אני חוזרת ושואלת שוב..

Lifes Music

New member
אוי ואבוי

כותבת כתובות מונוסונית קטנה רוצה להצטרף לניסויים שלי עם רקטומים של חיות גדולות כגון קרנפים?!

Kinky DeviL1

New member
יש לי רעיון מאגניב ביותר!

אם אני משרשר לא נכון...אז סליחה מראש אל תקפצו עליי בקשה... חחחחח מה דעתכם על ה4.10.04? זה יוצא עם מפגש פורום היהודים... ויש פה כמה אנשים מפורום היהודים (אני טועה?) ככה אפשר גם וגם :) איך אני?

Lifes Music

New member
חרא רעיון

כי אז אנשים ששיכים ל-2 הפורומים יתלבטו עם מי להסתובב זה ברור שאנחנו והיהודים לא נסתובב ביחד כי זה פשוט לי ילך.....אבל יופי מחשבה...

Kinky DeviL1

New member
למה חרא?..

מה הבעיה ששייגעצים יסתובבו עם יהודונים? (זה נשמע אנטשמי יהודון?חחח) אני הצעתי את זה מיכוון שיש פה הרבה מפורום היהודים... עם יהיה בשני תאריכים שונים יהיה קשה להגיע או סתם מציק לא'דעה... יום טוב :)

LiTtalTal

New member
בעקרון לי אין בעיה עם זה!

אני אכיר עוד אנשים.... יעלה לבניין בכי גבוה (במידה שנהיה בעזריאלי זה יהיה הכי טוב!) אזרוק את בן מלמעלה....(מגיע לו!
)... הבעיה היחידה היא שאני לא אוהבת היהודים...(..בלי קשר ליהודים אממ..) אהההההההההה ותגידו כבר שעות והכל......... ****רק לא ראשון כלשהו ב20:00 או בסביבות השעה 8...******

Lifes Music

New member
לא יודע......

מצד אחד אחלה רעיון מצד שני לא.........כי אולי פורום יצרה להיות עם עצמו לקצת לא יודע זה דעתי צריך לשאול ב-2 הפורומים

LiTtalTal

New member
אבל אחרי זה יש לחץ של הבגרויות.....

אני לא יכולה אחרי סוכותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

למעלה