אני חושב עם כל הצער פשוט שצריך להכריז חללים שלא נודע מקום קבורתם להחזיר את כל החיילים לגבולות הארץ ולגמור את הסיפור כי הנפש שלנו נגמרת

מסתבר שלא קראת מה שכתבתי חודשים:

"
נאום הברכה והקללה של ביבי בספטמבר 23 מוכיח שרוצים לבנות רכבת וקווי גז שיעברו בישראל בדרך לאירופה,
ולכן כאשר ידוע לנו מזמן שביבי משת"פ של ארה"ב קל להבין שארה"ב אירגנה שביבי,מערכת הביטחון,ראשי האופוזיציה וכל מי שצריך
יוודא ש 7/10 יקרה בשביל שיפעלו להחליף שלטון בעזה ולהמשיך משם עד שמנקים את כל המזה"ת.
"

כאוס מסודר

Well-known member
מנהל
אני אמרתי את זה עוד לפניך ולא בגלל הרכבת והגז אלא פשוט שסוף סוף יהיה שלום במזרח התיכון בסגנון של איחוד מדיני תוך ניקוי כל הטרור אבל נוכחתי לדעת שזה לא מציאותי יש לנו את המדינה הקטנה שלנו ונצטרך להמשיך בשיטה הישנה והטובה ולעשות שלום לאט לאט עם כל מדינות העולם לא צפיתי את התסבוכת אליה נקלענו ואת המחיר הדמים הרב אותו שילמנו המדינה כמה שהיא קטנה היא יותר חזקה מכל ביבי ומכל ארהב ושורה תחתונה למעשה בפועל צריך להרים דגל לבן הנפש הישראלית סבלה די והותר

Harrington

Well-known member
מנהל

אני חושב עם כל הצער פשוט שצריך להכריז חללים שלא נודע מקום קבורתם להחזיר את כל החיילים לגבולות הארץ ולגמור את הסיפור כי הנפש שלנו נגמרת​

לא ברור על מי בדיוק אתה מבקש להכריז שהם חללים, אבל ללא ראיות ממשיות שמאן דהוא אכן כזה, אף אחד לא יכריז עליו ברצינות ככזה.
לגבי החזרת החיילים לגבולות הארץ, אלא אם כן אתה מכליל בעניין את סוכני המוסד ו/או יש כרגע יחידות מיוחדות מחוץ לשטח ישראל, הרי שכל חיילי צה"ל פועלים בגבולות הארץ כיום.

Harrington

Well-known member
מנהל
כל החטופים שלא נמצאים בידינו אין טעם לסכן עוד חיילים בשבילם להחזיר את כל החיילים לגבולות אותם נתן לנו האום ובשטח הזה לחיות כמו שאנחנו רוצים
כל חיילי צה"ל, כנראה ללא יוצא מיוחד מהכלל, ישמחו לסכן את חייהם בשביל להציל חטופים "שלא נמצאים בידינו" (איזה חטופים בדיוק נמצאים בידינו?) ללא היסוס כלל ואכן כך צריך להיות כמובן.
חיילי צה"ל שנמצאים כרגע מחוץ לגבולותיה המוכרים של המדינה, נמצאים שם כדי להגן על אזרחי ותושבי מדינת ישראל מפני פגיעה בהם ונוכחותם במקום הימצאם, חיונית לבטחון ישראל.

על כן, ככל שאנחנו אכן רוצים "לחיות כמו שאנחנו רוצים", מה לעשות, משמרת של חיילים תצטרך להמשיך ולשהות במקומות אלו.

כאוס מסודר

Well-known member
מנהל
הכל נכון אני רק אומר שצריך להיות קשוב לאום בסוף הוא הקובע גם אם נדמה לנו שלא בסוף אנחנו משלמים על זה מחיר דמים שלא היינו משלמים אם היינו קשובים לאום

Harrington

Well-known member
מנהל
הכל נכון אני רק אומר שצריך להיות קשוב לאום בסוף הוא הקובע גם אם נדמה לנו שלא בסוף אנחנו משלמים על זה מחיר דמים שלא היינו משלמים אם היינו קשובים לאום
אין לי מושג מה דבריך אלו קשורים לדברי. גם אין לי מושג מה האו"ם קשור לענייננו בכלל. בניגוד גמור לדבריך האו"ם לא קובע מאומה באזור שלנו, הוא בכלל לא השמיע עמדה מיוחדת לפיה עלינו לצאת מהשטחים המדוברים, ואם אכן היינו "קשובים לאו"ם" כפי שאתה מציע בעבר, מצבנו היה רע וקשה פי כמה כיום. ברוך ה' שמנהיגי ישראל מכמעט כל המחנות הפוליטיים אגב, ידעו שלא "להקשיב לאו"ם".

אגב הקשר שכן יש לאו"ם ולענייננו, הוא שאנשים שפעלו ועבדו בשירותו השתתפו בטבח שמיני עצרת התשפ"ד. "להקשיב לאו"ם"? Seriously?

כאוס מסודר

Well-known member
מנהל
אין מה לעשות כמה שזה מצער כנראה שאנחנו לא ראויים לגאולה בניסים אבל לפחות יש לנו גאולה בדרך הטבע האום נתן לנו את מדינת ישראל ושוב אני אומר כמה שזה נדמה לך ולחבר שלך שאנחנו יכולים לעשות מה שאנחנו רוצים בנוגע לשטח מחיה המציאות טופחת על פניכם אתם ושכמותכם מכניסים אותנו למלחמה שלא נגמרת עם כל מחיר הדמים שמתלווה אליה וזה לא רק אתם זה כל מי שטוען שצריך לכבוש או לשלוט בכל שטח שלא נתן לנו האום ואם אתם בכל זאת גיבורים כל כך גדולים אל תשבו על המקלדת שימו שכפץ ומדים ולכו לכבוש נראה אותכם

כאוס מסודר

Well-known member
מנהל
די להיתמם יש חיילים בעזה ובסוריה ובלבנון וביוש כל שטח שלא ניתן לנו על ידי האום צריך לעזוב ומהר אנחנו גיבורים בעיני עצמנו ובינתיים משלמים מחיר דמים

marabo

Well-known member
די להיתמם יש חיילים בעזה ובסוריה ובלבנון וביוש כל שטח שלא ניתן לנו על ידי האום צריך לעזוב ומהר אנחנו גיבורים בעיני עצמנו ובינתיים משלמים מחיר דמים
מה קשור האום
לפי האום כל שטח שמחוץ לגבולות החלוקה לא אמור להיות שלנו.
ארץ ישראל שיכת לעם ישראל עד גרגר החול האחרון וזה כולל עזה וכולל דרום לבנון

כאוס מסודר

Well-known member
מנהל
חבר תבין משהו כל העולם זה ארץ ישראל אבל לא בדרך של שפיכות דמים אלא בדרך של עשיית שלום ככה גם אנחנו יכולים להיכנס ולצאת מ ול כל מדינה בעולם וגם לא נשפך דם

למעלה