היה לי סיפור מאוד דומה לשלך..אני הייתי בת 14..המורה לריקוד היה בן 27...התאהבתי קשות בבחור הוא היה חתיך ומתוק ומקסים ויפה ובקיצור..מדהים...גם אני הייתי בוכה במחשבה שתהייה לו חברה ושאני לא אוכל אף פעם "לממש את אהבתי"...(בעעע הייתי פתטית)....אבל גם אני הייתי שמנמונת לא קטנה והוא היה מתייחס אליי כמו אל כל אחת אחרת....ואת לא צריכה לחשוב לרגע שזה בגלל השומןןן בעעעע אני אהרוג אותך!!! זה יעבור לך...גם אני הייתי עיוורת בקשר לעניין הזה והייתי בטוחה שזה לא יעבור לי והכל אבל זה יעבור ..לכל בת יש את השלב הזה שהיא מתאהבת במישהו מבוגר יותר ממנה אין מה לעשות..מבטיחה לך שזה יעבור...

original jess

New member
למה שיצחק עלייך../images/Emo35.gif

הוא המורה שלך, ואין ביניכם שוםם דבר מעבר לזה- את חייבת להבין את זה. מציק לך שוא מתייחס אלייך שונה מלאחרות, ואת צודקת, דברי איתו על זה. תגידי לו שאת מרגישה שהוא מפלה אותך, שאם מתישהו פגעת בו את מצטערת וכאלה...

i am sweat

New member
הוא תמיד שולח אלי מבטים מוזרים ...

הוא תמיד שולח אלי מבטים מוזרים ... ואני לא יודעת עם זה משנאה או כי הוא מנסה לתקשר איתי ....... אוףף

i am sweat

New member
קשה לי להבין שאנחנו לא נהיה ביחד ..

קשה לי להבין שאנחנו לא נהיה ביחד ..

fireballfxp

New member
חחחח לי יהיה קשה להבין אם כן תיהיו

ביחד.. ואני בטוח שלסנגוריה של המדינה יהיה עוד יותר קשה! חחחחחחח ROLF!!!

i am sweat

New member
איך אני יכולה לדעת אם הוא סולח לי ?

איך אני יכולה לדעת אם הוא סולח לי ?????????. הוא תמיד מסתכל עלי בצורה מוזרה ...................

fireballfxp

New member
כפרה תקשיבי..

הגבת לעצמך בשרשור הזה כבר -9 פעם.. נכון לרגע כתיבת הודעה זו יש 14 תגובות מה שאומר שכרגע "תקן ההגבה העצמית" שלך עומד על 64% כרגע הוספתי את התגובה הזאת אז יש כרגע 15 הודעות מה שאומר 60% את בת 12 וחצי ולא ממש מבינה בטח על מה אני מדבר, אז אני אפשר לך לעברית פשוטה, אם את שואלת ועונה לעצמך עדיף שלא תפרסמי את זה, אם את רוצה לשמוע עצות של אנשים אחרים ולראות מה הם חושבים אז אל תגיבי לעצמך כל שנייה, תתני לאנשים לקרוא את מה שכתבת ולרשום מה שיש להם לרשום. בקשר לבעייה שלך, את תלמידה הוא מורה, זאת המערכת יחסים היחידה שיכולה להיות בינכם, מהגדרת מערכת יחסים זאת זה ברור שהיא אובייקטיבית לחלוטין, לכן אם את מרגישה שיש משהו סובייקטיבי בהתנהגות שלו, כלומר שהוא לוקח אותך יותר אישית משאר האנשים יש מקום לדבר איתו על זה ולתקן.

ori239

New member
../images/Emo45.gif ואם כבר קשר מסוג אחר

הייתי מציע לך לגדול קצת.. קצת הרבה.. אני לא רואה את עצמי בן 21 יוצא עם ילדה בכיתה ו'.. זאת כבר לא פדופיליה, הוא כמעט יכול להיות אבא שלך..

abastor

New member
שמע וזה....

הוא יכול להיות אבא שלה רק אם הוא היה מאוד פעיל בגיל 9(בלי לכלול 9 חודשי הריון כמובן).

למעלה