"אני חדש/ה בפורום"

• פותח הנושא loba
  • פורסם בתאריך

100police

New member
ברוכה הבאה...

אני בן 11, התחלתי לאהוב את הביטלס בתחילת השנה (כיתה ה'), והמממ... מאז שהגעתי לפורום הזה למדתי יותר מדי מהר. אולי חוץ מהמורה שלי לאנגלית אני מבין יותר על הביטלס מכל הביצפר שלי יחד...

i am lucy

New member
ברוכה הבאה... אני מכירה מיקה בת 13

אולי זאת את? מאיפה את?

The Walrus

New member
לא כדאי לך לדעת...

אני יכול לתת לך אתר מאוד מעניין, אם כל ההוכחות עם תמונות אני לא בטוח שאני מציע לך, לי היה סיוטים מלשמוע את ג'ון אומר "PAUL IS DEAD MAN, MISS HIM, MISS HIM..." או מלראות את השלד שמוסתר בעמוד 23 נדמה לי בחוברת של MAGICAL MYSTERY TOUR הדיסק המקורי. הכתובת: http://members.fortunecity.co.uk/paulisdead תיאור מוואלה: יש כזאת תיאוריה בת שנים, שצימחה לה עור וגידים וטוענת בקול רם: פול מקרטני, החיפושית הנערצת, מת בתאונה ב-1966. לא גילו לנו, והביאו מחליף המתחזה לו עד היום. לא מאמינים? הוכחות באתר אם את מעדיפה משהו בעברית תיכנסי לכאן: http://study.haifa.ac.il/~alevy07/paul.html יש כאן דברים נוספים כמו: איך וויליאם החליף את הגדול מכולם (פול) כמלחין ויוצר? איך וויליאם למד לנגן על באס כל כך מהר? איך הם הספיקו לארגן את זה כל כך מהר? מה פירוש השיר TOMMOROW NEVER KNOWS? וההוכחה המוצקת היחידה: על בדיקת המעבדה ההיסטרית שהגיעה למסקנה מפחידה מאוד: הבנאדם ששר את ELEANOR RIGBY הוא לא אותו בן אדם ששר את PENNY LANE!!! שניהם של פול... או אולי, אלינור ריגבי של פול ופני ליין של וויליאם? תיכנסי ללינקים הנ"ל רק אם את רוצה להמשיך לישון טוב בלילה... ותנסי להעביר שירים אחורה, זה נחמד... מצאתי בSGT PEPPER איפשהו משפט כמו "MY COMPUTER BROKE DOWN" :)

100police

New member
תהרגו אותי...

אבל איך משמיעים אחורה..? בכל מקרה, לצערי לא הצלחתי להפעיל את המשפט של get me out... ובאיזה שיר יש את הקטע של paul is dead? כן כן, אני מעוניין לשמוע את זה... גם אם זה יעשה לי בעיות לישון... גם לראות את מג'יקל מיסטרי טור בא לי לראות, גם אם זה יהרוס את כל הדעות שלי לגבי הביטלס...

The Walrus

New member
ברוך הבא...

גם אני די חדש פה, איזה שבוע, ואני נורא נהנה! חוץ מהפורום יש כאן מאמרים מצויינים שנכתבו בידי חברי הפורום (אפילו לי יש כמה...) וקישורים מעולים ועוד המון כיף!!! את מוזמנת לכתוב בפורום ולכתוב מאמרים על מה שתרצי, זה נורא כיף! אני רק שבוע פה וכתבתי כבר 4 מאמרים! במילה אחת אני יכול להגיד לך: תהני!

magic goldfish

New member
חברי הפורום יאלצו לסלוח לי....

שאני מצטט להקה שהיא לא הביטלס, אבל Welcome to the jungle We got fun 'n' games We got evrything you want Honey we know the names We are the people that can find Whatever you may need If you got the money honey We got your disease בקיצור, ברוכה הבאה

היי

היי לובה! גם אני בת-15, ולראשונה התוודתי לביטלס בגיל 6,ומאז הכל היסטוריה! הייתי רוצה לשמוע ממך, כי נראה לי שאנחנו הצעירות בפורום ובכלל חשבתי שכבר אין חיה כזאת- נערה בת 15 שהמוזיקה(והאנשים) שהיא הכי אוהבת זה הביטלס! אז נשתמע....

למעלה