אני חושב שאסקסואלים יכולים

barak001

New member
הוא אחראי

לצד הפיזיולוגי, ומשפיע מאד בעניין. אבל הטריגר הוא כמובן פסיכולוגי, ובלי זה אין דחף מיני.

barak001

New member
כן, זאת עובדה

ביולוגית, ותאמיני לי שאני מחסידי הטיעונים הביולוגיים

p019

New member
אני לא מנסה להסביר כלום - רק שואלת

זה מחקר מדעי מוכח? איזה אחוז מהאוחלוסיה של האסירים האלימים? שמעו, אי לי בעיה אם אפשר היה לסווג את כל האלימות והעכזריות בעולם תחת בעיות מיניות למינייהם. זה פשוט נשמע לי קצת מופרח. אתם חושבים שהשואה ניתנת להסברה ע"י עודף טוסטסטרון אצל היטלר? ומה עם נשים? אין נשים אלימות?

לא

הבנתי מההודעה שלך שאמרת שלנשים אין טסטוסטרון, סליחה. אלימות באה מתרבות, כמו שאדם אמר, ומטבע אנושי. אני לא חושבת שהיא קשורה לסקס, אני חושבת שסקס הוא תמריץ טוב לאנשים להיות אלימים, כשנכנסים לשם רגשות וקנאה. אולי האלימות קצת יותר גדולה עם יותר טסטוסטרון, אבל זה לא אומר שרק הם יהיו אלימים, או שרק הם יהיו אלימים על רקע מיני.

barak001

New member
הגזמת

כאילו שאין עוד דברים מעניינים בחיים חוץ מחיפוש בני זוג...

כן... הניסוח לא משהו

אבל הנקודה היא שהחיפוש גוזל זמן שאפשר לנצל אותו למחקר ולמידה

JpnEcho

New member
כאשר אתה כזה,

אתה לא חושב "טוב, אם אני לא מחפש\ת בן\בת-זוג, אז אולי אני אעשה משהו אחר במקום". אני, לפחות, פשוט חיה ככה ולא עושה דברים על חשבון הדבר הזה. אולי אנשים שאינם כאלה רואים את זה ככה, אני לא.

אני לא אומר שמקדישים לזה מחשבה...

פשוט זה מה שקורה יש זמן נתון ומוגבל שאפשר לעשות בו דברים, לנצל אותו בדרכים מסויימות. אם לא משקיעים זמן ברומנטיקה, אפשר להשקיע אותו בדברים אחרים

למעלה