אני חושב שנשים יודעות מה אנחנו

Vdrums

New member
למה את חושבת שנשים הן טלית שכולה

תכלת? למה את חושבת שרק גברים עושים מה שהם רוצים וזורקים את הנשים? את רואה רק צד אחד (וזה הגיוני) אבל, תקחי בחשבון שיש צד שאת לא ממש רואה, וגם אם סיפרו לך את לא יכולה לדעת הכל ומן הסתם את לא יכולה לחוות את הצד השני. את פשוט מכלילה כי זה הכי קל. אבל שתמצאי את הגבר שלא יהיה כמו שאר הגברים שנתקלת בהם, נראה מה תגידי אז.

גברברת

New member
מי בעצם לא רוצה נוחות? מה הקשר

אם זה גבר או אישה. והאופן בו נעשים דברים הוא מאוד אישי ואינדיבידואלי ונראה לי שלהגיד "הבעיה שלהם שהם עושים את זה בדרכי... וגומר" עושה קצת (או הרבה) עוול למרבית הגברים. יש כאלו ויש כאלו (גם מביננו וגם מבינם)

והגלל זה אמרתי שאני לא מכלילה

ואלו הגברים שאני הכרתי בחיי... יכול להיות שאפגוש מחר את האביר ודעותי ישתנו ברגע.. ולא, הנשים הם לא טלית שכולה תכלת, ממש לא. אבל.. למרביתנו יש דבר כזה שנקרא איפוק, טאקט, והתחשבות מה שלמרבית הגברים אין..

גברברת

New member
מי שמכיר אותי יודע שאיפוק וטאקט הן

לא שתיים מהתכונות החזקות.. אבל זו רק אני

כל הפורום הזה עוסק בהכללות

הרי הוא לא עוסק במה כל גבר וגבר רוצה אלא בכלליות..

Vdrums

New member
אז זהו, שלא.

לדעתי, כל אחד כותב את דעתו, ותמיד טורחים לומר שלכל אחד יש העדפות. הפורום הזה נוצר לא בשביל לנסות להגיע למסקנה "מה גברים רוצים" כי אין דבר כזה. אני מניח שזה ברור לכל בן אדם הגיוני. להתחיל לשפוך הכללות כאן לא יתן כלום. לכן שמישהו/י בא/ה עם שאלה מנסים לתת כיוונים ומן הסתם אין תשובות חד משמעיות.

תראה..

אני פתחתי ואמרתי שאלו הגברים שהכרתי בחי, כאלה שרמסו אותי עם החוסר התחשבות שלהם, כאלה שנהגו בחוסר טאקט וכאלה שהתנהגו בחוסק איפוק משווע. אני לא מכירה אתכל הגברים ולכן לא אוכל לנסות למצוא פיתרון לתשובה ולפי טענתך אין בכך צורך אך עם זאת עובדה שעוד חברה בפורום הזדהתה עם בעיתי ויכולה למצוא בתשובה שלי אולי דרך להתמודדות עם בעיה מסוימת....

למעלה