גיוס נעים שיהיה לך
צ צופית6 New member 28/6/06 #32 באמת?! לא אין לי מושג לאן. אני רק יודעת שב- 17/7 ושיש לי כבר תפקיד אין לי מושג מה ואיפה. את יודעת?
A archer girl New member 23/6/06 #9 קונדה../images/Emo160.gif../images/Emo7.gif../images/Emo79.gif אז, בעוד כ-5 שעות, אני יוצאת לשדה התעופה. אני טסה לקנדה עם אבא שלי ואחזור רק בעוד שבועיים. אמ, אתגעגע אליכם מאוד 3> תשמרו על הפורום חי. אוהבת אתכם
קונדה../images/Emo160.gif../images/Emo7.gif../images/Emo79.gif אז, בעוד כ-5 שעות, אני יוצאת לשדה התעופה. אני טסה לקנדה עם אבא שלי ואחזור רק בעוד שבועיים. אמ, אתגעגע אליכם מאוד 3> תשמרו על הפורום חי. אוהבת אתכם
A archer girl New member 23/6/06 #10 הו שיט שיט שיט../images/Emo79.gif זו הייתה אמורה להיות הודעה חדשה. נווו ><
W wanted dead or alive New member 24/6/06 #11 למה פנים ככה ??? מותק!! את נסעת לטייל בקנדה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תשמחי ותהני לך שם!!!!! בשביל כולנו!! נתגעגע אלייך ומחכים לסיפוריםםםםםםםםםםםםםם!!!! ותמסרי אהבתי לכל קנדי שאת רואה
למה פנים ככה ??? מותק!! את נסעת לטייל בקנדה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תשמחי ותהני לך שם!!!!! בשביל כולנו!! נתגעגע אלייך ומחכים לסיפוריםםםםםםםםםםםםםם!!!! ותמסרי אהבתי לכל קנדי שאת רואה
N nowhere kid New member 24/6/06 #12 ../images/Emo221.gif../images/Emo42.gif =[[[[[ תהני לך אבל! =] ואני בטוחה שתהני^^ אבלאבל, לא הספקתי לדבר איתך לפני =[[[ ואני אתגעגע =[[[ 33333>
../images/Emo221.gif../images/Emo42.gif =[[[[[ תהני לך אבל! =] ואני בטוחה שתהני^^ אבלאבל, לא הספקתי לדבר איתך לפני =[[[ ואני אתגעגע =[[[ 33333>