אני חדשה כאן וממש צריכה את__העזרה___שלכם___ !

ארטית

New member
כפי שראית לפי התגובות

העבודה ש"מוכנים" להשקיע כאן אינה תואמת את הרצונות שלך. את מחפשת ריטוש מקצועי, כזה שלוקח הרבה זמן וצריך בשבילו מרטש מקצועי, ולכן לא תמצאי זאת כאן ללא תמורה בהתאם. כמובן שגם מדובר בתיק העבודות שלך, אשר ישמש לצורך רווח עתידי, מקצועי וכלכלי. מכאן שעל שירות שאת תתני בעזרת תיק העבודות, את תקבלי שכר, והמרטשים גם עובדים בשביל פרנסתם, ולא בשביל תיק עבודות... בכל אופן, צילומים יפים מאוד (כמובן שגם המצולמת), כדאי להשקיע בהם עד הסוף. בהצלחה

Nienna17

New member
לא מסכימה

היא יכולה למצוא כאלה שמעוניינים להעשיר את תיק העבודות שלהם ובתמורה יעשו זאת בחינם. השאלה היא איפה היא תחפש. פה זה גם מקום לפי דעתי, ותמונות כאלו היו מתקבלות פה בעבר בברכה רבה...

ארטית

New member
את כנראה צודקת

אם יותר לי להגיד, לצערי. היא מבקשת בעצם עבודה מקצועית, ברמה מקצועית ושמתאים לאיש מקצוע לעשות. גם אם מרטש "מתחיל" יעשה זאת, וגם אם יקח לו יותר זמן, אם יגיע לרמה שהיא דורשת, לדעתי עליו לבקש שכר בהתאם. אולי לא יכסה את שעות העבודה, אבל לפחות לא נגיע לעבודה חינם, כמו שקורה כל כך הרבה בימינו. ומכאן בעצם הבקשה. הרי לא באמת מישהי תבוא אל המבקשת ותגיד לה "תאפרי אותי לאירוע, זה יהיה אחלה נסיון בשבילך, ותוכלי להכניס זאת לתיק העבודות שלך..."! אלא אם זאת בת משפחה/חברה. ובכל זאת, זה בדיוק מה שהיא מבקשת. אז מה ההבדל?

Nienna17

New member
ישנו הבדל בין ריטוש לאיפור

ריטוש זה יותר נגיש וזמין - ואללה אותו מרטש גם ככה מול המסך וזה תחביב שלו, אז למה לא? השאלה האם בפורום הזה הרמה מספיק גבוהה בשבילה - זה כבר משהו אחר... אין לשלול את הבקשה שלה, אחרת לא היה מתקיים הפורום. אם היא רוצה להעלות את התמונות ולנסות אולי מישהו ירטש לה את התמונות באופן שהיא רוצה - למה לא? תעברי על העמודים הישנים בפורומים ותראי למה אני מתכוונת.

Ninja

New member
נכון ולא נכון ../images/Emo13.gif

יהיו מספיק אנשים שאומנם יוכלו להשתעשע ולתרגל, אולם כמו המשפט השני בהודעתך, השאלה היא האם הרמה מספיקה. אם היא רוצה ריטוש מקצועי עבור תיק עבודות כדוגמנית, כנראה שעדיף לקחת מרטש מקצועי בשכר. אדם שזהו היעוד שלו.

Nienna17

New member
אני יכולה להבטיח לך

שישנם מרטשים רבים שלוקחים מחיר בין נמוך לרגיל והרמה שלהם עדיין לא גבוהה בכלל. אנשים שמציעים את השירות שלהם בחינם הם לאו דווקא מרטשים גרועים. יש ויש.

Smertonos

New member
כמו בכל מקצוע

ישנם אנשים שלוקחים כסף אבל הם לא מקצועים, וההיפך.

למעלה