אני חושבת ששוב שמו עליי קללה...

SINFULLY SEXY

New member
אני חושבת ששוב שמו עליי קללה...

כולם אומרים לי שאלך לגיהנום בגלל שאני שוכבת עם גברים נשואים,ויש מישהיא ששילמה לאחת בבת-ים שתקלל אותי. אני לא מבינה מה מפריע להן-אני לא מחפשת לגנוב להן תבעלים. כולה אני משאילה אותם מהן לכמה לילות ומחזירה להן אותם יותר טוב ממה שבאו אליי. סך הכל אם היה להם טוב עם הנשים החסודות שלהם,לא היו רצים אחרי כמו כלבים מיוחמים עם הלשון בחוץ. בפעם שעברה לא קרה לי כלום וסתם דאגתי כמו מפגרת, אבל המכשפה מבת-ים מפורסמת בקללות שלה... אני סך הכל לא מחזיקה מעצמי אחת שמאמינה בכל השטויות הפרימיטיביות האלה אבל חברה שלי אומרת שהפעם זה ממש רציני-היא מכירה את האישה ששילמה שתקלל אותי-שמעתי שנתנה 7000 שח במזומן!! היא לא נתנה כסף כזה בלי לדעת משהו שאני לא יודעת. מה אתם חושבים שאני צריכה לעשות?

TAINTED SAINT

New member
למה בדיוק? לעוד גבר נשוי,

לקללה שתתממש,לאוזן קשבת? אם את מחפשת אוזן קשבת שלי פנויה....

SINFULLY SEXY

New member
לפתרון...

גברים נשואים יש בלי עין הרע.. אבל עוד אחד אף פעם לא יזיק :) אבל יותר חשוב לי לדעת מה אתה מציע לעשות במקרה כזה?

TAINTED SAINT

New member
לפני שנגלוש לפסים אישיים בואי נתרכז

בבעיה שלך,את לא נשמעת לי מטומטמת להאמין ש"מכשפה מבת-ים" באמת שמה עלייך קללה,סך הכל זכותך לעשות עם גופך מה שאת רוצה,את לא עוברת על החוק,מערכות היחסים המיניות שלך הן עם גברים נשואים,לא עם קטינים מתחת לגיל ההסכמה. משהו בכל זאת מפריע לך,או שאת לא שלמה עם עצמך על סגנון החיים שלך,או שאת גדלת במשפחה דתית\מסורתית ואת עדיין חייה עם תחושות אשמה שאין להן סיבה ואחיזה במציאות.תאמרי לי-אני יכול לשאול באמת הכל ?

SINFULLY SEXY

New member
אני יודעת

אבל היא שילמה לה!! ומעבר לזה אני דיי שלמה עם עצמי... וכמו כן כל שאר הטועמים מהעניין... אתה תמיד יכול לשאול הכל... אבל לא בטוח שעל כל התשובות תקבל את כל המידע... בעל זועם יותר מסוכן מקללה... אז תבין את מצבי הרגיש...

TAINTED SAINT

New member
לפי הזמן שלוקח לך לענות יכולת

לפתות עוד כמה נשואים מיואשים ולמרוט גבות.... את מרקע דתי? אין לי שום כוונה לשאול לגבי זהותם של הגברים,את מעניינת אותי,לא הם. מה מפריע לך כל הסיפור של הקללה? את הרי יודעת שאין לקללות שום כוח,ודרך אגב,איך את נראית? אם הם רצים אחרייך סימן שיש אחרי מה לרוץ,גברים לא יסכנו את הנישואים שלהם בשביל לשכב עם מישהיא שנראית כמו חמותם... ולמה את מעדיפה דווקא נשואים? מה כבר יודע לעשות גבר נשוי שרווק לא יודע,מבחינת הציוד אין הבדל.....

SINFULLY SEXY

New member
מצטערת נפילת חשמל...

לא אני לא מרקע דתי... יש לי דוד שחזר בתשובה אבל אני לא חושבת שזה רלוונטי... בעיקרון אני לא מאמינה בכל השטויות האלה, אבל אף פעם אי אפשר לדעת... זה אבן כזאת שיושבת לי על הלב.. אני ניראת טוב, יש שיומרו אפילו טוב מאוד.. ולמזלי אני מיומנת בכל מני שיטות שמאפשרות לגברים להנאה מקסימאלית.. מעבר לזה הגברים שנמצאים איתי מעריכים את העובדה שאיתי הם יכולים לקבל יותר ממה שנשותיהם מוכנות לתת כגון מין אורלי ללא הגבלה, לפעמים גם "מאחורה"... אני בעלת ראש פתוח וזה מסתדר טוב... אגב אתה נשוי ? אני לא מתעקשת דווקא על נשואים... פשוט עם גבר נשוי יש איזה שהוא מתח באוויר וצריכים לשמור על דיסקטריות... הגם שבד"כ הם לוקחים אותי לבתי מלון וכאלה ואני נשארת קצת אחרי שהם הולכים (הם גם ככה משלמים ליום מלא...) ונהנהנת מהטבות המלון...

TAINTED SAINT

New member
כן,אני נשוי,ואני יודע שבשבילך

המצב שלי מהווה אתגר,אבל בואי נשאר בתחומי הטעם הטוב,אני מבטיח לך שאם תהיי ילדה טובה נדון בפרס קטן בהמשך. אז גברים יכולים לקבל ממך מה שנשותיהם לא מוכנות לספק בקלות,או אפילו בכלל לא,מה שאת מתארת לי עד עכשיו זה שאת נהנית מ"אכילת הפרי האסור",גבר נשוי נמצא מחוץ לתחום לרוב הרווקות,ואת נהנית דווקא אותם לצוד,את לפחות מגיע לסיפוק איתם? או שאת שם בתור שפחת המין שלהם שעושה כל מה שהם רוצים? אני נזהר במינוח בגלל שלא כל מי שבאתר הזה בגיל שאת ואני יכולים לדבר לידו בחופשיות גמורה.... ודרך אגב,יש לך מצלמה מחוברת למחשב?

SINFULLY SEXY

New member
יאמי!

הפרי האסור הכי טעים... אני לא שפחת מין, אני פשוט אישה שעושה מה שטוב לה... את הבעיות שלהם שיפתרו לבד עם הנשים שלהם.. אבל אם לבנתיים אני יכול להנות ולגרום להם להנות - מה טוב! כן, יש לי מצלמה...

TAINTED SAINT

New member
אהבתי את הגישה הבריאה שלך

לנושא,אנחנו אם כך נמשיך את השיחה שלנו בפרטי,אני אעביר לך את מספר האיסיקיו שלי דרך מערכת המסרים הפרטית,אבל אני רוצה להבהיר מראש,אם את לא מי שאת מתיימרת להיות,אם פתאום אפעיל את המצלמה ומולי יהיה אחד החברים של רסקול אני מנתק,שלא יהיו אי הבנות. אם זה מקובל עלייך אנא אשרי עכשיו ואשלח לך את השאר בפרטי.....

SINFULLY SEXY

New member
אני לא טובה במצלמה כמו בחיים..

אני רק מקווה שלא אכפת לך שאני לא לבושה יותר מדי,החימום מתפרע אצלי בדירה ואני מזיעה כאן.... אבל יש לי שני יתרונות בולטים...עוד מעט תבין...חבל רק שאתה לא תוכל לטעום...

TAINTED SAINT

New member
לא ציפיתי שתהיי בלבוש רשמי לכבודי

תהיי איך שנוח לך,עוד רגע אני אשלח את הפרטים להמשך,ואת רואה שאין לך מה לחשוש מקללות? פנית אלינו בחרדה ואת יוצאת מכאן עם הרגשה יותר טובה... יש עקרון האומר שניתן להפוך כל קללה לברכה... להתראות לכולם.

רסקול

New member
רצוי שתבררי מאיזה מוצא המכשפה

את מבינה? אם היא ערבייה מגבול בת-ים תל-אביב לא הייתי נכנס לפאניקה, כי ההיא סתם לוקחת כסף. אם היא ממוצא גרוזיני כדאי שתדאגי למה היא שולחת את הבן שלה לדאוג באופן אישי שהקללה תתבצע. סתאאאאאאאאםםםםםםםםםםםם אז מה? איך היה הסייבר במצלמה עם הקדוש שלנו? הוא שווה? כי אני והדרסנית מארגנים איזו פארטייה משולשת אתו, נשמח לקבל פרטים נוספים. בענין ביטול קללות. קללה כמו ברכה מתגשמת כאשר מאמינים ביכולת שלהם להשפיע ולשנות את המציאות. אמונה כזו נובעת מההנחה שהמילים הן הביטוי המהותי של הדבר עצמו, ולכל דבר, חפץ, אדם יש שם[מילה] המזהה אותו באופן מוחלט, עד כדי שליטה בו באמצעות המילה [השם] הזו. בעצם כל המכשפות, המכשפים המעוננים והמאוננים גם, מחקים את פעילות האל הוורבלית [דבר שאפיין ומאפין את יהוה], אבל - אם את לא מאמינה בדברים האלה לא יקרה אותך דבר, כי האמונה הזו מבוססת על "נבואה המגשימה את עצמה", כמו: אני מאמין שאני אפס - אז הנה אני אפס וכל דבר שאני עושה הוא אפס. ראית אתמול את "אמריקן איידול" את דוליטל הקטנה עם הגוף המעוות והקול המופלא? הנה דוגמה לבחורה שמתחילה לשבור את הכבלים של "נבואה המגשימה את עצמה". אגב, בינינו, הייתי זורק את החברה שלך לפח הזבל.

../images/Emo106.gifהרגע נכנסתי הבייתה...

ל"קדוש" שלום,החזרתי את הוד רוממותו לבית שלו לפני חצי שעה,הבנאדם מזה גדול מהחיים,הדייט שלי היה פאטת,חזאתי הבית בארבע בבוקר מזה מבואסת ופתאום בשש וחצי הוא העיר אותי עם smsפלפון,אני מזה אוהבת להיות ספונטנית,התלבשתי בחזרה ונסעתי לקחת אותו מהבית ונסענו לסקסית-מאמי המון תודה על הכול-מצטערת כשחניתי הערתי תשכנים שלך-אנחנו בבית-עצרנו לעוד
ולקפה באבוגוש,תנוחי נשמה,תסדרי תבית אחרכך. אני גמורה אים אנלא יושנת שעתיים אני מתה
ביייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

SINFULLY SEXY

New member
שבוע טוב ומבורך../images/Emo23.gif

אז הקללה הוסרה,אפילו כמה וכמה פעמים,מכל זווית וכוון אפשרים,לשביעות רצוני המלאה [4-5,לא זוכרת כבר] וגם את לא טמנת ידך בצלחת.... צריכים להתארגן על סבוב חוזר לוודא שהקללה לא תחזור,אבל לא פה-בפרטי מתוקה,והבנאדם נשוי-קצת טאקת חבל שלא נכנסתי לפורום הזה מזמן. שיהיה לכם שבוע כמו שהיה הבוקר שלנו....

../images/Emo195.gif../images/Emo88.gif../images/Emo97.gifשבוע טוב ומבורך

את לילית את-שדה שבאה לנו בפורום להחטיא אנשים ולגרום להם ללכת לגיהנום!!!! איך באת לו פתאום ברשת כמו שאת בא לגברים בחלום וגונבת תזרע שלהם!!! אלוקים יעניש אותך יום אחד על מה שאת עשית-אלוקים רואה הכל ולא סולח על חטאים כאלו!!!הלךה עליך "קדוש",עכשיו אין מצב שאלוקים יסלח לך על כל החטאים של היום,חיללתה שבת,נאפתה עים שדה הורדתה את אוסנת מדרך הישר מעשי סדום חב"לז כמה אתה אובד דרך וסוטה מדרך התורה הקדושה!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני ניכנסתי כולה לאחל חג שמח וזה מה שמצתי-חבל אוסנת-לא הייתי ככה מאמין עליך !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!לא מתאים לך בכלל!!!!!!!!!!!!!

למעלה