אני חדשה כאן ושמחה שמצאתי את הפורום

נירה63

New member
שאלנ נוספת אשאל והיא:

מה עלי לעשות על מנת לקדם את הקשר הזוגי שלי עם ק?

נירה63

New member
עשיתי פריסה שאלה

מימין לשמאל: נער מטבעות מלכת המטות קוסם עולם שלושה חרבות כוח שישה מטבעות קלף סיכום:אוהבים

blackcat2

New member
פרשנות לשאלתך השניה

כל ההתנהלות במסגרת הקשר המדובר היא מתוך התלבטות ואי ידיעה לגבי מה יעלה בקשר הרומנטי המדובר. את צריכה להיות יותר ביקורתית למה שאת חווה במסגרת הקשר. ניכר כי את מעדיפה למסמס את הענין מאשר להתמקד בו אולי מתוך החשש שלך להבחין כי אכן יש בעיה. (נער המטבעות) את חייבת להיות החלטית ולכוון את הקשר למקום אליו את שואפת (מלכת המטות). עליך לעשות זאת בנחישות (הקוסם) אולם גם בחוכמה וזאת ע"י הפעלת קסם אישי, רכות ונשיות. (הכוח) עליך לעשות מאמצים להוציא את תוכניותיך מן הכוח אל הפועל. (הקוסם) דעי את מטרתך, דעי לאן את חותרת ועשי מאמצים להגיע לשם. (העולם) נראה לי כי הבחור שלך נהנה מאד להיות בעמדת השולט. הוא לא כ"כ מעוניין להיות באופן טוטאלי עימך ומצבכם הנוכחי ממלא אחר מבוקשו כרגע ואת צריכה לקבל ולהודות "על פירורי" תשומת הלב שהוא מעניק לך (6 מטבעות). (בעיית הנגישות אינה רלוונטית כאן כי אם זה היה בוער בעצמותיכם הוא וגם את הייתם מוצאים דרך להיפגש בתדירות גבוהה יותר ואולי גם "להתקרב" מבחינה גיאוגרפית. אני חושבת שבגדול צפויה עדין התלבטות גדולה וקושי להכריע בנוגע לזוגיות בינכם כך שהדרך עשויה להיות לא נוחה. מה שמעניין בפריסה זה שהיא מבהירה קיצוניויות בכך שמצד אחד ניכרת נטיה לעקשנות רבה וקשיי הסתגלות ומצד אחר נטייה להתגמשות יתר ולעצבנות. אני חושבת שההבדלים הללו מעידים מעל לכל על ההבדלים בגישה שלכם לקשר כאשר צד אחד יותר אקטיבי- שולט וצד אחר יותר פאסיבי- נשלט. אני חושבת שהפריסה קוראת בקול גדול ליוזמה, לנכונות לפריצת דרך תוך מחשבה ושקילת הצעדים והפעלת חוכמה נשית, רכות וגם מיניות. אשמח לשמוע את דעתך. בי

blackcat2

New member
תעשי פריסת שאלה../images/Emo140.gif

ובחרי 7 קלפים. הקלף השמיני, קלף הסיכום, ייצא אוטומטי. תעלי את הפריסה ונפרש אותה. בי

blackcat2

New member
הי נירה../images/Emo103.gif

אני מעדיפה שנדסקס בתפוז און. אם את רוצה נקבע שעה מסודרת בה נהיה און ליין ונעשה צ'ט. מה את אומרת?

נירה63

New member
משהו יכול לנסות לעזור לי???

שאלתי שאלה נוספת והוספתי את הפריסה לגבי השאלה השנייה. מחכה לשמוע מה דעתכן?

נירה63

New member
קראתי את הפרשנות...ו...

שמעי ישנם דברים שכן הם די נכונים וישנם דברים שלא כל כך,כלומר אני רואה את המציאות קצת אחרת...אבל את יודעת ימים יגידו... בכל אופן המון,המון תודות לך.

blackcat2

New member
את יכולה להגיד ../images/Emo15.gif

מה את חושבת אחרת. אני לפחות אשמח לשמוע.

למעלה