אני חושבת שאני פורשת בלית ברירה

ofer1973

New member
אלה ../images/Emo24.gif.

מה נשמע אלה ? אני מקווה שהמצב רוח שלך ישתפר . אמא שלך לא תתן לך לבוא מחר לת"א ? כי אולי נעשה את זה מחר ,מה דעתך ? אם כן אז תודיעי לי ולאון כבר היום כדיי שנהיה מוכנים לאירוע . בכל מקרה אם זה יצא או לא יצא לפועל אני מקווה שהכל יסתדר לך כמה שיותר מהר .
עופר.י

elka2

New member
ברגע שאהיה מתוקצבת היטב

אני אודיע. אין דבר שאני רוצה יותר מללכת לצלם עם אנשים שאוהבים צילום. (זה סיוט ללכת לצלם יחד עם אנשים שלא אוהבים את זה) בכל אופן היום בשעה 10:40 אני עולה לכביש פעם ראשונה בחיי. תאחלו לי בהצלחה :)

אוי אני נראית כמו... כמו....

אין לי מושג מה... אגב זאת אני אלקה תחת שם משתמש אחר וכרגע סיימתי את השיעור הראשון בנהיגה. היה נחמד. מסתבר שאני שולטת בהגה בצורה טובה אבל פחות שולטת בדינמיקה של הקלאץ' והגז. נו מילא...

אסור לך לפרוש! ../images/Emo4.gif

אלה...עברתי עכשיו על היסטוריית התמונות שלך בארכיון של הפורום- ואני לא מסכימה לך לפרוש! ככה לבזבז כישרון כזה גדול??
אני מבינה שמבאס שאין מצלמה...אבל זאת לא סיבה להפסיק!! למה שלא תלכי על מצלמה קצת פחות יקרה...אולי לא דיגיטלית (רק לבנתיים)? ה-REBLE של קאנון (הלא דיגיטליות) מאוד מאוד זולות עכשיו...משהו בין 200 ל-400 דולר...הן מאוד טובות
(אני בעצמי מצלמת אם אחד הדגמים היותר ישנים של ה-REBLE ). וככה את יכולה להמשיך לצלם ושנה הבאה לעבוד ולחסוך בשביל דיגיטלית טובה יותר. חבל שתפסיקי הכל בגלל מחסור במצלמה טובה. כולנו בפורום נתגעגע עלייך...
וחוץ מזה- ברגע שיהיה לך רישיון את מוזמנת לבוא לבקר אותי ואת דופנה ולהצטרף לאיזה מסע צילום

elka2

New member
וואו... תודה רבה לך איזבל

אני שמחה לבשר שהחלום חזר להיות ריאלי. והסיכויים לקבל מצלמה בחודש או חודשיים הקרובים גדלים שוב כי הבעיה לפתע נפטרה. איפה אתן גרות?

יייייייששששששש!!!!! ../images/Emo9.gif

איזה מזל! פחדתי שנאבד אותך! אנחנו גרות בצפון....

elka2

New member
חחח ברור ברור

ברגע שאבריא ואתמלא תקציב, יהיה טוב

elka2

New member
כן.... מיום שבת כבר

איזה באסה זה. אי אפשר לצאת לשיעורי נהיגה קצת והכי גרוע, אי אפשר לצלם

למעלה