אני חדשה כאן וזה דחוף !!!!

וואו ../images/Emo12.gif

תגובה מרשימה.

Fourgreen Sides

New member
וואו, חלאס.

את סתם אוכלת סרטים, את לא מבינה? את בת 12, הוא בן 21 והוא כולה המורה שלך בחוג. בשבילו את תלמידה (בת 12), זה הכל. נשמע לי קצת תמוה כל המשחקים שאת מתארת עם המבטים, כן מתקשר, לא מתקשר, כן שונא - לא שונא... בחייאת, בשביל מה את מבזבזת את הזמן שלך על זה? הרי זה חסר סיכוי, אי - אפשר לגשר על ההבדל בגילאים שלכם. תביני את זה ותפסיקי לשבור את הראש, את כאילו משלה את עצמך שיש שם משהו למרות שאת יודעת שפשוט אין. קחי קצת זמן ויעבור לך. אל תתייחסי אליו כאל משהו כזה מיוחד, את תרצי עוד הרבה אנשים שיהיה בהם משהו.

ori239

New member
אם הבנתי נכון, כשקטי כתבה לך לדבר

על מה שמציק לך, הכוונה הייתה מה שמציק לך בנוגע אליו.. לא מה שמציק לך בכלל, הוא לא פסיכולוג, כולו מורה לריקוד..

kokoby

New member
ילדה... תקשיבי...

תראי את עוד קטנה מדי כדי להתאהב במישו את צריכה לזכור שאת רק בת 12 ואולי המורה לריקוד שלך הוא חתיך וכל זה אבל אני ממש לא מבין! חוץ מזה למה את חושבת שיהיה בינכם משו הוא בן 21!! את רק בת 12 איך יכולל היות משו בכלל

חחחח

קודם כול תרגעי. זה לא כזה נורא!!! חוץ מיזה, הוא בן 21!, אני לא חושבת שהוא כ"כ מפגר שהוא לא ידבר איתך בגלל שאת שמנמונת ! אגב.. כתוב בכינוי שלך -אני זעה- sweat זה זעה.. וsweet זה מתוקה. אז תשני:)

תצטרכי לפתוח אחד חדש בתפוז

אני באמת מרגישה צורך עז לשאול אותך: האם בכלל שמת לב שהכינוי שלך משמועותו 'אני זיעה'?

את!!!!!!!!! חייבת!!!!!!!!!!!!!!

לקחת את עצמך בידיים. מורה לריקוד זו לא אופציה. אולי לך, אבל לא לו, בשבילו את קטינה ולא באה בחשבון. נסי למצוא איזה קראטיסט נחמד מהשכבה שלך.. משהו ביישן כזה.. חמוד
יהיה טוב

B o o o o M

New member
../images/Emo59.gifאין לי אפילו מה להגיד לך

הכל כבר נאמר... אל תחשבי עליו ואת באמת תצחקי על זה עוד כמה שנים... למרות שמבאס לשמוע מתוקה
בהצלחה !

למעלה