אני חדש פה, שלום!!

tulle music

New member
יכול להיות...

האמת שיש לאבא שלי פטיפון ואנחנו בכלל לא משתמשים בו אני לא מבין מה יש בו שאין במערכת...??

weird dust

New member
כמה דברים

יש לך תקליטים? אם כן איזה? איזה פטיפון יש לך? (פטיפון חדש\ישן יש בו אפשרות לפליי) אם תקשיב לזה אולי תמצא בזה משהו מעניין פטיפון הוא פחות טוב מהסידי מבחינת איכות ורובם הם מונו או סטריאו פשוט וכשאני שומע דרך המחשב אז אני מקבל מוזיקה ב4 רמקולים וכאן רק ב2 (אני שומע דיסקים דרך הסי די רום ומשם זה עובר ל2 מערכות כלומר ל4 רמקולים) אבל בכל זאת יש בו משהו אחר אולי זה בעצם בגלל שהוא המקור של המוזיקה הזאת

tulle music

New member
בחלק מהדברים אני מסכים איתך...

אני מבטוח שזה נותן יותר את ההרגשה של פינק פוליד של שנות השבעיים, אבל מצד שני האיכות למשהו, אז אני לא יודע אם זה שוה את ה feel

weird dust

New member
אם יש לך פטיפון ותקליטים

זה בהחלט שווה חוץ מזה כל החבר'ה נדהמים לגלות דבר כזה אם אין לא שווב להשקיע תיקנה דיסק בחצי מחיר

tulle music

New member
בחלק מהדברים אני מסכים איתך..

יכול להיות שזה באמת מחזיר אותך טיפה אחורה ונותן לך את ההרגשה של פינק פלויד של פעם, אבל מצד שני כמו שאמרת האיכות לא מי יודע מה ואני לא יודע אם זה שווה את ה feel ....

tulle music

New member
meddle,animals

meddle,animals הם שתי האלבומים שאתה כמעט בטוח שתענה מהם יותר... יש לי כבר את שלושתם ו The Piper At Gates Of Dawn זוהי בכלל לא היכולת של פינק פלויד

NIR Y

New member
לאאא אל תעשה טעות

ככה כולם נותנים לך לוותר על דארק סייד, לא בסדר ! תשמע עוד את דארק סייד תאמין לי שאם אתה אוהב את פינק פלויד תואהב גם את זה, פשוט קצת יותר קשה להתחבר עליו.(תשאל גם את בינג :))

N a V e

New member
בדיוק !

ברוך הבא,קודם כל. ואל תוותר על דארק סייד.כדאי שתנסה אותו לפני שאתה קונה אחרים.

edlessme

New member
אהלן וברוכים הבאים...

אני חושב שכדאי לך ללכת על אטום הרט.. ואל תוותר על דארק סייד... לפחות באופן מוחלט... בעתיד אולי תגלה אותו מחדש אחשלי...

tulle music

New member
שלום..gboy

כמו שאמרתי לך meddle הוא אלבום מצוין ועליו אני ממליץ לך ...

למעלה