אני חושבת שאני פורשת בלית ברירה

elka2

New member
אני חושבת שאני פורשת בלית ברירה

מתחום הצילום והיום זה יהיה היום האחרון שאני אשתמש במצלמה. הסיבה היא שהמטרה שלי הייתה כמובן Nikon D70s. החלום שלי התנפץ היום בדיוק. ועם המצלמה הנוכחית שלי אין לי מה לעשות. וגם אם אני אלך לעבוד, אין לי הרבה מה לעשות, אני לעולם לא אגיע לסכום של 1000 דולר. ועכשיו כשאין לי מטרה, אין לי בשביל מה לצלם. וכעת אני חושבת שאומר שלום לכולם. אני מוכרת את המצלמה הנוכחית שלי לטובת רישיון נהיגה שאותו לפחות איכשהו אני כן יכולה להשיג. להתראות חבר'ה. היה כיף

ran refael

New member
כל כך מהר? :)

צילום זה הכל עניין של סבלנות והתמדה.. חוץ מזה הרבה צלמים מקצועיים מצלמים במצלמות קומפקטיות ומודדים תאורה עם מד אור חיצוני בצילומי עיתונות אלכס ליבק ומיקי קרצמן לדוגמא המצלמה לא עושה את הצלם וגם במצלמת פוקט חד פעמית אפשר להוציא תוצאות נפלאות תזהרי לך להעלם כך בגלל עניין טכני שולי

DeathWing

New member
בגיל 17-18 לפרוש מ"עולם" צילום

רק כי כרגע אין מזומנים? נראה לי קצת מוגזם
. וזה אומר מישהו שרק "נכנס" לעולם הצילום בגיל 23. (וגם זה צעיר יחסית). אין מה להתבאס ולתלות את מעיל (עם "צלם" מאחור) על הוו. אני עוד מחכה לתערוכה משותפת

../images/Emo121.gifרואה? ועוד תיראי מי אומר

זה שיש לו כל כך הרבה מזומנים ובגלל זה לא הצלחתי להרים ת'מצלמה שלו... לתשומת ליבך

רק אם את חושבת שזו תחרות בין צלמים

'של מי יותר גדול ויקר'.וזה לא.לא בפורומים אצלנו,בכל אופן
לא המצלמה קובעת את הצלם אלא להיפך. אם את באמת אוהבת צילום הייתי מציעה להתפשר,על דגם קומפקטי ונחמד,גם כזה ש'התיישן על פס הייצור'-למשל הסוני 717 ,שביצועיו נהדרים וזכה להמון תשבוחות.זה שהוחלף לא אומר שלא טוב,פשוט-פחות מעודכן,כמו בעולם המיחשוב. ועם הזמן - כשיהיה לך הממון הדרוש - לרכוש מה שליבך חפץ בו. (ד"א-לא ניקון D70 שנרכשה בחו"ל,שמוצעת כיד שניה פה,יש בעיות-ראי הודעה בפורום הטכני)

אלה רק לידיעה כללית ושתחכימי

אני עד מאי השנה עבדתי עם פנטקס בת 40 שנה כשלצידה אולימפוס בת 40 שתיהן אנלוגיות. ושתיהן עדין עובדותו ועל שתיהן אנלא מוותרת והחלום שלי היה מינולטה דיגיטלית שאותה קיבלתי אני הייתי יותר צעירה ממך כשהחלום שלי על צילום התחיל (החל מגיל 8). ומגיל 16 עד 36 עבדתי עם פנטקס ואולימפוס בנות 40 ללא מד אור בכלל. ידניות לגמרי ועדין משתמשת בהן כי בדיגיטלית אין לי את הפונקציות שיש לאנלוגיות שלי כמו לצלם בלילה שעות על גבי שעות למשל. החלום כבר שלושים שנה בוער בי אז יש לך סיכוי אלה ותפסיקי לדבר שטויות ואל תוותרי על החלום לצלם קחי זמן לנשום וכשיהיה לך כסף לקנות את המצלמה שאת רוצה לקנות אז המחיר לבטח יהיה הרבה יותר נמוך ממה שהוא עכשיו יאללה תפסיקי להיות כזו ילדה ותמשיכי לצלם עם מה שיש לך לפני שאני באה אליך לנער אותך ככה טוב טוב שמעת?

למה אני ?../images/Emo11.gifבגיל הזה היתה לי

קומפקטית כיס עם שלושה אייקונים וכפתור אחד ותקציב ל2 פילמים בשנה! מי חלם אז על הוצאה של אלפי שקלים על ציוד צילום?
(שרשרת אלי)

elka2

New member
טוב זה ברור שמהצילום אני בחיים לא

אפרוש. כי זה ה-passion הכי גדול שלי. אבל נפל בי כזה ייאושה הניקון כבר הייתה במרחק נגיעה ממני וזה כ"כ מייאש, אתם לא מתארים לעצמכם עד כמה

בן מבינים בהחלט אלה

אל תוותרי על החלומות שלך כי ברגע שאת מוותרת עליהם את מוותרת על עצמך

elka2

New member
יש משו...

אבל בינתיים אני שמה את חלום הצילום בהשעייה. ועוברת לנהיגה.

ofer1973

New member
בגלל זה הברזת לנו היום ? ../images/Emo10.gif

לפני חצי שעה און שולח לי SMS לסלולרי שהמפגש שלנו בוטל כי אלה לא יכולה לבוא . עד שסוף סוף ההית אמורה להגשים לי את החלום לצאת לצלם איתך ועם און צילומי יום ולילה בנווה צדק. ורק שתדעי אני בחור בן 32 שעובד ויש לו את הסכומים הדרושים לניקון D70S + עדשות + פלאש חיצוני , אבל אני לא הולך לקנות אותה עכשיו בגלל שהחלטתי להמשיך לצלם במצלמה הקומפקטית שלי עד שאני יגיע לרמה המקסימלית שאפשר להוציא ממנה. כי אני בטוח שמצלמת DSLR היא הרבה יותר איכותית והרבה יותר גמישה ונוחה אבל זה לא אומר שאת לא יכולה להוציא תמונות מהממות עם המצלמה שלך. אז עדיין לא מאוחר ואת יכולה להודיע לי או לאון שאת כן תגיעי היום למפגש הפיצפון שלנו ונוציא למצלמות שלנו את המיץ . ד"א און מביא את הניקון D70 שלו ,אז אני בטוח שהוא יתן לך להתנסות איתה קצת . אז תבואי יהיה כיף . יושב ליד הטלפון עופר.י

אופיר אל תבעס ממנה

אתה מוזמן לצאת לכיוון חיפה ולעשות איתי צילומי לילה בחיפה ובעכו אם בא לך ואני רצינית

ofer1973

New member
אני יותר מתבאס בשבילה .

אני בטוח עוד יצלם בהזדמנויות אחרות אבל חבל לי שהיא לא תמשיך לצלם. בכל מקרה תודה על ההצעה אבל לצערי לא ייצא לי להגיע לאזור שלך ,מצטער. עופר.י

ernieball

New member
לא אלה!!!! אל תעשי את לנו את זה!!

אל תעזבי את עולם הצילום!!! ואל תחשבי על למכור את המצלמה שלך!! כי ברגע שתמכרי אותה את כל פעם תדחי את הקנייה של המצלמה החדשה וככה תווצר תקופה ארוכה שלא תצלמי בה וזה חבל! את מוזמנת לקבל סיבוב על הניקון מתי שבא לך...רק אל תפרשי!!! בתקווה שהשרשור הזה יעזור לך לקבל את ההחלטה הנכונה (לפי דעתנו), און

elka2

New member
הבנתי אתכם...

הסיבה האמיתית שלא הגעתי לת"א היא שבאמת גיליתי לפתע שהארנק שלי ריק וכשבאתי לבקש מאמא היא אמרה לי שאני לא נוסעת לשום מקום כי כבר הייתי שבוע שעבר בת"א... בכל אופן אני כן אמשיך לצלם אבל אני לא יכולה להגיד שכל העניין של הניקון לא מייאש אותי

אללללהההההההההההההה ../images/Emo124.gif

אני אתן לך מכות בחיי אני אתן לך מכות.... תזהרי ממני..... תמשיכי להשתמש במה שיש לך תלמדי נהיגה תעשי רישיון תעבדי תחסכי כסף המחיר של הניקון שאת רוצה ירד בכמה מאות שקלים ותוכלי לחסוך תוך כדי עבודה ולקנות אותה במחיר סביר תפסיקי לעמלל את עצמך ותזהרי שאנלא אבוא עד באר שבע לפרק לך את ה...........

למעלה