אני חוזר[=

אפשר לומר שדיי צדקת

למרותש אני לא ממש רמגיש מיוחד אלא סתם אחד ואני לא מבוגר בגוף של ילד פשוט הרבה דבירם חשובים לי כמו להיות בחר טוב של מי שבאמת בחר שלי לעזור כשאפשר לגרום לאחרים להרגיש מה שאני רוהצ שיגרמו לי להרגיש רצוי את ממש הצלחת אגב עם כבר דיברת על הדבר החם הבא לגבי גל וכל זה תדעי לך שאני רוצה למשל להיות שחקן אולי גם זמר לא ידוע זה 2 תחומים מאוד מעניינים ומאוד מאוד מאתגרים חושבת שאצליח?-מה את רואה עכשיו?

אגב גם כתבתי כבר שיר שזכה בתחרות: תראו

http://www.tapuz.co.il/exit/ כנסו לתוכנית 31 הקטעים שמדברים עליי ועל השיר שלי זה: שנה של נשיקות השיר הזוכה והפרידה מפוצ' את לא בלו'ז שלי יותר-שם השיר תהנו

אז ככה....

אתה לא מבוגר בגוף של ילד... אתה בוגר בגוף של ילד. כלומר... אתה חושב ומרגיש הרבה במעבר לילד בגילך הכרונולוגי {יש גיל מנטלי שזה ריגשי, וכרונולוגי שזה הגיל הגופני} אז אתה חושב ומרגיש בוגר לגילך. זה מאוד ברור לי לגביך. זה שאתה רוצה להיות זמר או שחקן זה רק אתה יכול לדעת, כי אלו תכונות אופי שאו שקיימות או שלא, ורק האדם עצמו יכול לדעת אם הן קיימות בתוכו. אבל... כשאדם יודע בדיוק מה שהוא רוצה, והוא נחוש להשיג את זה, אז הוא בטוח יגיע למה שהוא העמיד לעצמו כמטרה, מלכתחילה. אני אספר לך משהו אישי. יש לי בת מדהימה בשם עדי. לעדי יש דיסלקציה והיא גם עם בעיית קשב וריכוז. כשהבן הגדול שלי התקבל לבית הספר המיוחד שהוא לומד בו {בית ספר למחוננים בירושלים}, היא מאוד קינאה ורצתה גם, כי זה בית ספר מדהים וכיפי. שאלתי אותה אם היא בטוח רוצה להיות שם, כי זה לימודים קשים ומלא לחץ והיא עם הקשיים שלה הידועים. היא אמרה לי שהיא שמה לעצמה מטרה להיות שם וזהו. היו בחינות והיא עברה אותן בהצטיינות , למרות כל הבעיות שלה. היום היא נלחמת בשיניים להצליח, אבל היא עוברת בציונים שלה את אחיה הגדול שמוגדר כמחונן ומצליחן. כלומר מה שאני באה לספר לך זה שהכל מתחיל ונגמר במטרות שלך. אם אתה רוצה, אתה תצליח, ולא משנה מה קורה בפועל. אתה רק צריך לרצות. אתה מאודדדד מוכשר. אין לי בכלל ספק בזה, אתה רק צריך לסמן לך מטרות ולשאוף להגיע אליהן. מוסן? אז אם זה משחק ואם זה שירה, הכל תלוי כמה אתה באמת רוצה וכל השאר זה בולשיט. אתה אחד שמחובר לעצמך ויודע יפה מה אתה רוצה, אז...... יאללה... תרשום את זה על דף נייר וכל יום תסתכל על מה שכתבת כמה פעמים וזה פשוט יקרה. אל תפסיק לחלום לרגע, כי חלומות מתגשמים . אין מצב שלא. אתה תדאג ליצור את המציאות שאתה רוצה, ותראה שזה יצליח לך נשמה. אני רואה את זה אצלי ואצל הילדים שלי. אני לא מוכנה שאם יש קושי {ולמי אין, ביננו}, אז מרימים ידיים. ממש לא. מקושי רק לומדים וצומחים. אוקיי? עניתי לך? תרצה? - תקבל !!! רוצה להיות שחקן?... תהיה. אין ספק בכלל. רוצה גם שירה?... לא בעייה. תהיה כל מה שאתה בדיוק רוצה. זה בדוק מה שאני אומרת לך. תנסה ותראה. רק לא להישבר אחרי כל קושי קטן. ההצלחה מובטחת.

אני לא מוותר בכלל

באודישן הראשון שלהכתי ולא התקבלתי-זה היה לניצבות במילא אז חבל שעשו אודישנים אז ממש היתי עצוב אחריי זה המשכתי הלאה ומאז הייתי ב2 אודישניםא חרי+אודישנים באינטרנט לא התקבלתי ולא נרוא אני ממשיך הלאה רציתי ללכת לאודישנים של הייסקול האמת אבל אני לא 17 אז בזה קצת אפשר לומר שמאוד התאבסתי והיייתי עצוב כי זה ממש דבר ענק ועוד עם החוזה שהם מקבלים עכשיו אבל הבנתיש לא וזהו אני לא מוותר אגב אריאלה תוכלי לבקש מגילת שתשמע תשיר ואחריי זה תשלח לי מסר מה היא חושבת על השיר-או שתכתוב את זה פה? תודה

כמובן שאומר לה, האמת? היא קוראת הכל, אז

בטח תגיע כבר לבד. זאת הסיבה ששמתי קישור אחריך, שיהיה ישיר.... חיבוק ענקי לך. אני מאוד מאמינה בך !!!!!!!!!!!11 מאודדדדד.

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifברוך שובך!!../images/Emo24.gif

ובאמת כבוד לאריאלה - היא בנאדם מקסים!

עכשיו תקראי שוב את מה שכתבתי לך למעלה....

את רואה שאני צודקת?מהר תכניסי עכשיו תגובה , ואל תשחי את הדובי והבועית שאני אוהבת... נו..................

יא, חן...עכשיו חשבתי עליך, בובה.

איזה קטע.... אמרתי לעצמי שלא ראיתי אותך כאן אתמול. מה שלומך נשמה?? איך הולך? מה מספרת? איך בחופש? טוב, שתפי קצת, מה את שותקת??....

חנוש124

New member
חחחח ארי שלי ?! מה קורה?

המחשב שלי היה מקולקל כמה ימים תיתחברי למסנג'ר לא דיברנו איזה 2000000 שנה חחח

כפרות עליך מאמי. נכון שלא דיברנו, באמת שאלתי

את עצמי איפה היפיופה נעלמה... גם המסנג'ר שלי מדבר קצת אידיש, הוא אמנם מחובר, ואני רואה את החלונות הכתומים, אך הוא לא מאפשר לי לפתוח כל הודעה. אני מחכה לבר , הבן הגאון שלי, שיחליף לי מסנג'ר. אז אם את רואה שאני מחוברת ולא עונה זה או בגלל שאני מנקה {פסח, כאילו...} או ששוב אנ'לא יכולה לפתוח... יהיה בסדר. דברי אלי. נשיקות בובה.

למעלה