את ממרחבים?
X X יו יו S New member 11/10/04 #35 ../images/Emo52.gif../images/Emo4.gif../images/Emo68.gif חח אבל איך ידעתי שתגיב ככה אגב תשכח ממסר שלי בסוף הכל טוב
../images/Emo52.gif../images/Emo4.gif../images/Emo68.gif חח אבל איך ידעתי שתגיב ככה אגב תשכח ממסר שלי בסוף הכל טוב
R RED OR DEAD BS New member 11/10/04 #21 כל הבית ספר של בן דוד שלי= חינם הכל שם פורטקציות, רק המרכז מקבל ואותנו תמיד מקפחים, אני אישית מקבל כרטיס חינם, הם מחלקים במתנ"סים ובבתי הספר, בקיצור מקפחים אותנו ולא רק בנושא השחקנים
כל הבית ספר של בן דוד שלי= חינם הכל שם פורטקציות, רק המרכז מקבל ואותנו תמיד מקפחים, אני אישית מקבל כרטיס חינם, הם מחלקים במתנ"סים ובבתי הספר, בקיצור מקפחים אותנו ולא רק בנושא השחקנים
R RED OR DEAD BS New member 11/10/04 #23 דרום, והכוונה גם שאף פעם לא לוקחים מב"ש שחקנים לנבחרת (למעט חליבה שגם זה היה לאחר שלא לקחו), תגידי לי במה יותר טוב קייסי מבן דיין, או יינון ברדה לנבחרת הצעירה, בכל מקרה תכנסי לאתר האוהדים ותביני על מה אנחנו מרגישים מקופחים.
דרום, והכוונה גם שאף פעם לא לוקחים מב"ש שחקנים לנבחרת (למעט חליבה שגם זה היה לאחר שלא לקחו), תגידי לי במה יותר טוב קייסי מבן דיין, או יינון ברדה לנבחרת הצעירה, בכל מקרה תכנסי לאתר האוהדים ותביני על מה אנחנו מרגישים מקופחים.
Z zuli4 New member 11/10/04 #33 וחוץ מזה שבדרום, מקבלים בהרבה מקומות כרטיסים חינם.. או במחירים של 10-15 ש"ח לכרטיס... כמו שדרות, גוש קטיף אצלנו(במועצה) ואני בטחה שיש עוד מהדרום
וחוץ מזה שבדרום, מקבלים בהרבה מקומות כרטיסים חינם.. או במחירים של 10-15 ש"ח לכרטיס... כמו שדרות, גוש קטיף אצלנו(במועצה) ואני בטחה שיש עוד מהדרום