אני חושב שנזרקתי

אותה התשובה...

כשאדם מעוניין- הדבר הטבעי זה להראות את זה. אני לא יודע לגבי אחרים,אני תמיד מניח כיצד אני הייתי מגיב. אם הבחור היה רוצה להשאר בקשר או אם הוא היה שלם עם הקשר או אם הקשר היה יותר משמעותי עבורו- הוא לא היה נותן לו לדעוך. תמיד אומרים שקשר אידיאלי זה השקעה של 100% (50% מכל צד), אני מאמין שקשר טוב יכול גם להתקיים גם עם 70% השקעה- ואפילו טוב יותר כי לא תמיד צריך לתת את כל המרץ רק על הקשר.... אפשר גם להשקיע בעצמכם. אבל קשר שבנוי על 100% מאמץ מצידך שהם 50% מאמץ בקשר..... תמיד נועדו לכישלון. ובמילים פשוטות, הוא לא היה צריך להתקשר שיחה בינלאומית כדי להראות לך אכפתיות, הוא גם לא היה צריך לשלוח לך פרחים. אימייל אחד היה עושה את העבודה הכי טוב שאפשר.

nalini

New member
פרימיטיבי להגיד

שאין לו את האימייל שלי? קאם און אייל, אתה מכיר את הסיפור, למי יש בגלל נגישות למחשב שם?

בגלל שאני מכיר את הסיפור

אני יודע שהוא גם היה בחופשה.... (אני עוקב..), שלא נזכיר את ההמצאה החדשנית "SMS" (וכן, כשאחותי רצתה להודיע לי משהו ולא היה לה שיחות לחו"ל... היא הצליחה למצוא דרך להשיג אותי- שלחה לי מסר מהטלפון...). וחוץ מזה... את לא צריכה לתת לו את האימייל שלך, גם לא את הטלפון. אם הוא היה רוצה- הוא כבר היה יודע איך להשיג.

newbie7

New member
קשרים טרנס אטלנטיים זה ממש לא זה

במיוחד אם לא הכרתם קודם ובילתם מספיק QUALITY TIME ביחד (וגם אז זה לא קל). מנסיון. מצד שני לא תמיד צריך לפרש יותר מדי. יכול להיות שהוא באמת היה עסוק באיזה דד ליין בעבודה ובסוף שבוע שיחק עם החתול הסודי שלו, מיקו.

nalini

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif

צחוקים על הבוקר... אחלה של הרגל... כנראה שרק ככה הדיבור יתגלגל... תבוא כל יום, עם או בלי העקיצות השנונות:)

nalini

New member
../images/Emo6.gif

בטח שהוא עוקב:) סידרתי אפילו... אבל חתולים סודיים בנבכי הקמפוס זה קטע שלי. לא מכירה אחרים שמסתכנים באקספלשיין בגלל חתול רחוב שמצאו ביום סגרירי בינואר אשתקד. אבל פוקי זה חמוד. בעיקר אם הוא מפליץ.

למעלה