רינג רינג
מ מלאני סי 2 New member 4/5/06 #14 רינג רינג ../images/Emo124.gif../images/Emo133.gif../images/Emo28.gif../images/Emo56.gif
מ מלאני סי 2 New member 5/5/06 #19 המישהי= אני במקרה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo28.gif../images/Emo77.gif
המישהי= אני במקרה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo28.gif../images/Emo77.gif
A actimel New member 6/5/06 #30 הממ, למה רצועת כלב? המפגשים התחילו פתאום להיות מזוכיסטיים מאז שאני הפסקתי להגיע? גו סיון גו
מ מלאני סי 2 New member 6/5/06 #33 הלו, את לא הפסקת להגיע. שיהיה ברור: זה שלא יכולת לבוא לשני מפגשים זה לא אומר שתתפתרי מאיתנו כזה מהר
G galit207 New member 4/5/06 #12 איזו קבלת פנים - חמודים ../images/Emo24.gif קוראים לי גלית ואני בת 19 , אני מעריצה של מלאני כבר כמעט 3 שנים, וכן, יש לי את כל האלבומים שלה ואני מאוד אוהבת את המוזיקה שהיא יוצרת, אני גרה באיזור המרכז.
איזו קבלת פנים - חמודים ../images/Emo24.gif קוראים לי גלית ואני בת 19 , אני מעריצה של מלאני כבר כמעט 3 שנים, וכן, יש לי את כל האלבומים שלה ואני מאוד אוהבת את המוזיקה שהיא יוצרת, אני גרה באיזור המרכז.
ח חולה על משה הדג New member 5/5/06 #22 ../images/Emo45.gif השאלה היא מה יותר חשוב? שאני חפרנית או שכותבים סיון עם ו אחת?
B brit18 New member 5/5/06 #27 ../images/Emo207.gif live- positvly somewhere melt ( אני יודעת שכבר שמתי את הקליפ הזה אבל אני פשוט מאוהבת בקליפ ובשיר איזה שחמותצת גאדד ) -first day of my life -acousticly כפרהה על מלאנייי ה מלכהההה שבת שלום לכולם אוהבתת אותכםםם רעות
../images/Emo207.gif live- positvly somewhere melt ( אני יודעת שכבר שמתי את הקליפ הזה אבל אני פשוט מאוהבת בקליפ ובשיר איזה שחמותצת גאדד ) -first day of my life -acousticly כפרהה על מלאנייי ה מלכהההה שבת שלום לכולם אוהבתת אותכםםם רעות
מ מלאני סי 2 New member 6/5/06 #35 לכתוב סיון עם ו' אחת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gifXD
B brit18 New member 5/5/06 #25 ../images/Emo207.gif - positivly somewhere-live mtv 2003 - do i -live - better alone-live italy 2005
B brit18 New member 5/5/06 #28 ../images/Emo207.gif ראיון חמוד עם מל מ2003 על הדיסק היא אומרת שreason זה אחד השירים האהובים עליה בדיסק וhere it comes again זה שיר אהבה - I TURN TO YOU אחד הקליפים הכי יפיים בעולםם (לדעתי)(אחד השירים היחדים שישר גורם לי להתחיל לרקוד כמו במועדון.. ) -better alone-live
../images/Emo207.gif ראיון חמוד עם מל מ2003 על הדיסק היא אומרת שreason זה אחד השירים האהובים עליה בדיסק וhere it comes again זה שיר אהבה - I TURN TO YOU אחד הקליפים הכי יפיים בעולםם (לדעתי)(אחד השירים היחדים שישר גורם לי להתחיל לרקוד כמו במועדון.. ) -better alone-live
A actimel New member 6/5/06 #31 ברוכה הבאה לפורום תהני תשתלבי בכייף... לכל חדשות עדכניות אפשר לפנות לרד הידוע בכינויו "רד רקורדס" המשרד - איפשהו בתל אביב חחחחחחחחחח
ברוכה הבאה לפורום תהני תשתלבי בכייף... לכל חדשות עדכניות אפשר לפנות לרד הידוע בכינויו "רד רקורדס" המשרד - איפשהו בתל אביב חחחחחחחחחח