אני חושב שהזכרתי פעם מיהו המלך

RED OR DEAD BS

New member
אני חושב שהזכרתי פעם מיהו המלך

הבאר שבעי... למקרה שלא ראיתם; יוסי מלך ישראל (ובאר שבע) חי חי וקיים.. איזה גול שוב גולאסו של יוסי, אל אל ישראללללל

X יו יו S

New member
אני חושבת אחרת../images/Emo68.gif

אני לא רואה את יוסי קשור אלינו בשום צורה

RED OR DEAD BS

New member
חבל.. אבל אני זוכר איך הוא בכה ..

לאחר שהוא הכניס את הגול, מול מכבי חיפה, ורץ לאוהדים ולאחר מכן האוהדים בישרו לו על הירידה, והוא אמר גם שהוא יחזור להפועל כשהיא תעלה ליגה, אבל עקב סכסוכים עם ז'ינו, תחשבי מה שאת רוצה אבל הבנאדם אדום לעד.. ואני רק מקווה שיחזור אלינו כמו שרביבו חזר לאשדוד, אבל בנתיים שהנבחרת תנצח זה הכי חשוב..

X יו יו S

New member
כן גם אני זוכרת../images/Emo68.gif

למרות שבאותו תקופה לא הייתי אוהדת שלהם ואין קשר לבין שהוא התנהג אז לעכשיו אתה בכלל לא מציאותי שאתה חושב שהוא היה חוזר אלינו מתי שהעלנו ליגה או יחזור אם כבר ישראל אז הוא יבוא רק למכבי חיפה

RED OR DEAD BS

New member
היה איתו ראיון באתר האוהדים...

והוא אמר; כאשר תתחלף ההנהלה בהפועל, הוא לא יפסול את האפשרות להגיע לבירת הנגב לעונת פרישה, הוא הוסיף שהוא מאד מתגעגע לאוהדים האדומים, אז אפשר רק לקוות שהוא יחזור אלינו כי בניון זה השחקן הכי טוב שישח אצלנו מאז ומעולם...

the red king

New member
תתקנו אותי אם אני טועה, אבל בניון..

הוא גם השחקן הישראלי הכי שעדיין משחק.

הוא השחקן הכי טוב שגדל במועדון

והוא דימונאי במקור. כשהוא שיחק כאן זה באמת נראה כאילו הוא קשור לקבוצה בצורה יוצאת דופן אבל בכדורגל כידוע הכסף זה מה שחשוב וזה מה שגרם לו להסתכסך עם ההנהלה. הלוואי שהוא יחזור לשחק במדי באר שבע יום אחד ואני חושב שזה בהחלט מגיע למועדון שטיפח אותו במשך שנים ולא זכה לתמורה כספית רבה ממנו. כנראה שבשביל זה תצטרך להיות הנהלה חדשה (בלי קשר עדיף שתהיה).

zuli4

New member
איזה תותח הואאאאאאא

יואו איזה משחק היהההההההההה.... 35 אלףףףףףףףףףףף... היה צפוף משהו פחדדדדדדדד

g i l 1 7 8

New member
אני הייתי

ישבתי ביציע המזרחי, רואים שם אפילו פחות טוב מוסרמיל רחוק, נמוך - על הפנים. לפחות שילמתי רק 60 ש"ח (שזה זול למשחק נבחרת)

RED OR DEAD BS

New member
אחי אני למשחק נבחרת לא משלם...

יש לי דודים בהרצליה, שהם כל שבוע יוצאים לטיולים, לונה פארק ומה שלא תרצה, ובנוסף הם מקבלים כרטיסים חינם למשחקי הנבחרת (עושים הגרלה) וכמעט בכל הפעמים אני יכול ללכת, רק הבעיה זה הנסיעות, אני שונא לנסוע לבד, למרות שהמשחק הזה היה שווה ללכת, לא נורא נלך נגד צרפת זאת תהיה חוויה

zuli4

New member
מי משלם בכלל?

אני משלמת 30 שקל על הסעה.. הכרטיס חינם...

zuli4

New member
פרוטקציות..../images/Emo8.gif

סתם סתם
מהמועצה שלי..(כמו ששדרות מקבלת כרטיסים בגלל הקסאמים..) המועצה מקבלת כרטיסים ויש רכז בכל יישוב שרושם את הילדים שרוצים לצאת למשחק...אנחנו משלמים 30 שקל.. בעיקרון זה להסעה..

למעלה