אני חושב שנשים יודעות מה אנחנו

Vdrums

New member
אני חושב שנשים יודעות מה אנחנו

רוצים, הפורום הזה מראה הכל, לא?

גברברת

New member
יקירי, נראה לי שהמטרה היא שגברים

יגלו לנו מה הם רוצים ולא שאנחנו ננחש... ומה המסקנה??? שגם אתם לא ממש יודעים :) האמת? לא ממש חדש (לפחות לא לי) אולי תפתיע?

Vdrums

New member
לא נכון, תסתכלי בפורום השכן

תמיד יש שם בנים שמנסים להבין בנות. פה אין בנות שמנסות להבין בנים. וחוץ מזה אני לא אבוא ואכתוב מה אני רוצה כי זה לא תופס לגבי כל הגברים. את לא אמורה לנחש את אמורה למצוא תשובות לשאלות שיש לך עקב נסיונך עם המין הגברי.

אני אישית לא מבינה את מרבית הגברים

בשיט, אבל זה לא כזה חשוב לי, מספיק שאני מבינה את בן זוגי. אני סתם כותבת פה כדי לבלבל את המוח.

אולי זה כי הבנו או אני לפחות

שאי אפשר להבין אותם. המוח שלהם, סדרי עדיפויות, והרגש שלהם בנוים בצורה כל כך שונה משל המין הנשי שהתיאשנו מלנסות להבין ואנחנו פשוט סובלים אתכם.

Vdrums

New member
מה רצית שכולם יהיו עם אותו מוח?

אותם רצונות? אותם סדרי עדיפויות? התייאשת? יופי לך. סובלת? אף אחד לא מכריח אותך לסבול. תנסי להבין כמו שאנחנו רוצים להבין אתכן. אם לא אולי תשקלי ליקוק שטיחים...

זה היה בצחוק

הכוונה היתה שאי אפשר להבין אתכם ואני בכל אופן כבר הפסקתי לנסות להבין כי גם כשאני מבינה זה לא עוזר לי במיוחד. ואני כל כך נהנית לסבול אותכם!

תומר....:)....

סחתיין..החיית טיפה את הפורום..חח לגבי מה שרשמת..אממ..אל תכליל..אתה יודע...(;.. זה אף פעם לא בריא... תמיד יש יוצא מהכלל..נחש מי (;..חח וחוץ מזה..לא זכור לי שמישהי נתנה מסקנה גורפת וסגורה לשאלה (:) לא?? אני טועה?!?! :)

Vdrums

New member
העיקר שיצרתי דיון.

זו המטרה
הפורום באמת נבל בזמן האחרון.

דריו333

New member
קראתי הרבה אחורה בפרום הזה

ועד עכשיו לא הבנתי מה תם רוצים באמת.

אני יגיד לך מה הם רוצים?

הם רוצים נוחות... הם רוצים להשיג דברים בקלות.. אבל מי לא?? הבעיה היא שהם עושים את זה בדרכי קיצור כאלה מכוערות שלפעמים פוגעת באנשים בדרך... **אני לא עושה הכללות, פשוט אלה הגברים שפגשתי בחיי..

sweet illusion

New member
איזה צירוף מקרים

אלה גם הגברים שאני פגשתי בחיי וגם רוב חברותיי... אבל אני לא מכלילה ;)

Vdrums

New member
ומן הסתם אתן כבר לא איתם.

וזה אותו דבר גם מהצד השני. לא להיתמם.

למעלה