אני חוזר[=

CuteRic

New member
אני חוזר[=

טוב רי שדיי פרשתי (בגלל שמאיה פרשה מניהול וחשבתי שהפורום יפול) החלטתי להיכנס ולראות מה קורה.. ו.. אני בשוק. אריאלה אין לי מה לומר, את פשוט הרמת את הפורום. הבנת את הקטע - בישביל להרים את גילת, צריך לשחד אותנו. XD לכל המערים של גילתי יש רצון שהיא תצליח, אבל אין את ה"מוטיצביה" הזאת שאת הצלחת לתת לכולם פה. אז החלטתי שמה, כולם פה ידברו עם גילת, יקבלו קטלוגים, סינגלים, ואני ישב בצד? לא לא לא. אז אני אשמח לקבל את המסנג'ר של אריאלה, תגידי לי בידיוק מה צריך לעשות, אילו תחנות רדיו ן הכי חשובות, ואני מבטיח לעשות הכל, ושאני עושה הכל אני עושה הכל. (כי מה לא עושים כדי לקבל שיחה מגילת? D: ) אז המסנג'ר שלי זה [email protected], ואני גל ד"א, הייתי פה לפני הרבה זמן, שהפורום דיי היה מת. אבל עכשיו כשארילה פה, ומאיה פה, אין מה לומר.[=

גל, כפרה... ברוך הבא מלך../images/Emo24.gif

תודה רבה על המילים הכיפיות על הבוקר. כיף לשמוע אותך ככה. אני מאמינה בעבודה קשה, אבל עבודה מתגמלת. מי שיעבוד יקבל. אין חוכמות בכלל!! אני רואה את הפורום הזה כבית ולא פורום רגיל של תפוז. בבית הזה לכל אחד יש חלק, יש זכויות ויש חובות. החוב היחידי הוא להיות בן אדם. בן אדם שמתחשב באחרים ולא חושב רק על עצמו מתקבל בברכה. כל השאר הם בגדר זכויות. אני מאמינה שמגיע לכם הרבה, כי אתם מפגינים נאמנות אמיתית שגילת, וזה הכי חשוב. אתם יכולים לכתוב מה שבא לכם ועל איזה נושא. לא רק על גילת. אתם יכולים לספר על מה שהולך לכם בחיים ובכלל. ולמה? כי זה בית. בבית מותר הכל. אם לא כאן, אז איפה??? נשמתי, טוב לראותך כאן. המסנג'ר שלי הוא : [email protected] תתחבר אלי, ואני אאשר. יאללה חומד. חיבוק ענקי וקדימה, תספר גם לחברים שלך על הבית הזה ותגיד לכולם שהם מוזמנים אלינו לכוס קפה ועוגה...
אריאלה.

CuteRic

New member
תודה[=

אל תדאגי, אני אספר O: והוספתי אותך למסן כבר אתמול.. (ראיתי את המסר ששלחת לי..) אבל עדיין לא הוספת אותי.. או שלא התחברת..

אני חייבת להגיד לכם משהו על גל....

אחד האנשים שהכי כיף לדבר איתו במסן זה גל. בחיי, אחלה חמוד שבעולם. יאללה... תחליפו בינכם כתובות ותתחברו במעבר לבית שלנו. כדאי לכם, כי יש פה חבר'ה תותחים אחד אחד. גל... יור דה מאן !!!

CuteRic

New member
אה...

דבר ראשון אל תגזימי.. דבר שני, תאמיני לי שאת הרבה יותר מגניבה. לא חשבתי שיכול ליהיות כיף לדבר עם אישה כמוך..

חחחח...נשמה!!!! אנ בכלל לא מגזימה....

אתה באמת מקסים ובאמת אחלה גבר. אני חברה של כל החברים של הילדים שלי, אבל גנוב כמוך לא הכרתי. החברים של הילדים שלי באים לפה הביתה ויושבים איתי ואנחנו צוחקים יחד, אבל בך מצאתי משהו אחר. אתה עוד תהייה כלי-כלי כשתהיה גדול, אני כבר רואה את זה עכשיו, ויש לי יכולת מיוחדת לראות דברים מראש, ולא לטעות... אתה יודע, יכולת כזאת של "זקנים"... חחחח.... תזכור מה שאמרתי ותראה עוד כמה שנים שצדקתי. יש פה בינכם כמה משובחים באמת. אני כל הזמן מספרת לגילתי עליכם. אחד-אחד. על כל אחד היא מקבלת דיווחים און ליין. אמרתי לה שלשום בפון שיש כמה מכם שהולכים להיות הדבר החם הבא בשוק. אתה אחד מהם. חכה ותראה אם ה"זקנה" הזאת שכותבת עכשיו תהיה צודקת..... שולחת לך חיבוק ענקי, יא מלך !!!

את? את עיזה פזיזה??אין מצב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

את יודעת שאני מתה עליך. כל בוקר אני מחפשת בהודעות את הדובי והבועית שלך, אז את עז? אין מצב!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כפרעליך !! מאוד כפרעליך !!!!! תעזי לחשוב אחרת ותסתבכי איתי, דיר באלאק !!! מתה עליך בובה!!!!!!! את אחת הראשונות שנכנסו לי ללב בסערה. אל תעיזי לשכוח את זה, מובן ???????ע כשיו תעני לי מהר... מי אוהבת אותך יותר ממני, אה??? נו... יאללה, אני מחכה. תעני ...

מה אני רואה בך? אני אגיד לך בדיוק מה אני רואה

אני רואה קסם של ילד. ילד מתוק, חברותי, מתקשר, אמיץ {ואני יודעת למה אני אומרת את זה...}, חבר טוב ונאמן, וכשרוני במיוחד. ילד שהוא חבר אמיתי, ושאפשר לספר לו הכל ולהיות בטוח שהוא לא יעביר הלאה את מה שאומרים עליו. ילד קצת סגור ששומר לעצמו את הדברים שבאמת מציקים לו. אתה בוחר בפינצטה את החברים שלך, ומעדיף חברת מבוגרים, כי אתה בוגר מאוד בנפשך. אתה מחפש תשובות אמיתיות, ולא מתחנפות. אפשר לסמוך עליך, כי אתה יודע מה שאתה אומר. אתה קצת מבולבל לפעמים, וזה נובע ממחשבות מתקדמות {אתה חושב לעומק וזה לפעמים מבלבל אותך}. אתה לא מסתפק בתשובות מתחמקות, כאלו שבדרך כלל מבוגרים חסרי סבלנות נוהגים לזרוק לילדים, כדי לחפף אותם ואו שיעזבו אותם לנפשם. אתה ילד שונה. ילד אחר. לא כמו כולם. הדברים שכאילו אמורים לעניין ילדים, לא בדיוק מושכים אותך. אתה מחפש משמעות לדברים. לא מסתפק בכיסוי החיצוני. אתה אוהב לדעת הכל על הכל. ילד שמכבד מאוד את אבא ואמא, וילד שיש לו תחושות בטן {אינטואיציות} חזקות. אתה הכותל המערבי של כל החבורה, כי יודעים שיש לך חוכמת חיים {עברת הרבה בחיים}, והעיצות שלך טובות וחכמות. החכמה שלך היא בכמה מישורים, ולא רק בלימודים. אתה יודע להגיד את המילה הנכונה בזמן הנכון ואתה לא מעצבן. אתה טוב. כולם באים להתייעץ אתך, ולא רק ילדים, גם מבוגרים סומכים עליך, כי אתה ילד שמרגיש מה שהצד השני מרגיש. אתה ילד שמאוד, אבל מאוד חשובה לו נאמנות וכבוד למשפחה. כדאי להיות חבר שלך, כי אתה חבר אמיתי ולא חרטטן. הנאמנות שלך היא דבר נדיר, ואפשר לומר שבנפש שלך אתה בכלל לא ילד, אלא מבוגר בגוף של ילד. אתה מאוד פגיע ורגיש. אתה ילד מאוד, אבל מאוד אמין. אם אתה אומר משהו, אז זה אמת. לפעמים לא מבינים אותך, אבל זה לא בגלל שאתה לא מובן אלא בגלל שאנשים הם קטנים לידך. אתה גדול מבחינה רוחנית. יש לך כוחות שאין לכל אחד אחר. אתה יודע דברים. חש אותם לפני שהם קורים. נכון? שאני אמשיך? לא צריך נכון? ועכשיו תגיד לי אם צדקתי....

למעלה