אני חדש פה :)

kittycatbone

New member
ברוך הבא!!../images/Emo24.gif../images/Emo8.gif

תהנה כאן בפורום!
כמו שכבר סיכמנו, אם אתה לא אוהב באפי או מחשבים, או שאתה מעל גיל 20, אז אתה לא שייך לפורום. אבל אתה אוהב מחשבים, אז אתה כן
חח סתם
אניוואי, ברוך הבא
רדיוהד בהחלט להקה שולטת^^

דורפל

New member
אז מזל שאני אוהב באפי *ו* מחשבים

אחרת הייתי זקן מדי בשביל הפורום?

LostChild

New member
ווידוי

לא מבין את התכנית הזו (באפי ציידת הערפדים) בכלל טלוויזיה לא עושה לי את זה

avki

New member
האמת, שנראה לי שכל בנאדם יכול

להתחבר לכל עשרת האומנויות... זאת אומרת, זה שיש דברים בטלויזיה שאתה לא אוהב לא אומר שאתה לא מתעניין בטלויזיה. אני בעצמי לא רואה (כמעט) טלויזיה. אבל אני מוצא בעצמי דברים שאני רוצה לראות, ואז אני מתיישב לראות אותם. אני יכול להכליל ולהגיד ש'אני לא מתחבר לטלויזיה' אבל זה פשוט לא יהיה נכון. רוב הטלויזיה זה זבל, ולכן אני לא מתחבר אל זה. אבל יש דברים שווים צפיה (או לפחות דברים שאני אוהב או רוצה לראות), וזה כבר הורס את כל ההכללה. מצטער על הבולשיט

kittycatbone

New member
חח..

את האמת שלמשל יש לי חברה שהיא מאוד מאוד מאוד אוהבת את הסדרה באפי, אבל היא בכלל לא אחת שרואה טלוויזיה. כאילו נעזוב את זה שבכלל באפי כבר לא משודרת כרגע בשום מקום בטלוויזיה בישראל, אלא שגם יש את נפלאות האינטרנט, או הדיוידי, ולא צריך להיות "חובב טלוויזיה" בשביל לאהוב סדרות טלוויזיה מסויימות. if you get my point למען האמת, שאני מכורה לטלוויזיה מאוד. אני רואה מלא סדרות טלוויזיה (גם אם זה לא ממש בקביעות חוץ מכמה..) ומאוד אוהבת לראות בזמן הפנוי שלי סרטים... אבל, אני שונאת סדרות ריאליטי למיניהן, שזה באמת השפל של השפל... (לא יודעת מה הקשר עזוב
)

kittycatbone

New member
קוטלתתתתתתתת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

(מזכיר לי הרצאה אחת מכנס באפי
) הממ, וכל אחד והטעם שלו בסה"כ, אין לי טעם לשוחח על זה יותר מדי

kittycatbone

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה רק אומר שאתה בדיוק משתלב לפורום
הממ סתם
(אנג'ל הגיב לי! אנג'ל הגיב לי!)