אני חדשה כאן ושמחה שמצאתי את הפורום

נירה63

New member
אני רוצה לשאול שאלה מה עלי לעשות?

איך ניגשים לפריסה? מה עושים ואיך יודעים מה לכתוב כלומר איך להתחיל? אנא עזרו לי.

נירה ברוכה הבאה

מה השאלה שאת רוצה לשאול? את צריכה לכתוב מה את רוצה לשאול קצת רקע ויכוונו אותך כבר

נירה63

New member
אני רוצה לשאול כמה דברים והם:

1. מה חושבת המנהלת שלי על עבודתי? 2. האם כדאי לי להשאר באותו מקום עבודה או לבקש העברה? 3. מה קורה במערכת היחסים שלי עם x? האם מערכת היחסים משמעותית עבורו?

נירה63

New member
שאלתי היא:

מה פוטנציאל היחסים שלי עם x בחצי שנה הקרובה?

נירה63

New member
פרסתי ברדייר והנה התוצאות

מימין לשמאל: מלך החרבות שבע חרבות תשעה מטבעות שלושה מטות עשר חרבות שמונה חרבות מלכת המטות וקלף סיכום- אביר הגביעים אנא עזרו לי לנתח מה אומרת הפריסה?

matal girl

New member
נירה

פרסת יותר מדי קלפים. מה פוטנציאל היחסים שלי עם X בחצי שנה הקרובה? 5 קלפים+קלף סיכום. ותני קצת רקע נוסף. אשמח לעזור לך. ממני, ילדה מטאלית אמיתית.

נירה63

New member
הפריה החדשה

מימין לשמאל: חמישה מטות תשעה מטבעות העולם אוהבים שמש קלף סיכום: צדק קצת פרטים: יש ביננו מערכת יחסים שאינה מוגדרת כל כך, אני מאוד אוהבת אותו ולפי מה שאומר ,מאוד טוב לו איתי. מערכת היחסים חשובה לי מאוד מאוד והייתי רוצה שהקשר יתחזק. הוא גרוש בן 47.

blackcat2

New member
הי נירה ../images/Emo42.gif

מה פוטנציאל היחסים שלי עם X בחצי שנה הקרובה? אין כל ספק כי "המביט מבחוץ" על שניכם היה מניח, כי הזוגיות בינכם משביעת רצון אולם ניכר, כי קיימים חילוקי דיעות וקשיי גישור. לטעמי את חשה כי "סיימת" את מסעך, מצאת את האחד אותו את רוצה ומבחינתך הענין מנוי וגמור, אולם הוא בניגוד אליך עדין מצוי בלבטים ואולי (ואני מדגישה אולי) יש גורם נוסף המעיב על הקשר בינכם. מאד יכול להיות שהקשר בחצי שנה הקרובה לא ימלא את מבוקשך בכל הנוגע ליציבות ורצינות. נראה שהגבר מתנהל מתוך הצורך למלא את רצונותיו המיידיים ואין כל ספק כי זה קשה ומעיק. בתום חצי שנה זו או במהלכה נראה כי תיאלצי להכריע באופן רציני ושקול תוך בחינת כל הנתונים באם את "בפנים" או "בחוץ". אשמח לשמוע את דעתך. בי

צ ל י ל 8

New member
ערב טוב נירה ../images/Emo19.gif

מה – 5 מטות פוטנציאל היחסים- 9 מטבעות שלי - העולם עם X - האוהבים בחצי שנה הקרובה? - שמש סיכום = צדק אני חושבת שיש פוטנציאל יפה בחצי שנה הבאה. מאוד ייתכן שהבחור "רוקד על 2 חתונות" ומתקשה להחליט. אני חושבת שהוא רואה בך אדם מיוחד במינו ושיש לכם יחסים יפים. אולי כעת המצב לא טוב במיוחד ואת מרגישה נאבקת בעצמך, אבל נראה שזה הולך להשתנות. הוא יגיע להכרה שאם הוא לא יתנהג כפי שמצופה ממנו, הקשר בינכם יסתיים. אני חושבת שיש תקווה לאופטימיות

נירה63

New member
"רוקד על שתי חתונות" הכוונה ל..

אישה נוספת או לדבר מה אחר?? בעצם מה שקורה זה שהוא גר בעיר רחוקה ממני, משום שישנה איזו אילוץ משפחתי...ומתוך כך שלא מצליחים להפגש הרבה, והוא חי את חייו שם כלומר נפגש ויוצא עם חבריו( הוא מספר לי על הכל) אבל...לא יודעת... הוא אכן רואה בי אדם מיוחד זה כל הזמן אומר, לשאלתי אותו אם יש לו משהיא אחרת כל הזמן אומר לי שאינו מחפש כי טוב לו איתי. אני באמת במאבקים עם עצמי לגבי הרבה מאוד דברים השנה הזו שאינם קשורים רק בו. שנה לא קלה עוברת עלי מכל זוית שלא אסתכל. מה עלי לעשות כעת? האם להניח לו? לא להתקשר או להמשיך הכל כרגיל? המון תודות לכן ויום טוב.

צ ל י ל 8

New member
בוקר טוב נירה ../images/Emo42.gif

על פניו נראה שיש "צלע שלישית" בעניין. כן, אולי אישה נוספת. יש משהו שגורם לו התלבטות במערכת שלכם. (לפעמים זו יכולה להיות גם האם, אבל לא במקרה שלך..). האם פעם הצעת לו לגור ביחד?

נירה63

New member
צליל יקרה

אין לי צל של ספק שאין אישה ברקע,לא אישה במובן של רומן מהצד. כן ישנה צלע שלישית ועד כמה שאני יודעת, זוהי מחויבות מאוד חשובה כלפי המשפחה,ישנה מחוייבות להיות לגור עם ההורים בשלב הזה של החיים שלו...ענין בריאותי וכו'... הכנות והפתיחות ביננו היא מדהימה,ולא פעם כששאלתי ענה לי ש...מאוד טוב לו איתי ולא מחפש... לענין המגורים,לא ממש לא הצאתי לו לגור ביחד, כרגע זה לא עולה על הפרק ,לי לא מתאים הענין בכלל,לפחות לא כרגע.

נירה63

New member
בוקר טוב בלאק קאט 2

כל הלילה הייתי במתח, חחיבת להגיד שחיכיתי כבר לבוקר לקרוא את דעתכם "יש גורם נוסף..." למה הכוונה? מעניין אם זה מה שאני חושבת. הוא גר רחוק ממני,עולמו החברתי והמשפחתי שם...כאן הוא רק עובד..ומגיע אלי אבל ישנם הרבה אילוצים בדרך... יש גורם נוסף המעיב על הקשר בינכם...למה הכוונה? האם מדובר באישה אחרת? האם מדובר בקושי שלו להתחייב? האם מדובר בקשיים אוביקטיבים כמו להגיע אלי הוא צריך ליסוע 150 ק"מ למשל...ולא תמיד זה יוצא לפועל.

blackcat2

New member
הי נירה../images/Emo13.gif

קלף האוהבים המייצג את מזל תאומים יכול להעיד על הימצאותה של צלע שלישית שמעיבה על הקשר אולם לא ניתן לדעת זאת בוודאות מפריסה ו. יכול מאד להיות שזה לא המקרה וקלף האוהבים פשוט מדגיש כי הבחור מצוי בלבטים גדולים ועדין לא הכריע. עוד מדגיש הקלף כי הבחור אינו משקיען עד הסוף והוא מזגזג. אם הקשר מאד חזק וטוב שווה לחשוב כיצד מתמודדים עם קשיי הניעות ומקדמים קרבה בדרכים נוחות וטובות יותר. למה זה לא קורה אצלכם? אשמח לשמוע ממך. בי

נירה63

New member
האם ניתן ליצור קשר טלפוני איתך?

בכדי להסביר ביתר פירוט ו/או לשמוע דברים נוספים.?

למעלה