"אני חדש/ה בפורום"

• פותח הנושא loba
  • פורסם בתאריך

loba

New member
היי אני חדשה פה!

היי אני בת 15, והתוודאתי לראשונה לביטלס כשהייתי בת 9-10... רק היום גיליתי את הפורום הזה וזה נורא משמח לראות שיש להם פורום! וזה שעד היום עוד יש להם מעריצים בגילאים שונים בעולם מוכיח שהם באמת היו (ויהיו) מפורסמים יותר מאלוהים! רציתי רק לשאול אתכם מה פחות או יותר הגילאים שלכם, ולמה ואיך התחלתם לשמוע את השירים של הביטלס? תודה, LOBA

M i k a M o o

New member
היי...!../images/Emo42.gif

קוראים לי מיקה, אני מכורה לביטלס ואני ממש אשמח להצטרף לפורום הזה
. אני בת 13 וחצי (14 ביולי) ואני הכי אוהבת את פול מקארטני. מה שהכי משך אותי להצטרף לכאן זה המאמר על מותו של פול כביכול, וזה ממש מפחיד אותי לשמוע שירים שלהם עכשיו ובטעות להתקל באיזו אמרה על מותו של פול. אם למישהו יש עוד מידע אני אשמח לדעת. ביי.... מיקה!

שלום לכולם!

קוראים לי נטע ואני בת 16, ולי תמיד היו הביטלס חלק מהחיים (הורים מכורים) ולא מזמן גם אני נדבקתי במחלה הזאת... אני עדיין לא "מומחית" במה שקורה כאן.... אבל אני מקווה ללמוד מהר... אז אני מקווה להשתלב בפורום.... וזהו....

להצטרף לפורום

למנהלת האתר שלום! הייתי רוצה להיות חלק מהפורם המקסים הזה, ואני מבקשת לדעת מה לעשות. אף פעם לא הייתי חלק מפורום, אז אני לא ממש מבינה איך הכל הולך. פשוט, אף פעם לא פגשתי מישהו שאהב את ה- Beatles כמוני והפורום הזה ממש ריענון! הייתי שמחה לתשובה ממך- פני ליין.

Another Girl

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

בהמשך העמוד או בעמוד הבא יש הוגעה בנושא "סקר:איך התחלתם להתעניין בביטלס?" שם כל אחד מספר איך ומתי. את הגילאים את יכולה לראות ב"רשימת חברי הפורום" שבמאמרים,למרות שלא כולם מופיעים בה (וחבל!)

loba

New member
היי!!!

גם אני חדשה, בת 15, גם אני התחלתי לאהוב את הביטלס (בכיתה ה'), אבל בגלל ההורים... בכלל נראה לי, לפי מה שקראתי, שהרוב כאן התמכרו בגלל הורים...חחח... תהני!

Boo9ie

New member
היא מנהלת הפורום

יפה לך את רואה הודעה? תעני עליה. את מרגישה פרץ של כתיבה יצירתית? כתבי משהו, בצפייה מורטת עצבים לתגובות קבלת הודעה ממני...חבל, אה? בוגי, בברוכים הבאים

Anna Karenina

New member
לא צריך לעשות כלום. ../images/Emo9.gif

פשוט לכתוב, ולהשאר איתנו. ברוכה הבאה..!!

אלרוס

New member
בד"כ בשלב זה הייתי נותן את

הטפסים המפורסמים שלי, טפסים של כל מני התחייבויות אבל בגלל שזה הפורום הראשון אני לא רוצה להלחיץ סתם (בהתחשב שזה שקר מוחלט) ולגרום לך עוגמת נפש.

כמה חבל

תודה רבה על ההתחשבות! וסלח לי(בהתחשב שזה שקר גמור) על כך שאני כזאת תמימה ונוחה להשפעה. סתם- ברצינות עכשיו... זאת היית הודעה מטומטמת. אני יודעת. עימכם הסליחה.

זה די פשוט...

את מגיבה להודעות של אחרים
לא צריך אישור של המנהלת
(אם כי יהיה נחמד אם היא תיתן לך את ברכתה
)

או.קי

שלום לך! תודה שענית לי, ולהרגיעך-מנהלת הפורום נתנה לי ברכתה. אז, אני מקווה למשך פורה של ההתכתבות, ולהתראות!

Another Girl

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אין צורך באישור שלי,זה פורום פתוח לכולם. את מוזמנת להשתתף בדיונים ולהנות מהפורום בכלל.

למעלה