.
מסתבר שלא קראת מה שכתבתי חודשים:
גבולות ארץ ישראל כוללים את עזה
לא ברור על מי בדיוק אתה מבקש להכריז שהם חללים, אבל ללא ראיות ממשיות שמאן דהוא אכן כזה, אף אחד לא יכריז עליו ברצינות ככזה.אני חושב עם כל הצער פשוט שצריך להכריז חללים שלא נודע מקום קבורתם להחזיר את כל החיילים לגבולות הארץ ולגמור את הסיפור כי הנפש שלנו נגמרת
לא ממש.הרי שכל חיילי צה"ל פועלים בגבולות הארץ כיום.
שטח במחלוקת מבחינת מדינת ישראל. אולם הכותב טען לשטחי ארץ ישראל. אלו כוללים את רוב רובם אם לא כל האזורים בהם נמצאים כרגע חיילי צה"ל (עם ההסתייגות דלעיל).לא ממש.
הם נמצאים בשטח מחלוקת.
הוא התכוון למדינת ישראל,תהיה בטוח.הכותב טען לשטחי ארץ ישראל
הגולש מצוי כאן ויכול להבהיר את כוונותיו. עד שיעשה כן, אתייחס לדבריו כפי שנכתבו ולא כפי שהוא אולי חשב במוחו ולא העלה על הכתב או העלה אחרת.הוא התכוון למדינת ישראל,תהיה בטוח.
כל חיילי צה"ל, כנראה ללא יוצא מיוחד מהכלל, ישמחו לסכן את חייהם בשביל להציל חטופים "שלא נמצאים בידינו" (איזה חטופים בדיוק נמצאים בידינו?) ללא היסוס כלל ואכן כך צריך להיות כמובן.כל החטופים שלא נמצאים בידינו אין טעם לסכן עוד חיילים בשבילם להחזיר את כל החיילים לגבולות אותם נתן לנו האום ובשטח הזה לחיות כמו שאנחנו רוצים
אין לי מושג מה דבריך אלו קשורים לדברי. גם אין לי מושג מה האו"ם קשור לענייננו בכלל. בניגוד גמור לדבריך האו"ם לא קובע מאומה באזור שלנו, הוא בכלל לא השמיע עמדה מיוחדת לפיה עלינו לצאת מהשטחים המדוברים, ואם אכן היינו "קשובים לאו"ם" כפי שאתה מציע בעבר, מצבנו היה רע וקשה פי כמה כיום. ברוך ה' שמנהיגי ישראל מכמעט כל המחנות הפוליטיים אגב, ידעו שלא "להקשיב לאו"ם".הכל נכון אני רק אומר שצריך להיות קשוב לאום בסוף הוא הקובע גם אם נדמה לנו שלא בסוף אנחנו משלמים על זה מחיר דמים שלא היינו משלמים אם היינו קשובים לאום
מה קשור האוםדי להיתמם יש חיילים בעזה ובסוריה ובלבנון וביוש כל שטח שלא ניתן לנו על ידי האום צריך לעזוב ומהר אנחנו גיבורים בעיני עצמנו ובינתיים משלמים מחיר דמים
איך הכנסת את דרום לבנון פתאום?מה קשור האום
לפי האום כל שטח שמחוץ לגבולות החלוקה לא אמור להיות שלנו.
ארץ ישראל שיכת לעם ישראל עד גרגר החול האחרון וזה כולל עזה וכולל דרום לבנון
זה ארץ ישראלאיך הכנסת את דרום לבנון פתאום?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.