תמונה של טיירה המהממת.. חיחי
ע עדידון קופידון New member 17/12/04 #24 היי יש לי שאלה לגביי התמונה... אני מחפשת אתרים שאפשר להוריד מהם תמונות של הטופ מודל ושל טיירה בנקס איזה שהן המלצות? (התמונה ממש יפה)
היי יש לי שאלה לגביי התמונה... אני מחפשת אתרים שאפשר להוריד מהם תמונות של הטופ מודל ושל טיירה בנקס איזה שהן המלצות? (התמונה ממש יפה)
S S i m s G i r l New member 18/12/04 #25 אמ... בטח שיש אבל לא שאני מכירה ..... חח אבל יש אפשרות להיכנס לגוגל ולחפש בקטגוריית תמונות...
ו ורד דפ New member 16/12/04 #22 ספויילר זה כש.. מגלים משהו מראש, לדוגמא-מי עפה ובאיזה פרק..או סוף של סרט/ספר לפני שראית אותו. זה בעצם כשמגלים לך משהו לפני שראית/קראת/שמעת אותו... אהה מקווה שתביני אנלא יודעת להסביר כ"כ טוב =]
ספויילר זה כש.. מגלים משהו מראש, לדוגמא-מי עפה ובאיזה פרק..או סוף של סרט/ספר לפני שראית אותו. זה בעצם כשמגלים לך משהו לפני שראית/קראת/שמעת אותו... אהה מקווה שתביני אנלא יודעת להסביר כ"כ טוב =]
« «SHUIS FAN 4 EVER»• New member 16/12/04 #23 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif קוראים לי נועה. אני לא כותבת פה הרבה כי לא יוצא לי אבל לא נורא
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif קוראים לי נועה. אני לא כותבת פה הרבה כי לא יוצא לי אבל לא נורא