אני חושב שנזרקתי

billc

New member
אני חושב שנזרקתי ../images/Emo6.gif

But I Didn’t Get The Memo
לקחתי בחורה למקום הכי גרוע לדייט ראשון משחק כדרוסל רועש.. זה היה יום עבודה..אז חוץ מהמשחק לא עשינו כלום. המשחק היה דרמטי..וסך הכל נהננו (כך היא טענה אחרי המשחק ובEMAIL ליום המחרת) התקשרתי אליה...כמה ימים אחרי..וקבעתי איתה לארוחה וסרט שעתיים לפני, היא מתקשרת אלי ואמרה לי שיש לה כאב בטן נוראי מהבוקר היא חשבה שזה יעבור..אבל זה לא קרה... אמרתי לה לא נורא..נדחה ליום אחר..ואם מתאים לה מחר היא אמרה לי סבבה, בקיצר אני מתקשר אליה למחרת..היא לא ענתה השארתי לה הודעה..לא חזרה אלי(זה היה ביום שבת) הלכתי ביום ראשון לבלות עם ידידה שלי..הפעם סרט..ואחרי זה ארוחה אין לי בעיה..שהיא התחרטה (למרות שזה בד"כ לא קורה לי) מה שמפריע לי..שהיא שהיא השאירה אותי באוויר..לפחות שתשלח EMAIL ותגיד שלא מתאים לה.. לא מדובר בילדה צעירה חסרת ביטחון, אלא בעורכת דין..שהפחד ממנה והלאה אז מה הקטע? אני בכל מקרה לא מתכוון להתקשר אליה עוד פעם, אבל הסקרנות הורגת אותי..אז חשבתי לשלוח לה EMAIL סתמי ולשאול מה שלום הבטן? מה אתם חושבים לשלוח את אימל או LET IT GO

עזוב אותה..

עורכת דין או לא עורכת דין... אתה את הרמז הבנת- אם היא הייתה מעוניינת אז גם אם היא חולה\חצי מתה היא כבר הייתה דואגת שתדע שהיא מעוניינת. שווה לך לתת לה מייל סתמי שבמקרה הטוב היא תגיב באותו האופן? זה לא שאתה צריך לתת לה סימן שאתה חי- היא יודעת את זה טוב מאד, ואני מאמין שגם השארת לה את כל הפרטים איך להשיג אותך... הקיצר- וותר,מגיע לך הרבה יותר טוב מזה.

newbie7

New member
עדיף ככה,

על בחורה שצריכה CLOSURE אחרי שני דייטים...

Doritus

New member
לשלוח אמייל...

אני חושבת שיהיה מאוד נחמד מצידך אם תשלח לה אמייל "סתמי" ותשאל לשלומה, למרות שהתקשרת והשארת הודעה. אתה לא יכול באמת לדעת מה קרה, שליחת אימייל מראה על איכפתיות ואני מאמינה שהיא תעריך את זה, ואולי אף תשלח לך תשובה חזרה. בחורות אוהבות להיות מחוזרות בתחילת היחסים
בהצלחה

איי ל

New member
מנהל
חס וחלילה...

לא מדובר פה על חיזור או להיות רומנטי, מדובר פה על להשפיל את עצמו. הכתובת על הקיר- והוא לא עיוור, הוא הבחין בכתובת. היא לא מעוניינת.... אם היא הייתה מעוניינת- היא הייתה דואגת שלא יהיו בלבו אפילו ספק קטן אחד... הוא יזם- היא ביטלה, הוא יזם שוב- היא נעלמה.... גם אם ניקח כיוון מחשבה שיש לה סיבה טובה להיעלמות הזאת- אז היא תחזור מבלי שהוא יצטרך להמשיך ולנסות.

Doritus

New member
לא מדובר על להשפיל...

סך הכל שואל לשלומה, מה רע בזה?

איי ל

New member
מנהל
אני אגיד לך מה רע בזה...

היא לא ראתה צורך לבטל\להראות סימני חיים או אפילו סתם להראות רגישות לבן אדם שהזמין אותה והראה אכפתיות. אני לאדם כזה לא הייתי פונה.

billc

New member
תקשיבי דורית

בשבת כשהתקשרתי אליה.. וכשהמשיבון ענה..שאלתי מה קורה איתה ושתתקשר אלי (אני תמיד מעביר את הכדור למגרש השני)

billc

New member
לפחות בהתחלה

כשאנחנו עדיין זרים מוחלטים. אבל יכול להיות שזה אמון טוב לאגו שלי...נשקול את זה.

Doritus

New member
תראה...

תעשה מה שאתה חושב שטוב לך. כתבת שאתה סקרן, ושאלת אם לשלוח לה אימייל, תשובתי חיובית, למרות שהשארת לה הודעה. אני כן הייתי שולחת, זו אני

billc

New member
טוב..שלחתי EMAIL סתמי בסגנון:

Hey ##$##$, How is your stomach, are you still alive :)
לא ממש הכרתי אותה כידי להפגע..ולכן החלטתי לשלוח לה EMAIL מתאים לסגור את זה בצורה יפה..לא רוצה שאני או היא נעבור מדרכה..אם במקרה אנחנו רואים אחד את השני ברגע שהיא שהיא תשלח לי אימל..שלא מתאים לה..אני אאחל לה בהצלחה

nalini

New member
אותה הגברת בשינוי אדרת...

אם כבר במשחקי כדורים והתקשרויות עסקינן, גם אני תרה אחר עצה, הפעם מהגברברים שבפורום. לגבייך ביליק, אם הייתי אותה בחורה, כאב בטן או לא, כפי שאמר אייל, הייתי מתקשרת/שולחת אימייל יום יומיים אחרי ומיידעת מה קורה ולאן נושבת הרוח, בעיקר אם בכיוונך, אבל זו אולי רק אני כי אני שונאת משחקים. לגבי האימייל (שכבר שלחת) לאחר המעשה וכאקט אחרון לפני פרישה, אני נמצאת באותו המצב, אבל לא יודעת אם להרים את הטלפון ולחייג או לא. גם אצלי הייתה פגישה ראשונה, מקרית, אבל מאוד קסומה, לילה שנטע הרבה תקוות ורצון שיהיה משהו, משני הצדדים, כשלאחריה שבוע טלפונים יומיים והבטחות יפות מצידו על איך יש משהו ששווה לחכות בשבילו כמה חודשים, ואפילו אם זה אומר שהוא בארץ ואני כאן, מעבר לים. בכל אופן, אחרי מספר שיחות שאני יזמתי מפאת הסיטואציה שבה הוא נמצא ולא יכול להתקשר חזרה, הרגשתי בשיחה האחרונה (חמישי בלילה פה, שישי בבוקר בישראל) קצת אפתיות "הפתעת אותי, אני לא ממש יכול לדבר", ומעין אדישות כללית אחרי שלא דיברנו שבוע. הבנתי שכנראה הזמן עושה את שלו, והבטחות הן דבר יפה בזמן שהאלכוהול, ההורמונים והרגש משחקים תפקיד. שלחתי SMS בשישי בבוקר, השארתי הודעה נוסח "לא בא לי שוב להתקשר בזמן לא מתאים, אז הנה המספר שלי, ותהנה מהשבוע חופש" לא החזיר SMS,לא התקשר. להבין את הרמז? או להתחיל להיכנס למקום של "אין לו איך להתקשר לחו"ל, אולי לא הייתי צריכה להיות רגישה מהאדישות ואולי תפסתי אותו בזמן לא טוב..." אולי להתקשר שוב ולעשות את השיחה של יחסינו לאן..." מה אומרים? לעצור את זה כאן ולראות אם עוד שלושה חודשים יש מאיפה לקחת את זה, או לסגור קצוות מפוצלים ואם הוא היה רוצה, הוא היה מוצא דרך לתקשר איתי?

billc

New member
שלחתי וקבלתי תשובה

היא אמרה בגדול..שהיה לה סוף שבוע רע..והיא מצטערת שנעלמה אבל בגדול..היא אמרה שהיא לא חושבת שאנחנו מתאימים כזוג אבל מתאים לה להיות ידידה..אם אני מעוניין
אני ידעתי שזה נגמר..אבל לא הפריע לי לשלוח אימל בגלל שהדייט הראשון לא היה פגז..חוץ מהמשחק עצמו אבל רציתי רק לסיים את זה יפה..

nalini

New member
טוב שלפחות יש לך קלוז'ר

זה יותר גרוע שאתה צריך לשמוע אותו מעבר לקו השני. לא משאיר הרבה זמן לחשוב מה יתנסח הכי טוב, ואתה חייב לצאת קול גם אם לא בא לך. ואני חושבת שאני מעדיפה לא לשמוע את זה. אולי במקום מסוים יש לי העדפה לחשוב שאני חתכתי והפסקתי להתקשר, מלשמוע שזה לא יעבוד. כי הציפיות אפעם לא תאמו את הסיטואציה המסריחה הזאת, והרצו לנסות אפילו בט ממנו, בגלל זה זה קצת יותר מרגיז. היית מתקשר אם לא היית יכול לשלוח אימייל?

billc

New member
חוץ מזה, אני אישית שונא קשר

בשלט רחוק.. אני חושב שיש הרבה נשים שמתאים להם..לדעת לגברים זה הרבה פחות קוסם יכול להיות שהוא חיבב אותך..אבל בגלל האוקיינוס..הוא החליט לוותר אני אישית היית מוותר..אלא אם כן זה היה קשר מבוסס... והיא צריכה לנסוע לעשות התשלמות או משהו.. עיצה ידודתית..תחפשי קשר מקומי

nalini

New member
מסכימה איתך,

אבל אני במקום של מסיימת ללמוד עוד חודש וקצת, עוברת מדינה בשביל עבודה של עוד חודשיים, ומשם לאן שהרוח תשא אותי... כנראה הבייתה להבין מה עושים הלאה. אבל כך או כך, כנראה שזה זמן לא טוב לקשר, נקודה. והאמת? שזה היה מסוג הדברים שהכי קיוויתי שלא יפלו עליי, כאילו, פאקינג שבועיים בארץ, מה הצ'אנס'ס שאני, שאפילו אמא שלי כבר אמרה שבחיים לא אמצא חתן עם הפרפקציוניזם והבררנות הנוראית הזאת, אמצא מישהו שיעשה לי בלבלות... מרפי הבן זונה. תאמין לי... נראה לי אני ואתה צריכים ללכת למשחק כדורסל ביחד. לפחות נוכל לקלל בעיברית, ככה, בידידותיות.

למעלה