אני חושבת ששוב שמו עליי קללה...

TAINTED SAINT

New member
בוקר טוב,שבוע טוב,הכל טוב?

היי אלברט. למה אתה כועס יקירי? אין שדים,אין שדות,אין שדונים ואין שדוניות-תרגיע יקירי,אני לא הולך עדיין לגיהנום, רק להכין לעצמי כוס קפה,ועוד רבע שעה יש סרט שאולי שווה צפייה בכבלים..... תאמין לי אלברט שאם הייתה עמנו הבוקר הייתה חוטא לא פחות,וסביר להניח שיותר מכולנו יחד.... לא הורדתי את אסנת מדרך הישר,ולא סטינו מדרך הישר,סך הכל נסענו בשביל המיועד לכך בתוך יער קק'ל כדי להנות מהפריחה האביבית של הכלניות ושאר הפרחים הפורחים בעונה זאת....אתה צריך להתחיל להסתובב יותר בטבע אלברט,יעשה לך רק טוב... אם אתה קורא את ההודעה הזאת,עלה מולי בפורום אחרי אחת בלילה-אז מסתיים הסרט. ובכל מקרה-שבוע טוב לכולם
ופורים שמח ! ! !

../images/Emo195.gif../images/Emo88.gif../images/Emo97.gifמצטער אחי,קם בחמש

שבוע טוב אחי-אין מצב למה אני קם בחמש לחזור לבסיס וגם המחשב בחדר של האחים שלי ויש להם לימודים בבוקר. החבר שלי סרגיי ביקש שאני ישאל אותך אם אתה מסיר קללות גם בבסיסים אם מזמינים אותך רסמי? אחי חייב ללכת לשון-לילה טוב ושבוע טוב
וחג שמח !!!

../images/Emo73.gif../images/Emo106.gif../images/Emo206.gif"קדוש" מאמי תחבר

איסיקיו,אני גם רואת תסרט עכשיו,מלא אמונות טפלות-ראיתה תקטע עים המראה?מדליק!!! אני ידבר איתך באיסי בסוף הסרט. ביייייייייייייייייייייי

TAINTED SAINT

New member
נו,אז ראינו גם את זה.....

הסרט היה בהחלט אלים מדי לטעמי,ישנן דרכים טובות יותר להעביר את המסר של חופש ושוויון,בלי 400 ליטר דם מלאכותי וערמות של סכיני קצבים וגרזנים....גם לברוטאליות צריכים להיות גבולות על מנת לשמור על מידה מסויימת של טעם טוב.... מי שצפה\תה מוזמן להגיב בקשר לאמונות הטפלות שהוצגו בסרט,ובאמת שלא היה שם מחסור בהן....למרות שההקצנה לא פסחה גם עליהן... [מצטער,אני לא מתחבר לאיסיקיו -הייתה פריצה לאיסיקיו של חבר אתר שאני ממנהליו ואני הייתי ברשימת החברים אצלו,אני מחבר את האיסיקיו רק כשאין לי בררה,וגם אז לדקות ספורות בלבד] שבוע טוב ולילה טוב

TAINTED SAINT

New member
בתשובה לשאלה של סרגיי

חיכיתי לשווא שרסקול רעי ואחי יעלה לפורום ונענה יחדיו,לצערי זה לא קרה ולכן אענה בשמי תחילה,ואז אנסה לנחש את תשובתו, בלי שום התחייבות שאכן זה מה שהוא יענה. אני בדרך כלל לא מסיר ומבטל קללות [ואמונות בקיומן של קללות] עיי' ביקורי בית,או ביקורים פרטיים,אך במקרים קיצוניים כמו זה האחרון,לא יכולתי לעמוד בפני הצורך לעזור לבחורה במצוקה אמיתית. לגבי בסיסים צבאיים,חוששני שבמקום שכזה אין מספיק פרטיות ויפריעו לנו... חוץ מזה אני מעדיף לא לפגוש מקוללות למיניהן ללא שאני יודע איך הן נראות,עד כמה הבעייה חמורה,ואם זאת איננה בדיחה מצידן. לא תאמין כמה זמן עבר מאז המקוללת הלפני אחרונה....שנים. לדעתי רסקול ישמח לסייע למקוללים לפי עקרונות מנחים דומים,חושבני שהוא מעדיף מקוללים בעלי השכלה או אינטיליגנטים יותר מהממוצע,אך על העדפותיו אותיר לו לכתוב בזמנו החופשי על מנת לא להטעות. חשוב להדגיש שוב,מה שאירע אתמול איננו אירוע אופייני ולא סביר להניח שישוב על עצמו. שיהיה לך שירות נעים ובטוח ושוב הבייתה בשלום,כנ"ל לסרגיי. ופורים שמח

SINFULLY SEXY

New member
"ולא סביר להניח שישוב על עצמו"

את מי בדיוק אתה מנסה לשכנע? את הקוראים? את עצמך? אותי?!
ישוב גם ישוב...... מוכנה להתערב איתך.....שאפעיל מצלמה......?

רסקול

New member
סרגיי, זה ההוא שהיה חבר שלי?

מה הבעיה של סרגיי? איזו קללה שמו בבסיס? ספר לי אחי. יש אחת מאשדוד שמתמחה.

TAINTED SAINT

New member
בוקר טוב רסקול ! אני חושב ש...

הרעיון שמאחורי השאלה של סרגיי לא קשור בקללה ספציפית,לפי בדיקה מעמיקה של ההיסטוריה של אלברט ביננו אני יכול רק לרענן את זכרונך ש- א.סרגיי הוא השותף לחדר של אלברט בבסיס. ב.סרגיי "קצת הדאיג" את אלברט עם סיפור על רוח של חייל מת המסתובבת בלילות בבסיס,להזכירך שאלברט היה מבוהל מעט בפנייתו הראשונה אלינו....הדרוזים וסרגיי הצליחו לגרום לו לנדודי שינה.....צבועים....תנים....רוחות......קפה שפוך על עותק של הברית החדשה.... ג.סרגיי שלנו,הוא עוקב יופי אחרי מה שקורה כאן בפורום-וכי מה חשבתה ? שאלברט לא סיפר לו מייד על "מועצת החכמים" שמצא אצלנו בפורום ? [והכוונה למיאמוטו,אלייך ואליי,אנחנו היינו שם לצידו של אלברט,בלילות הארוכים על המשמר,כשהתפלל לכך ששום צבוע לא יצור עמו קשר עין.....],לדעתי זאת רק שאלה של זמן עד שלא יוכל לעמוד בפיתוי ויתחיל לכתוב כאן עמנו...... ד.סרגיי יודע דבר או שניים על אמונות טפלות.....אחרת למה יש ברשותו עותק של הברית החדשה ? [מוכתם מעט בקפה.....] ה.סרגיי לא מחפש אחת מאשדוד[עוד גרוזינית ?] שמתמחה בהסרת קללות......הוא מחפש אותנו יקירי....מעניין למה.....? סרגיי,אני יודע שאתה קורא שורות אלו,אל תתבייש,בא ועמוד כאן מולנו....אתה לא צריך להצדיע,אפילו לא להכניס את החולצה למכנסיים,אתה יכול לעשן אם זה יעזור לך לחוש יותר בנוח,אנחנו סקרנים לדעת את מי אתה באמת רוצה אצלך בבסיס.... אני לא עורך ביקורים בבסיסים,אבל רסקול אולי יזמין אותך לכוס קפה כשתבקר במרכז,ותשאיר את הברית החדשה בבסיס,היא מספיק מוכתמת בקפה שפוך........ אנחנו לא נטרוף אותך,יש לנו המון כבוד לחיילים\וחיילות,תראה איך אלברט חש כאן בטוב אתנו,והדורסנית גם הגיע לכאן כשהייתה עדיין חיילת...ותראה איך השפענו עליהם לטובה..... ממתינים לך.... והעיקר-פורים שמח ! ! !
והגולםמפראג עדיין לא עונה..... והפתיל הולך ומתקצר...

רסקול

New member
וואווווווו, הזיכרון שלך, ואוווו

אגב קראת בעיתון שמצאו את הארון של ישו?

TAINTED SAINT

New member
הלוואי והיה לי זכרון....

כל כך טוב כמו שאתה חושב ! ישבתי חצי שעה על הדפים הקודמים של הפורום כדי להיות בטוח מי זה סרגיי.... ודרך אגב,יש לי ידיד בשם סרגיי שגם בצבא,אם כי הוא כרגע במחנה אימונים באירופה לאליפות החלקה על הקרח,אני מקווה שיראו אותו בטלביזיה,הוא ייצג את ישראל-סרגיי קטצוב\כטסוב [לך תדע איך יאייתו את שמו האנאלפבתים באולפן],החלקה אומנותית על הקרח.ולא,בזה אני עדיין לא עוסק,אולי בגלגול הבא...אני מכיר אותו בגלל שהתחביב שלו הוא......ניחשתה נכון ! טרנטולות. עוד לא הספקתי לקרא על הארון של ישו,רק חזרתי הרגע מהעבודה,רטוב לגמרי מהגשם.... תגיד,מצאו רק את הארון,או את כל הקומפלט-שידות,פינת אוכל,מזנון,הצלב עליו היה מתאמן בסתר לקראת היום הגדול.... והגולםמפראג שותק....
5 ממ' פתיל...........

למעלה