אני חדשה כאן ויש לי בעייה

די! תפסיקו להיות רעים!

למה אתם אומרים לה להתחיל עם החננה? אתם יודעים שכל השיכבה תיצחק עליה! ואז מה יקרה ל"מאאגניבה" שלנו? אולי היא תתחיל להבין כמה שהיא מטומטמת? או כמה שבחיים לא יעזור לה אם היא הייתה מקובלת או לא מקובלת? ואולי חס וחלילה היא תתחיל להיות קצת חכמה? אוי! לא!!!! חבריי, יש אנשים שגורלם הוא לחיות בבועה שלהם ולהתמודד עם בעיות "מקובלות" ("יש לכם שתי דקות?"...) ראיתם מאטריקס? גלולה כחולה גלולה אדומה? החיים תחת שקר (והאמת לא תפגע בך) או החיים תחת אמת (והידיעה שאתה כבר לא חיי באשליות כמו פעם)... לילדה הזאת אני רואה רק גלולה אחת שהיא כבר בחרה בה, הזאת של השקר. היא כבר שקועה בשקר והיא לא יכולה לצאת ממנו... אי אפשר לצפות ממנה לבחור בלהתחיל עם החננה, זה יקדם אותה צעד אחד לכיוון האמת (התמודדות עם הקשיים שבעולם...). מה שיקרה זה, שבעוד כמה זמן, את תמצאי איזה אחד בן 17 שנראה לך "מאאאגניב" ותתחילי איתו. זה לא יפגע במעמד שלך (או בחיי השקר שלך)... אולי ה"חננה" חי בשקר והוא מחקה ל"מאאאגניבה" שתוציא אותו מ"חיי החננה" שלו... ואולי הוא חיי באמת, וברגע שהיית מתחילה איתו הוא היה צוחק עליך בעצמו? ואולי הוא חושב שאת בכלל החננה בסיפור הזה (דבר מאוד הגיוני) והוא מודע לעצמו מבלי שאיזה מקובלת תגיד לו את זה? הכל יכול להיות, אנחנו לא יודעים איך הוא מרגיש, אנחנו רק יודעים שאת, בן אדם מאוד (מאוד מאוד) שטחי... אין עכשיו חופש בכלל? ואת עדיין חושבת עליו? פששש... כנראה שהוא חשוב לך אבל את עדיין יכולה להגיד שהוא מכוער וכאלה? ושהמעמד שלך יותר חשוב? חבל שתפסידי את המעמד שלך וחבל שאנשים יותר חכמים ממך לא יכלו לצחוק עליך יותר... אל תגרמי להם להפסיק לצחוק עליך את לא יודעת איזה כיף זה.... בשמי, ובשם כל האנשים שקראו את ההודעה הזאת ופשוט נקרעו מצחוק... אני מאחל לך בהצלחה (ברצינות) ואל תבחרי באפשרות החכמה, זה עלול להזיק למעמד שלך (ולחיי השקר שלך)...

Kickurass

New member
אני ראיתי את הפרק הזה

וזה מזוייף לאללה. אין שום סיכוי שזה היה קורה במציאות.

liran b

New member
פיה יש לי שאלה מאוד מסקרנת!!!!

מה עברת כדי להיות מקובלת?!?!!?...... זה מאוד מעניין מה כבר עברת בחיים שלך!! את בת 15!!! מי ישמע מה עברת כדי להיות מקובלת.. זה כיתה ט´ אם אני לא טועה... אז כמה זמן עבדת על זה שנה? חצי שנה? גג שלוש שנים? אחותי.......תתבגרי צאי מזה , מהר כמה שאפשר , קחי איזה טיק טק (זה רק 2 קלוריות , זה לא יעשה אותך דאבה ) תתרענני לך , ותצאי תגלי עולם............תפקחי את העיניים , תסכלי סביב , ותראי איזה יופי זה עולם ללא שיטחיות..... ועכשיו למה דיברתי כל כך הרבה שטויות בפיסקה האחרונה או קיי , למי שלא יודע .... כן כן כולכם גם אתה שיושב שם פעור פה , וגם את שמחפשת את הטמפון שלה ואיבדה אותו בעמקי הפות שלה, מה לעשות כמה שתגידו ושתרצו , אתם שופטים אדם לפי מראה , ואני אגיד איך , אתם שופטים כל אדם שאתם רואים ברחוב שאתם הולכים כדי לראות אם הוא ערבי או לא!!! אהההההה אני גאון! דאםםם כמה שאני גאון!! ונכון שאין לזה קשר לשאלה שלך אבל הייתי חייב להגיד את זה או קיי הבנת תנקודה שלי . חנון לא חנון גם את חנונית (ע"ע אמריקן פאי 2 , אבל זה רק סרט..) את גם חננה בעייני אחרים , את חושבת ששאר המקובלים לא חושבים שאת סתם חננה אז מבזק חדשות מיוחד , הם כן! ובגדול! אהה שוב אני אמרתי דברי חוכמה ענקיים! כי גם את חננה גם אני חננה כולם חננות! ואת רק חושבת שאת מקובלת....כי יש לך יותר מידי חברים , והמון בנים רוצים אותך (לזיין אותך... כי הם עושים ביד במחשבות על איך יזיינו אותך) ואני יודע שזה קשה לשמוע אבל זו האמת..... מצטער להגיד לך , אם לא הייתי יפה כמו שאת (ואני חושב שאת יפה כי אם לא , לא היו שמים עליך חצי זין) אז הבנים לא היו שמים עליך , ואת היית בוכה מי ירצה להתחיל עם מכוערת כמוני.... עכשיו ענת אל תמחקי את זה :) בבקשה..נכון זה בוטה בצורה שלא תאמן!! אבל זה חשוב ! או קיי? בבקשה...... אני יבוא אליך .... :) הצלחתי לשכנע אותך ייש :) וכן אני יודע שאני קרוע , ואני מצחיק את השיער ברגל שלי......

MidNight Flame

New member
חחחח קרעת אותי בנאדם! חחחח

מסכנה הילדה...

liran b

New member
יו יו אני מקווה שלא הבינו אותי טוב.

עכשיו נסביר...... זה לא היה אמור להיות פוגע , זה אמור להצחיק אתה יודע איך זה , זה נרשם בשוונג....... סתם........אם היא תיפגע בעיה שלה , אם היא לא תפגע גם בעיה שלה.... עצה אישית לכל אחד ואחד ואחת וכולם פה! תקחו את ההודעה הזאת לא ללב , אלה למוח שלכם! ותבינו כמה כולכם טועים לגבי עצמכם!

זה ממש לא צריך להיות משנה

בחייך, בסופו של דבר לכולם יהיו את החצ´קונים האלה..... גם לכוסונים האלה את לא צריכה לשים על כולם אני אומרת, תתחילי לדבר איתו, תתחברו.. אחרי כמה זמן, תעשי לו מייק אובר קטן, קחי אותו לקניון קני לו איזה ג´ינס עם גופיה צמודה :) שיקנה משחה, שישים עדשות תהפכי אותו למקובל והנה לך חבר מקובל אה איזה יופי

123אלירן

New member
אני רק רוצה שתדעי...

שאת נשמעת לי בנאדם מגעיל ושטחי. מה זה עבדתי קשה? ז**נת כמה אנשים?קנית כמה בגדים של פירמות? עשית דיאטת רעב?

funkey monkey

New member
למלכת הכיתה......

אני לא ורדה גמליאל זיטו, אבל אם את כל-כך דלוקה עליו אז תנסי לצאת איתו פעם... תציעי לו תכשיר נגד חצקונים, ושילבש עדשות מגע... ובגלל שהוא חכם ולא נראה משהו אז הוא חנון? אולי חכי עוד כמה שנים ושהוא יגמור את גיל ההתבגרות תראי איך הוא יצא..... אולי הוא כמו פיטר פארקר?

למעלה