אני חושב שנגמר הסוס

רן המלך2

New member
הוא יכול וגם אתה יכול.

הכל טמון בעריכה. אפשרות א' - הוא ניסה את הקטע על עשרות אנשים שפגש (יתכן שהקטע צולם במהלך כמה ימים) .על שלושה זה עבד (בין אם בגלל סוגסטיה ובין אם בגלל המזל...) אפשרות ב' - היה קטע pre-show שהורד בעריכה.

BOSS77

New member
בולשיט, שום עריכה, לפחות לא בקטע זה

בקשר לאפשרות א- אם היית מבין קצת היית מבין קצת בצילום, היית מבין שזה תסריט דמיוני מהסיבה הפשוטה שלנמרוד אין אפשרות לעשות את זה. יש לו זמן מסויים (נניח שעה וחצי) לצלם כל אייטם, והוא לא יכול לחרוג ממנו, ואם כן אז הוא בבעיה. וגם אם הוא טעה באחד או אפילו בכמה, (מה שקשה לי להאמין) אז מה?! אין דבר כמה מושלם ב- 100%. לדעתי יש הרבה יותר סיכוי שהם הורידו בעריכה הצלחות של נמרוד, והורידו את זה כי המוקסם לא נדהם מספיק. אפשרות ב- למה אתה חושב שהאנשים שהיו שם בשוק כל כך מטומטמים? עובדה ששרו לו אתה תותח...

רן המלך2

New member
נדמה לי שבליין

ביצע את זה לראשונה עם מספרים, קסם הבסיס די נקי. נמרוד וקוסמים אחרים "קישטו" אותו בתפאורה יותר אטרקטיבית, פעם נמרוד השתמש בקרם הגנה ופעם בתנועות ידיים, כאילו סוגסטיה, אבל בעצם זו "אותה הגברת בשינוי אדרת". הוא התאמן על תנועות קבועות לפני שיצא ל"טיול הקסמים" בשוק, פנה לכמה שיותר אנשים, חזר על אותן תנועות שוב ושוב, לרוב הוא נכשל, במקרים בודדים הלך לו ואלו הקטעים ששודרו בתוכנית, כל השאר הורדו כמובן בעריכה. לגבי זמן המסגרת,היה סמוך ובטוח שנמרוד וצוותו המיומן יודעים בדיוק כמה זמן דרוש כדי להשיג את מה שצריך. ברוב המקרים הוא כנראה טעה, כי בסך הכל מדובר במזל, אני כמובן לא שולל לחלוטין את האפשרות שמתוך 15 איש, אולי 1 מאוד סוגסטבילי וכן הושפע מתנועות הידיים של נמרוד, אבל זה לא כל כך רלוונטי, מה זה משנה בעצם ? מזל או סוגסטיה, בכל מקרה זה לא עיקר הקסם כפי שנמרוד מציג, עיקר הקסם טמון בעריכה. לגבי אפשרות ב', (הפחות סבירה) נמרוד משתמש המון בpre-show , לא צריך להיות מטומטם כדי להילכד ברשתו של קוסם מיומן אלא רק קצת תמים וחסר ידע וניסיון בקסמים.

BOSS77

New member
למה שלא פשוט נשאל את נמרוד?נמרודכנס

מה קורה נמרוד? תענה בבקשה... מה היו אחוזי ההצלחה שלך עם הקלפים בשוק וכמה פעמים צילמתם?

kobi1298

New member
ירון

אם היית באמת חכם לא היית אומר שאתה חכם יותר מאחרים. אגב.. אני יכול להתערב איתך שכמעט כל אדם שתפגוש ברחוב ותשאל אותו מה זה סוגסטיה הוא יענה לך שבחיים לא שמע על המילה הזאת.

MiNiTaUr

New member
גם אני לא אמרתי כלום

אני דיי מאמין שהוא יכול לכפות כלף מסויים על אנשים מולו אבל להעביר את זה לקהל בבית עושים בדרך אחרת לגמרי (לוו דווקה בפריימים)

donlondon

New member
שום סוגסטיה

צילמו פעם אחת לפני הצילום נמרוד כפה את הקלף זהו זה פשוט מאד ובדיוק כמו דראן בראון בטח נמרוד קבל ממנו רשות להעתיק את כל הטעים

למעלה