אני חדש פה :)

BNary

New member
אני חדש פה :)

(האשכול היכרות לא קופץ, אז כתוב פה מה שכתבתי באשכול היכרות. מקווה שתסלחו לי על זה
) אני חדש פה, בן 14 מחולון. מנגן חצי שנה על גיטרה (קלאסית בינתיים, כשאני אלמד מספיק אני אעבור לחשמלית), וניגנתי שנתיים על פסנתר שמזה אני לא זוכר כלום. אני אוהב בעיקר תכנות מחשבים (מתכנת PHP/ASP/VB/C/CPP/ASM) וגם משחקי מחשב, בעיקר Counter-Strike Source. אני אוהב גם לצלם, סטילס. אני אוהב מוזיקת רוק מכל הסוגים, וגם טראנס פסיכודאלי (2 דברים לא ממש קשורים, אהה?) הלהקה שאני הכי אוהב היא Radiohead (ובגלל זה אני בפורום הזה, לא?), אחריה באות להקות וזמרים לא פחות טובים (בעצם כן פחות טובים) כמו Pink Floyd, David Bowie, Rolling Stones, Metallica, Coldplay, Aerosmith, Oasis, Queen ועוד הרבה, שאין לי כוח לפרט. אבל הלהקה שלדעתי מעל כולם - Radiohead. יש לי את כל האלבומים שלהם. לא חשבתי על לחפש קהילת Radiohead, עד שהרעיון המוזר עלה לי לראש.

Mode Designer

New member
ברוך הבא!

איש רב אשכולות!! יש מגמת מוסיקה מצויינת בתיכון ק"ש חולון, נראה לי שהיה מתאים לך ללמוד שם... אני למדתי שם לפני 900 שנה..

BNary

New member
אוקיי, ממש קרוב לבי"ס שלי :)

אני לומד באיילון במגמת מחוננים, לא נראה לי שאני אעזוב את הבי"ס הזה אבל תודה :)

חרטושה

New member
ברוך הבא. ../images/Emo140.gif

טוב מאד שאתה כאן. אני אשאל אותך אולי אתה יודע. אולי יש לך עוד המלצות בנושא של משחקי מחשב? כבר מלא מלא זמן אני מחפשת משחקים חדשים אבל שום דבר לא מעניין אותי מאז warcraft. אולי יש לך עוד המלצות למשהו טוב בסגנון (אסטרטגיה)? חוץ מזה יש לך טעם מוסיקלי מעולה לדעתי.

BNary

New member
אז ככה

משחקי אסטרטגיה אין הרבה, אבל בכל מקרה, ממה שיש אני ממליץ על Age of Empires 3 ועל Empire Earth 2. אם לא תאהבי את הסגנון הזה אז יש את Rome: Total War ו-Rise of Nations. עוד משחק נחמד זה Civilization 4. ובקשר לטעם המוסיקלי, תודה, אני יודע שאני שומע אחלה מוסיקה D:

חרטושה

New member
וגם צנוע.

Civilization באמת הסתדרתי איתו חלקית. אני מקווה שהם שיפצו קצת את הגרפיקה המעפנה, אבל בהחלט המלצה טובה. Age of Empires ראיתי את העטיפה והתלהבתי. עוד לא יצא לי, אבל סימנתי וי ונבדוק. Empire Earth נבדוק. תודה.

kittycatbone

New member
אייג' אוף אמפיירס שליטה!!^^

אני זוכרת שפעם פעם פעם ממש אהבתי לשחק בage of empires 2...
ואז יצא empire earth, שזה אותה חברה או משהו כמו משחק המשך.. וזה אפילו יותר מגניב
למרות שזה צפוי, אבל לא ידעתי שיש empire earth2
הקיצר, אני ממש ממליצה על המשחקים האלה, סופר כיפים
במיוחד למי שאוהב וורקראפט
וכל הtotal war למיניהם, גם מאוד מגניבים... למרות שאף פעם בעצם לא ממש שיחקתי בהם, אלא אח שלי הגדול משחק בהם... אבל הם גם אותו סגנון.. רק שזה הרבה יותר קשור לאסטרטגיה ו*תכנון* מלחמות והקיצר כל מה שמחוץ למלחמה עם קרבות גדולים ממש בין פה לשם.. משהו כזה.

avki

New member
../images/Emo45.gif אחלה המלצות!

רק שRise Of Nation המשחק הכי משעמם ששיחקתי בו כבר שנים. בשיא הרצינות. והוא גם לא מתוחכם בשיט. כאילו לקחו שחמט והוסיפו לו פווווול פאצ'ים והפכו אותו למשחק אסטרטגיה בזמן אמת
וRome: Total War באמת אחלה משחק, הטוב ביותר בז'אנר שלו. מEmpire Earth 2 קצת התאכזבתי כי הם לא ממש שפרו את המשחקיות עצמה שזה בעצם כל המשחק... Age of Empires 3 בהחלט מעולה, למי שאהב את המשחקים הקודמים (שיחקתי רק בדמו). Civilization 4 זה כבר סיפור אחר לגמרי. זה אחד המשחקי אסטרטגיה הגדולים של השנים האחרונות. הוא מסורבל כמו קודמיו והגראפיקה לא מטורפת כמו קודמיו, אבל זה בסדר כי הוא פשוט אדיר. מומלץ בטירוף לכל אותם גיקים שאוהבים את סדרת Civ.

אפרופו אסטרטגיה סטרונגהולד!!!!!!

אחד ה-משחקים! (יש כמה סטרונגהולדים, יש את המסעות צלב שהכי אהבתי..) אמנם הגרפיקה די עלובה והכל... אבל הרעיון של המשחק, נורא נורא יפה! הוא מורכב, ותלוי בהרבה דברים. למשל אתה צריך לקבל את אהדת העם, ואם יש לך נמוך מדיי אנשים עוזבים את הממלכה שלך, או למשל רק בשביל לייצר לחם אתה צריך שדות חיטה מטחנת קמח וכו'. הכל מורכב יפה ואמיתי כל כך! עוד משחק ממש מורכב ויפה זה סטלרס! בכלל אסטרטגיה זה טוב!

avki

New member
סטלרס זה אחלה, אבל המשחקיות

חולנית לחלוטין, וכמו כן העלילה, הגראפיקה וכו'. כאילו לא ברור מה ניסו לעשות שם... ואם כבר ניהול ממלכה כזה אסטרטגיה אז Lords of the Realms. זה באמת מעולה.

המממ בעיקר ב-Dota

שזה משחק רק של גיבורים, כאילו יש לך גיבור אחד ואת מעלה אותו לבלים, וקונה לו חפצים ושילובים ובלגאנים. אבל יש עוד כמה מפות חמודות :)

avki

New member
אני יודע מה זה! :\

באיזה גרסה של דוטה אתה משחק?

BNary

New member
וואלה :) פעם הייתי משחק 1.6

באיזה קלאן אתה? אולי אני מכיר... (תענה בפרטי זה כבר לא כ"כ קשור לפורום חח)

למעלה