תגובה........./images/Emo66.gif
אני אומנם"רק" בת 21 לא נשואה וללא ילדים אבל לדעתי אם יש משהו שאת מאוד רוצה תעשי זאת........ אני לא חושבת שאת צריכה לחשוב בקטע של עונש מ ה´, זה לא פייר שמפחידים אותך....... תהיה חזקה ותקשבי רק לעצמך ואם את חושבת שאת באמת רוצה אז תעשי זאת ילדים זה הדבר הכי חשוב בחיים....... אז שיהי בהצלחה.....
תגובה.......אני חדשה פה ויש לי התלבטות-זהירות א
אני אמא ל-3 ילדים, ילד ראשון טבעי (מנישואים קודמים) ותאומים מנישואים נוכחים (טיפולי IVF). אני באה ממשפחה שקולה ואין לי אחים או אחיות. ולמה אני מספרת רת כל זה?, מכיוון שאנחנו רוצים עוד ילד, (אין לי כסף לIVF נוסף ולכן אם כן נלך על החזרת מוקפאים) הבעיה היא שכל מי ששומע אותנו מדברים על זה מגיב כך:*"למה את צריכה עוד ילדים, לא מספיק לך?" *"ילדים זה לא רק להביא". ועוד כל מיני. נכון שילדים זה לא רק להביא וזהו, אבל זה כל מה שישאר לי אחרי שההורים שלי ילכו,האחיינית ההכי קטנה של בעלי בת-13, אז תארו לכם מה גילאי הגיסות. שלא לדבר שזה אחד הדברים שמחזיקים את ההורים שלי, וההכי חשוב שאני מרגישה שאני רוצה עוד ילדים, ממש רוצה. - עכשיו באה הבעיה שלי:אני מפחדת שה´ יעניש אותנו מרוב שאנחנו רוצים עוד ולא מסתפקים עם מה שיש.שיצא ילד חולה או כל מני דברים אחרים. אני יודעת שזה נשמע מאוד טיפשי, אבל החששות האלו הן אלו שגרמו לי להפסיק את הבדיקות באמצע. יש לציין שבני הבכור בן-6.5 והתאומים בני שנתיים ולא הייתי רוצה להביא ילד עוד פעם הפרש כזה גדול של שנים, אין כמעט קשר ביניהם, נכון הם משחקים יחד, אבל איפה הוא...ואיפה הם. מה דעתכן?
אני אומנם"רק" בת 21 לא נשואה וללא ילדים אבל לדעתי אם יש משהו שאת מאוד רוצה תעשי זאת........ אני לא חושבת שאת צריכה לחשוב בקטע של עונש מ ה´, זה לא פייר שמפחידים אותך....... תהיה חזקה ותקשבי רק לעצמך ואם את חושבת שאת באמת רוצה אז תעשי זאת ילדים זה הדבר הכי חשוב בחיים....... אז שיהי בהצלחה.....