אני חושב שאסקסואלים יכולים

אני חושב שאסקסואלים יכולים

להיות מדענים טובים מיכיוון שהם יכולים להסתכל על דברים ביותר אובייקטיביות,מבלי שדחפים קדמוניים למיניהם יפריעו בדרך

תודה,ולא לא כמו זיון מבחנות

יותר כמו בחינה של האידיאלים של היופי ואיך הם השפיעו על התרבות שלנו? במה הם תלויים?איך אפשר למנוע מאנשים את האפלייה לרעה וההשפלה שבלהיות משוייכים לקבוצת המכוערים

אין קבוצה של מכוערים...

יופי זה דבר יחסי ויופי זה בעיני המתבונן. אני חושב שיש לזה קשר לגנים אבל כמובן גם לתרבות יש השפעה חזקה... כמובן שלא צריך לבדוק שמבחינה סטטיסטית לאנשים יפים יותר קל בחיים...

p019

New member
בעבר נטתי לחשוב כך

כיוון שהחברה והעיסוקים שלה לא מתרידים אותי, כיוון שאני לא מעסיקה את עצמי בלחפס בן זוג, יש לי יותר זמן פנוי ללמוד ולהתפתח. היום אני חושבת שמי שמדע, או כל תחום אחר, מעסיק אותו מסוגל להתמקד בו ולהתעלם "מדחפים קדמוניים למיניהם".

לצערי אני חולק עליך

כשאמרתי דחפים קדמוניים התכוונתי ביעקר לצורך בסקס אך התכוונתי גם לדחפים הנוספים (והאלימים)שנראה שהם "נעלמים" כפועל יוצא של היעדר צורך מיני יכול להיות שזה מתכון לחברה טובה יותר...

p019

New member
זה ארבה יותר מורכב

אני לא חושבת שאפשר לשייך את כל האלימות למין. כמה שזה היה נחמד אם אפשר היה לערוז כל כך ארבה צרות בעטיפה אחת. אני מסכימה שאפשר להכניס את האלימות בגדול תחת הקותרת של "דחפים קדמוניים", אבל כך גם הצורך לאחול. אין לי תשובה בהירה, גם לעצמי, כלפי הדרך הנחונה להגיע ל"חברה טובה יותר". בעיקר כי חברה באופן כללי היא עניין של נורמות. אני יתן דוגמה שלא קשורה כלל במין: ניסויים בבעלי חיים. נושא שמעסיק אותי בזמן האחרון. ללא ספק אני נגד כל ניסוי בבעלי חיים בעקרון. אבל כשעוברים מעקרון למעסה. כשאתה יודע על ניסויים שבעקבותם ניצלו חיים. או השתפרו חיים של בני אדם. שוב, בעקרון אני נגד, אבל מה אם זה היה קרוב משפחה? תשעל אותי מה זה חברה טובה יותר, אני יגיד שזו חברה שמתייחסת לכל החיים בכבוד - כולל קופים. שלא מבצעת ניסויים, בבעלי חיים (כולל בני אדם) באשר הם ללא הסכמתם. שעצם המחשבה של לתקוע קבלים לתוך הראש של קוף כדי לראות איך הוא עובד יזעזע את רוב האנשים. והדברים הללו - הם דווקא לא "דחפים קדמוניים".

ומה דעתך על אכילת בשר?

פשוט נשמע דומה החיות למאכל חיות בתת תנאים, מפטמים אותן להגדיל את כמות הבשר והשומן. מכל בחינה זה נורא אבל חשבתי על הרעיון שהן לא היו אמורות להוולד בכלל. נניח ובזמנו היתה פרה שחיה בטבע, תפסו אותה ולקחו את הגדיים שמהם יצרו את השושלת של פרות המאכל ונתנו לה לחזור לטבע... במקרה כזה, זה "יותר בסדר" לאכול את הגדיים והצאצאים האחרים. כמובן שזה לא מה שקרה כנראה... צריך לחיות בהרמוניה עם הטבע. להגביל את הילודה, את שטחי המחיה של האדם, את הפגיעה בסביבה. יש דברים יותר מהותיים מאשר ניסויים בחיות.

barak001

New member
סליחה?

האם הצלת בן משפחה מצדיקה רצח של בני אדם אחרים?אם לא, למה זה כן מצדיק רצח של בע"ח?איזו זכות יש לנו להתעלל ולרצוח יצורים אחרים?סליחה, אני קצת מעוצבן כרגע, אבל הטיעונים האלה שהצגת ממש אנוכיים.

ממש לא אנוכיים...

השיקול כאן הוא של כמות, חיה אחת לעומת אלפי אנשים שיזדקקו לתרופה לא שאני ממש תומך בהקרבה הזו אין לי בעיה ממש עם בע"ח שלא היו אמורים להוולד...

clean grunge

New member
|יבחוש|ממש לא מסכים איתך!!!...

אתה יודע כמה בעלי חיים(קופים כלבים ארנבים..)נרצחו בהתעללות תחת ההגדרה "ניסוי"?!..אתה יודע שכמות הבעלי חיים שמשתמשים בהם לניסוים וכמות התוצאות שבאמת עזרו לפתח תרופות ממש קיצוני אחד מהשני!!!..וגם חוץ מזה לא כל הניסויים הם לתרופות..לפעמים רוצים לבדוק איזה מאכל מסויים ולראות איך הבעל חיים יגיב למאכל הזה..(ואני לא מדבר על מאכל שהוא ניתן לאכילה..)הניסויים על הבעלי חיים אכזריים וחסרי תועלת..דינם של החוקרים בניסויים כאלו הוא כדין מתעלל בבעלי חיים!!!...

והלוואי שניסויים מיותרים יופסקו

יש בטבע מין שיווי משקל בכמות החיות מכל מין, לאריות שיש להם כוח פיזי רב והם במעלה שרשרת המזון יש כמה גורים בודדים וכדי להכנס להריון, הזכר צריך להשקיע שעות עם הנקבה. ארנבים מצד שני, נמצאים בתחתית יחסית ויש להם עשרות צאצאים, אוכ' האדם אמורה להיות בערך בגודל אוכ' האריות, כמה אלפים בכל העולם... מצב של מיליארדים זה בניגוד לשוויון בטבע... ככה שחיות שלא היו אמורות להוולד, לא נורא ממש שימותו, זה לא יפגע בטבע. אבל יש חיות שצריך לעזור להן כי הן מתות בעקבות ההרס של האדם.

AnimalLover1

New member
סליחה?ואם אתה לא היית אמור להיוולד?

אז זה היה בסדר שיתעללו בך? שיעבירו אותך גיהנום של כאבים וסבל? יש יותר מ-6 מיליארד בני אדם בעולם, זה אומר שאם יתעללו בבן אדם אחד זה לא נורא? אתה לא מבין את הסבל והייסורים שעובר כל אחד מהיצורים הטהורים האלה. סבל שלא מגיע להם, אפילו שהם נוצרו במעבדה, או הורבו בכוונה למטרות ניסוי. העובדה הזאת לא משנה את העובדה שהם סובלים! ייסורי תופת! וכל ניסוי הוא מיותר, במיוחד היום, שיש כל כך הרבה חלופות, ובגלל שרובם המכריע של הניסויים הוא למטרות סקרנות,יצר סדיסטיות או דרך מהירה לקבלת הערכה והכרה בקהילת המדענים והחוקרים.

p019

New member
זה לא מה שאמרתי

הי, תרגע. רק העלתי נושאים שאני חושבת עליהם. וכן, יש ארבה אנשים שיסכומי להרג של בני אדם אחרים לטובת משפחתם - זו נקראת מלחמה. אני לא אמרתי שאני מסכימה עם ניסויים על בעלי חיים. להפך. אבל אמרתי שאני מבינה למה זה לא ברור מעליו לשער האנשים. האמת, אם הרג של בעלי חיים יש לי ארבה פחות בעיה מאשר התעללות בהם. אני מצטערת אם אתה עדין חושב שהדעות שלי מעצבנות, אבל לדעתי אנחנו ארבה יותר מסכימים מאשר לא מסכימים (אולי כדי שתקרה יותר לעומק את מה שכתבתי). אני פשוט חושבת שאי אפשר לשלול אוטומתי דעות של אחרים, לכן העלתי אותם.

barak001

New member
אוקיי

כנראה שאנחנו די מסכימים, פשוט הציק לי הנושא של המשפחה.ואני מסכים לגבי החומרה של התעללות ויצירת סבל לעומת נטילת חיים.

באמת?

אז איך את מסבירה את זה שבאסירים שבצעו פשעים אלימים מצאו רמות גבוהות יותר של טוסטסטרון ?

ToryMaster

New member
טוסטוס ../images/Emo2.gif

טסטוסטרון לא אחראי לדחף המיני, אאל"ט.

למעלה